Dodaj do ulubionych

Co po effeclarze K

IP: 213.25.3.* 17.09.04, 09:51
Kończę już 1 opakowanie Effeclaru K. Trochę pomógł mojej baaardzo trądzikowej
bużce ale nie do końca. Blizny jak były tak są. Krosty też się pojawiają. Nie
widzę efektu złuszczania ale wiem że nie musi być widoczny i działa.
Zastanawiam się czy kupić 2 opakowanie (bo może nie minął mi jeszcze efekt
wysypu, jak pisałyście może to nastąpić a potem niknie) czy może zmienić na
jakiś inny kremik z kwasami. Co mi poradzicie? Jakie macie doświadczenia w
tym temacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: madzia Re: Co po effeclarze K IP: *.klc.vectranet.pl 17.09.04, 10:45
      Stosowałam effeclar k dość długo i muszę stwierdzić, że mi nie pomógł. Jestem
      nawet w stanie pokusić się o stwierdzenie, że nieco pogorszył stan mojej
      mieszanej, skłonnej do wyprysków cery. Ten krem to dla mnie pieniądze wyrzucone
      w błoto.
      • Gość: go Re: Co po effeclarze K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 10:52
        mój brat ma pryszcze i stosuje oprócz Effeclaru K takż eEffeclar A.I. - on mu wyraźnie pomógł na takie czerwone plamki po pryszczach. Brat twierdzi, ze po A.I. szybciej się wszystko goi.
    • Gość: justy Re: Co po effeclarze K IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 17.09.04, 16:29
      możesz potraktować Effaclar K jako przygotowanie do "prawdziwych kwasów" i
      kupić teraz Lysanel Active.
      • Gość: em Re: Co po effeclarze K IP: *.icpnet.pl 17.09.04, 16:39
        jeśli po zużyciu całej tubki brak zadowalających rezultatów to drugiej nie
        kupuj, powinien juz zadziałać, u mnie sie nie sprawdził, jak zawsze kwestia
        indywidualna - Effaclar K chyba nie dla nas
        • Gość: Akne Re: Co po effeclarze K IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 17.09.04, 18:31
          U mnnie niestety tez sie nie sprawdzil. Co wiecej - mialam po nim wysyp
          bolesnych, twardych, ukrytych gleboko pod skora "nieczystosci". Koszmar.
          • Gość: dada Re: Co po effeclarze K IP: 213.25.3.* 22.09.04, 08:30
            Jeśli nie effeclar K to co? Justy napisała że teraz Lysanel Active, wcześniej
            czytałam o Glyco A, który jest lepszy do cery niby po (blizny) a jednak ciągle
            trądzikowej (głównie pojedyncze grudkowe krosty na nosie, brodzie i szyi).
            Dzięki Effeclarowi nie wyskakuje mi nic na policzkach, ale to nie jest jeszcze
            zadowalające. A może coś dodać do Effeclaru K np. ten Effeclar A.I. albo może
            żel do mycia twarzy Effeclar- teraz myję buźkę Garnier czysta skóra. Poradźcie
            mi coś bo ze starego opakowania już niewiele wycisnę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka