Gość: LadyBlue IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 18:03 czy warto? i jaki jest mniej więcej koszt takiego zabiegu - depilacja łydek? i w ogóle mile widziane uwagi nt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bisou Re: depilacja woskiem IP: *.pl 10.04.02, 18:11 depilacja woskiem - ceny z jednego z warszawskich gabinetów kosmetycznych całe nogi-65 łydki, uda lub ręce-40 bikini lub pachy-25 wąsiki lub broda-16 usuwanie owłosienia elektrolizą - 1 wkłucie -1zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuska Re: depilacja woskiem - do bisou IP: *.pl 10.04.02, 19:19 A czy moglabys mi powiedziec, w ktorym gabinecie w Warszawie sa takie ceny? Ja za cale nogi placilam do tej pory 80 zl. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bisou Re: depilacja woskiem - od bisou 10.04.02, 20:13 ZEN - studio zdrowia i urody, praktycznie kompleksowa kosmetyka i fryzjerstwo mieści się na Natolinie, ul Migdałowa 10 tel: 6485748 Jeszcze tam nie byłam, ale ostatnio własnie wziełam ulotkę z wyszczególnionymi wszystkimi zabiegami i cennikiem. Wydaje się niedrogo, a gabinet wygląda na milutki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginger Re: depilacja woskiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 23:29 W salonie Yves Rocher - ceny ktore zapamietalam: bikini 19zl lydki 29zl reszty niestety nie pamietam, ale domyslam sie, ze sa takie same w calej Polsce... pozdr. Ginger Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajtek Re: depilacja woskiem IP: 212.134.55.* 11.04.02, 15:16 Mysle, ze warto na pewno. Masz problem z glowy na jakies 3-4 tygodnie. Dla mnie super szczegolnie na wakacje. Zreszta chadzam na wsokowanie przez caly rok i nie wyobrazam sobie 'zyletkowania'. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: depilacja woskiem IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.04.02, 15:50 Ja mogę polecić salon, do ktorego zawsze chodzę na depilacje - fachowo i niedrogo - łydki kosztują ok. 35zł. Dodatkowym plusem jest to, że salon miesci się w centrum Warszawy - więc nie ma problemu z dojazdem. Jest to salon na rogu al. Niepodległości i ul. Nowowiejskiej, nazywa się Rene Blue, tel 825-87-90. Na wosk trzeba się wczesniej umawiać, bo muszą rozgrzać wosk. Odpowiedz Link Zgłoś