Dodaj do ulubionych

Jaki srodek farmaceutyczny na grudki i wagry????

IP: *.autocom.pl 20.09.04, 12:24
Wiem ze tych watkow bylo juz sporo, ale nie moge znalesc w wyszukiwarce tego czego szukam.Probowalam juz prawie wszystkiego glinki, roznych maseczek-dalej mam te paskuctwa.Teraz chciala bym wyprobowac cos co mozna kupic w aptece bez recepty -czy mozecie mi cos polecic.Prosze o rady i gorao pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: Jaki srodek farmaceutyczny na grudki i wagry? IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 13:27
      brevoxyl
    • Gość: kk effaclar K IP: *.jci.com 20.09.04, 19:16
      efekt jest spektakularny, przynajmniej u mnie
      po tygodniu przestaja sie robic nowe 'niespodzianki', a skora jest super
      uspokojona (zmniejszone zaczerwienienia)

effaclar K lekko wysusza, wiec w pare minut po nalozeniu smaruje sie dodatkowo
      lekkim kremem nawilzajacym lub poltlustym.

nigdy jeszcze nie mialam kosmetyku ktory bylby tak skuteczny. no cudo po prostu.
      • kiddo Re: effaclar K 20.09.04, 20:44
        Czy effaclar K to krem firmy Avene? ten złuszczający? a ile on kosztuje? i czy
        nie łuszczy sie po nim skóra? czy bedzie on dla mnie odpowiedni, skoro nie mam
        na twarzy żadnych pryszczy a jedynie troche rozszerzone pory i troche wągrów?
        z góry dziekuje za odpowiedź
        • lola211 Re: effaclar K 20.09.04, 20:53
          Firmy La Roche Posay, koszt ok. 40 zl., wydajny i skuteczny, wlasnie na
          sklonnosc do tworzenia sie wagrow,skora sie nie luszczy, prznajmniej mnie sie
          tak nie dzieje.
          • kiddo Re: effaclar K 20.09.04, 22:46
            a czy używa sie go na noc? i po jakim czasie widać efekty? i jakie to są
            efekty? - gladka, czysta buźka jak marzenie, zwężone pory itd?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka