Gość: Amanda Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.lub.pl 06.10.04, 11:22 Zdecydowanie Stephanie Seymour! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estrellita78 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.kinres.com.pl 08.10.04, 19:07 Nicole Kidman, Liv Tyler, Monica Belluchi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camille Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.wist.com.pl 23.11.04, 15:55 lucy liu, nicole kidman, jennifer lopez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicole Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 22:10 wy wy wy a ja zrobilam odkrycie angelina nie jest taka doskonala bo operowala sobie nosek :)) hi hi . na zdjeciach z lat wczesniejszych jest on zdecydowanie wiekszy :D a myslalam, ze ona taka idealna od urodzenia, no dobra mam juz mniej kompleksow :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.gw-ssm.lama.net.pl 20.03.05, 10:57 Nicole koniecznie podaj str na ktorej jest to odkrycie !!!ze Joli jest po operacj!!chce zobaczyc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała:( Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.zin.lublin.pl 23.11.04, 18:38 Angelina Jolie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woyt Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 10:36 Zdecydowanie moja dziewczyna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: 212.160.172.* 25.11.04, 11:05 Mi bardzo podoba się Elsa Benitez Odpowiedz Link Zgłoś
koala1985 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 25.11.04, 22:59 rzecz gustu a o gustach sie nie dyskutuje. a mi sie podoba moja twarz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
shiseido Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 26.11.04, 02:16 Audrey Hepburn.Byla piekna w mlodosci i pieknie sie starzala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niv Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.range81-157.btcentralplus.com 29.11.04, 00:11 Zbijam wszystkie powyzsze nazwiska...tym jednym: CHRISTY TURLINGTON Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DagnyJuel Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 14:03 A.Jolie- nie chodzi o urode<jest piekna przyznaje> ale ma w sobie niesamowity"ogień"- szczegolnie w spojrzeniu...nie gustuje w kobietach ...o moze orrocz tej jednej.Posagowa urode ma takze M. Belluci ale jest troche za bardzo włoska< czytaj przysadzista>. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzydka pieknosc Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 15:14 A. Jolie jest "zrobiona" jak wiekszosc gwazdeczek (bo gwiazdy to dla mnie te, ktore nie mialy jeszcze dostepu do cudow kosmetyki, ktore my mamy dzisiaj. tu:BB, A.H). Moj maz zachwycal sie wieloma gwaizdeczkami, dopoki nie uswiadomilam mu, ze wiekszosc z nich sa jak ja czy sasiadka. Ja po wstaniu z lozka wygladam jak shrek, 10 min w lazience i J.LO moze sie schowac. Nie moge sie opedzic od facetow, co bardzo lechce meza. Ludzie, ta twarz to nie zawsze jest prezent od zycia, to dobrze zaopatrzona kosmetyczka. Dodam do tego naturalnie piekne zeby (powinnam pojsc za to do czestochowy), duze, ladne usta, brakujace kosci policzkowe zawsze mozna "dorobic" i juz jestem gwiazda. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karcia Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 19:28 Angelina Jolie (chciałabym wyglądać tak jak ona), Keira Knightley, Natalie Portman, Kate Beckinsale i taka znana kanadyjska modelka nie pamiętam nazwiska jak przypomne to napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roma Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.dnet.pl 21.12.05, 18:18 Zdecydowanie Monica Belluci - dla mnie to ideał urody kobiecej, mimo wieku jest niesamowita! Ntalie Portman też jest piękna, a przy tym inteligentna. Przyłączę się do opinii popularnej na tym forum - nie rozumiem, co pieknego ma w sobie Kidman??rozumiem, ze moze sie podobać - w końcu tabuny specjalistów nad nią czuwają - ale ona nie jest po prostu klasyczną pięknością. Odpowiedz Link Zgłoś
jessi191 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 24.09.05, 20:27 Według mnie jessica simpson i joanna brodzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polla4 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 17:50 Małgorzata Foremniak Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 03.12.05, 19:00 Foremniak, Górniak, Jopek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekoladopodobna Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 21:09 totalnie nie podoba mi sie wymieniana wiele razy Nicole Kidman i Zeta- Jones...moje typy Devon Aoki (można skojarzyć z SinCity, ta azjatka ;)) Scarllet Johanson, Eva Green,Emily Browning, Penelope Cruz bo są piękne ale niebanalne :) Odpowiedz Link Zgłoś
misia.m Sandra Cretu 05.12.04, 22:21 Piosenkarka ,oczywiście z wcześniejszych lat kariery , teraz skończyła 42 lata, ale świetnie sie trzyma:) misia@street.pl Odpowiedz Link Zgłoś
chitarini Re: Sandra Cretu 22.05.05, 12:27 Mi akurat u Sandry nie podobają się te jej mocne czarne kreski wokół oczu i dołki w policzkach jak się uśmiecha na niektórych zdjęciach ale to kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciula1 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 23.12.04, 14:02 Karolina Malinowska<modelka, prezenterka TvnStyle> Anna Jagodzińska< Top modlka> Małgorzata Kożuchowska<aktorka> Angrlina Jole Odpowiedz Link Zgłoś
woman-in-love0808 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 20.01.05, 14:18 Grażyna Szopołowska Monika Bellucci Kirsten Dunst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 14:50 Kirsten Dunst jak dla mnie odpada. Coś wyraźnie mi w niej przeszkadza. Podobno sama też ma kompleksy z powodu swojego przeciętnego wyglądu. Może jako dziecko, w "Wywiad z wampirem" miała to "coś". A jeśli chodzi o piękne kobiece twarze to jak dla mnie to: a) Salma Hayek- podoba się większości, chociaż moim zdaniem twarzy nie ma jakoś niebiańsko pięknej. Jej oczy i włosy powodują jednak, że może się podobać. b) Katie Holmes- ładna i tyle, typ słodkiej nastolatki. c) Jessica Alba- wyraziste oczy i usta. Jak dla mnie typ nr 1 d) Carolina "Pampita " Ardohain- modelka, lubiąca pokazywać wdzięki ( zdjęcia jednak dość przyzwoite)- faworytka mojego męża, ładna twarz, wybitne ciało, e)Josie Maran, f) Tyra Banks- modelka, g) Natalie Portman, h) Shannon Elizabeth, i) Natalia Oreiro j) Anna Przybylska Nie podobają mi się natomiast: Heidi Klum, Claudia Schiffer, Monika Olejnik, Magda Mołek,Paris Hilton, Christina Aquillera, Pamela Anderson, Beyonce, Kirsten Dunst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.echostar.pl 28.03.05, 12:42 NAJPIEKNIEJSZA TWARZ MA HELENA CHRISTIANSEN!!!! www.chez.com/galaxyofpictures/Html/christensen/index_en.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 15:20 bezapelacyjnie Charlize Theron :) Odpowiedz Link Zgłoś
kosmisia Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 20.01.05, 14:29 audrey hepburn monica bellucci sophie marceau nicole kidman kolejność przypadkowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta wszeteczna Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.rotmanka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:13 oczywiście że moja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzynka angelina jolie....jest boska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: angelina jolie....jest boska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 14:21 Andrea Corr Odpowiedz Link Zgłoś
juliet22 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 24.01.05, 11:00 Vodianova zdecydowanie nie! Wygląda jak lew... Co do Milli się zgadzam I dodaję Natalie Portman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.dynamic.qsc.de 21.02.05, 20:20 oczywiscie ze moja;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 09:50 Peta Wilson (Nikita) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:30 Peta Wilson (Nikita) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofcia Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 25.01.05, 18:37 Angelina Jolie. Te usta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 19:44 Audrey Tatou Rose McGowan Natalia Vodianova Victoria Beckham za czasów Spice Girls Mandy Moore Katie Holmes Monica Bellucci (nie dość, że ładna to jeszcze, skubana, męża ma fajnego :) Angelina Jolie Nicole Kidman Beyonce i Jennifer Lopez mają ładne twarze, ale za to fatalne figury. Natomiast w ogóle nie podoba mi się przenno - buraczana tirówka Doda, nie wiem co ona robi w takim rankingu (ktoś ją wymieniał). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.dynamic.qsc.de 21.02.05, 20:22 oczywiscie ze moja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingrid Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.org 21.02.05, 22:41 Ana Hickmann members.xoom.virgilio.it/anahickmann/ana_swimwear_45.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingrid Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.org 21.02.05, 22:43 błąd:) members.xoom.virgilio.it/anahickmann/main.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajka Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: 195.47.201.* 02.03.05, 12:59 Mi się bardzo podoba buźka Natalie Portman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 14:35 Kylie Minogue Angelina Jolie Charlize Theron Catherine Zeta-Jones kilka lat temu Jest wiele ślicznych kobiet, pełnych wdzięku, jak np. Kate Moss, Naomi Watts, Kate Hudson, ale te które wymieniłam są rzeczywiście idealnie piękne. Co do Angeliny to ona właśnie jest jedyną aktorką, która na zdjęciach paparazzi wygląda równie ładnie jak w swoich filmach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evi Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.osh.swh.mhn.de / *.lrz-muenchen.de 02.03.05, 15:17 Alicja Bachleda-Curus, sliczna buzia.. Emmanuelle Seigner, te oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnetha Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:47 Bezapelacyjnie Isabelle Adjani! Te piękne, wyraziste oczy, zmysłowe usta i twarz anioła! Pomimo upływu lat wciąż piękna i młoda. Widziałyście film "Diabolique" z jej udziałem? Występując w nim miała już ponad 40-stkę, a wygląda na 20 góra. Oprócz jej typuję: -Brigitte Bardot -Sophie Marceau -Cindy Crowford -Kylie Minogue Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonik Rysiek z Klanu jest zawsze najlepszy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 20:09 Odpowiedz Link Zgłoś
shando Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 02.03.05, 20:21 Najpiękniejsza... hm... Eva Mendez i Mandy Moore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.chello.pl 02.03.05, 20:31 Jesica Alba,Hale Berry,Monica Belluci,Isabel Adjani,Salma Hayek,Mandy Moore,Nastasia Kinski,Helena Christiansen,Jasmen Ghauri(nie wiem czy tak sie pisze jej nazwisko w każdym razie jest modelką). Odpowiedz Link Zgłoś
gloria25 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 06.03.05, 13:30 Gwyneth Paltrow Penelope Cruz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja1978 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.03.05, 17:53 He he! Moja twarz jest najpiękniejsza! Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 06.03.05, 18:12 TO JEST NAJPIĘKNIEJSZA TWARZ NA ŚWIECIE, IDEALNA: www.celebrities.pl/paulina_porizkova/paulina6.jpg CZY KTOŚ SIĘ NIE ZGODZI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 20:29 Ja się nie zgodzę, paszczur wyjątkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stacey Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 18:25 1.stephanie seymour 2.Karen Mulder 3.kate beckinsale 4.Monica Bellucci 5.Penelope Cruz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linda Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:52 Monica Belluci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PENELOPE CRUZ!!!!! Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.gwardii.osi.pl 17.03.05, 13:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jusia27 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: 81.210.102.* 17.03.05, 13:18 zdecydowanie EVA MENDES Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.gw-ssm.lama.net.pl 20.03.05, 11:04 wiecie co..przeczytalam wszystkie posty i sa rozne opinie, jednym ta sie wydaje idealna innym okropna ale OGOLNIE po zsumowaniu najpieknijsza twarza zostala ...Angelina Joli potem Kidman a potem Belucci Ja osobiscie tylko zamiast Kidnam wlozylabym Lopez i zmienilabym kolejnosc i bym sie zgadzala z wynikiem:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DagnyJuel Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.03.05, 11:35 Piękności starsze ale ich uroda jest dla mnie symbolem piękna i elegancji która nie przemija: 1. Halina Frąckowiak 2. Romy Schneider 3.Audrey Hepburne<ale była za chuda> 4.Claudia Cardinale 5. Barbara Bach 6. Catrine Deunevre Z obecnych: Daria Werbowy<modelka> jak przypomnę sobie wiecej to napisze... Absolutnie nie!- Nicole Kidman- kiedys była ładna ale po dietach i ingerencjach chirurgów plastycznych jest paskudna -podobnie jak Rene Zellerger. J.Lo jest dobrze zrobiona ale twarz i ciało ma raczej przeciętne...Z reszta jakie to ma znaczenie?I tak spece od makijazu i marketingu przekonaja nas, że to co przeciętne jest piekne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:25 Julia Roberts , bo ma bardzo ładny i szczery usmiech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicky Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.org 21.03.05, 22:37 Charlize Theron Caroline Ribeiro Ana Hickmann Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapil Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 22.03.05, 21:18 KATE MOSS Od ośmiu lat fascynuje mnie jej uroda. Jest taka dziewczęca i niewinna. Raczej nie wzuba pożądania u mężczyzn, jest za chuda i zbyt płaska. Ale ta twarz... Dzisiaj padlam z wrażenie jak zobaczyłam jej cudna twarz na okładce magazynu W, stałam w Empiku oszołomiona z pięć minut gapiąc sie na to zdjęcie. Wygląda zabójczo! A dwa miesiące temu Kate skończyła 31 lat, a nadal wyglada jak u progu kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_deszczowa Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 28.03.05, 10:35 Elisabeth Hurley Monica Belucci Winona Ryder Milla Jovovich Juliette Binoche Vanessa Paradis Laetitia Casta Odpowiedz Link Zgłoś