Dodaj do ulubionych

najpiekniejsza kobieca twarz...?

• Gość: Amanda Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.lub.pl 06.10.04, 11:22
      Zdecydowanie Stephanie Seymour!
    • Gość: estrellita78 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.kinres.com.pl 08.10.04, 19:07
      Nicole Kidman, Liv Tyler, Monica Belluchi
      • Gość: camille Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.wist.com.pl 23.11.04, 15:55
        lucy liu, nicole kidman, jennifer lopez
        • Gość: Nicole Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 22:10
          wy wy wy a ja zrobilam odkrycie angelina nie jest taka doskonala bo operowala
          sobie nosek :)) hi hi . na zdjeciach z lat wczesniejszych jest on zdecydowanie
          wiekszy :D a myslalam, ze ona taka idealna od urodzenia, no dobra mam juz mniej
          kompleksow :P
          • Gość: Ania Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.gw-ssm.lama.net.pl 20.03.05, 10:57
            Nicole koniecznie podaj str na ktorej jest to odkrycie !!!ze Joli jest po
            operacj!!chce zobaczyc!!!!
    • Gość: mała:( Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.zin.lublin.pl 23.11.04, 18:38
      Angelina Jolie
      • maga19 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 23.11.04, 19:25
        Alicia Keys :)
        • Gość: Woyt Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 10:36
          Zdecydowanie moja dziewczyna...
          • Gość: nina Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: 212.160.172.* 25.11.04, 11:05
            Mi bardzo podoba się Elsa Benitez
            • koala1985 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 25.11.04, 22:59
              rzecz gustu a o gustach sie nie dyskutuje. a mi sie podoba moja twarz ;-)
    • shiseido Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 26.11.04, 02:16
      Audrey Hepburn.Byla piekna w mlodosci i pieknie sie starzala.
      • Gość: niv Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.range81-157.btcentralplus.com 29.11.04, 00:11
        Zbijam wszystkie powyzsze nazwiska...tym jednym:
        CHRISTY TURLINGTON
    • Gość: DagnyJuel Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 14:03
      A.Jolie- nie chodzi o urode<jest piekna przyznaje> ale ma w sobie
      niesamowity"ogień"- szczegolnie w spojrzeniu...nie gustuje w kobietach ...o
      moze orrocz tej jednej.Posagowa urode ma takze M. Belluci ale jest troche za
      bardzo włoska< czytaj przysadzista>.
      • Gość: brzydka pieknosc Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 15:14
        A. Jolie jest "zrobiona" jak wiekszosc gwazdeczek (bo gwiazdy to dla mnie te,
        ktore nie mialy jeszcze dostepu do cudow kosmetyki, ktore my mamy dzisiaj.
        tu:BB, A.H). Moj maz zachwycal sie wieloma gwaizdeczkami, dopoki nie
        uswiadomilam mu, ze wiekszosc z nich sa jak ja czy sasiadka. Ja po wstaniu z
        lozka wygladam jak shrek, 10 min w lazience i J.LO moze sie schowac. Nie moge
        sie opedzic od facetow, co bardzo lechce meza. Ludzie, ta twarz to nie zawsze
        jest prezent od zycia, to dobrze zaopatrzona kosmetyczka. Dodam do tego
        naturalnie piekne zeby (powinnam pojsc za to do czestochowy), duze, ladne usta,
        brakujace kosci policzkowe zawsze mozna "dorobic" i juz jestem gwiazda.
        pozdrawiam
        • Gość: Karcia Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 19:28
          Angelina Jolie (chciałabym wyglądać tak jak ona), Keira Knightley, Natalie
          Portman, Kate Beckinsale i taka znana kanadyjska modelka nie pamiętam nazwiska
          jak przypomne to napisze.
          • Gość: roma Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.dnet.pl 21.12.05, 18:18
            Zdecydowanie Monica Belluci - dla mnie to ideał urody kobiecej, mimo wieku jest
            niesamowita! Ntalie Portman też jest piękna, a przy tym inteligentna.

Przyłączę się do opinii popularnej na tym forum - nie rozumiem, co pieknego ma
            w sobie Kidman??rozumiem, ze moze sie podobać - w końcu tabuny specjalistów nad
            nią czuwają - ale ona nie jest po prostu klasyczną pięknością.
        • jessi191 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 24.09.05, 20:27
          Według mnie jessica simpson i joanna brodzik
        • Gość: polla4 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 17:50
          Małgorzata Foremniak
        • polla4 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 03.12.05, 19:00
          Foremniak, Górniak, Jopek
        • Gość: czekoladopodobna Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 21:09
          totalnie nie podoba mi sie wymieniana wiele razy Nicole Kidman i Zeta-
          Jones...moje typy Devon Aoki (można skojarzyć z SinCity, ta azjatka ;))
          Scarllet Johanson, Eva Green,Emily Browning, Penelope Cruz bo są piękne ale
          niebanalne :)
    • misia.m Sandra Cretu 05.12.04, 22:21
      Piosenkarka ,oczywiście z wcześniejszych lat kariery , teraz skończyła 42 lata,
      ale świetnie sie trzyma:)
      misia@street.pl
      • chitarini Re: Sandra Cretu 22.05.05, 12:27
        Mi akurat u Sandry nie podobają się te jej mocne czarne kreski wokół oczu i
        dołki w policzkach jak się uśmiecha na niektórych zdjęciach ale to kwestia
        gustu.
    • kiciula1 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 23.12.04, 14:02
      Karolina Malinowska<modelka, prezenterka TvnStyle>
      Anna Jagodzińska< Top modlka>
      Małgorzata Kożuchowska<aktorka>
      Angrlina Jole
      • koala1985 DODA 31.12.04, 16:20
      • woman-in-love0808 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 20.01.05, 14:18
        Grażyna Szopołowska

Monika Bellucci

Kirsten Dunst
        • Gość: Justyna Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 14:50
          Kirsten Dunst jak dla mnie odpada. Coś wyraźnie mi w niej przeszkadza. Podobno sama też ma kompleksy z powodu swojego przeciętnego wyglądu. Może jako dziecko, w "Wywiad z wampirem" miała to "coś".
          A jeśli chodzi o piękne kobiece twarze to jak dla mnie to:
          a) Salma Hayek- podoba się większości, chociaż moim zdaniem twarzy nie ma jakoś niebiańsko pięknej. Jej oczy i włosy powodują jednak, że może się podobać.
          b) Katie Holmes- ładna i tyle, typ słodkiej nastolatki.
          c) Jessica Alba- wyraziste oczy i usta. Jak dla mnie typ nr 1
          d) Carolina "Pampita " Ardohain- modelka, lubiąca pokazywać wdzięki ( zdjęcia jednak dość przyzwoite)- faworytka mojego męża, ładna twarz, wybitne ciało,
          e)Josie Maran,
          f) Tyra Banks- modelka,
          g) Natalie Portman,
          h) Shannon Elizabeth,
          i) Natalia Oreiro
          j) Anna Przybylska

Nie podobają mi się natomiast: Heidi Klum, Claudia Schiffer, Monika Olejnik, Magda Mołek,Paris Hilton, Christina Aquillera, Pamela Anderson, Beyonce, Kirsten Dunst
          • Gość: asia Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.echostar.pl 28.03.05, 12:42
            NAJPIEKNIEJSZA TWARZ MA HELENA CHRISTIANSEN!!!!

www.chez.com/galaxyofpictures/Html/christensen/index_en.html
            • Gość: Ania Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 15:20
              bezapelacyjnie Charlize Theron :)
    • kosmisia Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 20.01.05, 14:29
      audrey hepburn
      monica bellucci
      sophie marceau
      nicole kidman

kolejność przypadkowa
      • Gość: kobieta wszeteczna Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.rotmanka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:13
        oczywiście że moja ;-)
      • Gość: jerzynka angelina jolie....jest boska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:40
        • Gość: Sisi Re: angelina jolie....jest boska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 14:21
          Andrea Corr
    • juliet22 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 24.01.05, 11:00
      Vodianova zdecydowanie nie! Wygląda jak lew...
      Co do Milli się zgadzam
      I dodaję Natalie Portman
      • Gość: Ewa Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.dynamic.qsc.de 21.02.05, 20:20
        oczywiscie ze moja;)
        • Gość: digatriga Re: Kate Moss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 12:15
    • Gość: Natalia Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 09:50
      Peta Wilson (Nikita)
    • monia515 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 25.01.05, 11:04
      Uma Thurman
    • Gość: Natalia Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:30
      Peta Wilson (Nikita)
    • mroofcia Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 25.01.05, 18:37
      Angelina Jolie.
      Te usta...
    • Gość: anka Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 19:44
      Audrey Tatou
      Rose McGowan
      Natalia Vodianova
      Victoria Beckham za czasów Spice Girls
      Mandy Moore
      Katie Holmes
      Monica Bellucci (nie dość, że ładna to jeszcze, skubana, męża ma fajnego :)
      Angelina Jolie
      Nicole Kidman
      Beyonce i Jennifer Lopez mają ładne twarze, ale za to fatalne figury.

Natomiast w ogóle nie podoba mi się przenno - buraczana tirówka Doda, nie wiem
      co ona robi w takim rankingu (ktoś ją wymieniał).
    • Gość: Ewa Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.dynamic.qsc.de 21.02.05, 20:22
      oczywiscie ze moja ;)
      • Gość: Ingrid Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.org 21.02.05, 22:41

Ana Hickmann

members.xoom.virgilio.it/anahickmann/ana_swimwear_45.jpg
        • Gość: Ingrid Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.org 21.02.05, 22:43

błąd:)

members.xoom.virgilio.it/anahickmann/main.htm
    • Gość: bajka Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: 195.47.201.* 02.03.05, 12:59
      Mi się bardzo podoba buźka Natalie Portman
    • Gość: laura Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 14:35
      Kylie Minogue
      Angelina Jolie
      Charlize Theron
      Catherine Zeta-Jones kilka lat temu

Jest wiele ślicznych kobiet, pełnych wdzięku, jak np. Kate Moss, Naomi Watts,
      Kate Hudson, ale te które wymieniłam są rzeczywiście idealnie piękne. Co do
      Angeliny to ona właśnie jest jedyną aktorką, która na zdjęciach paparazzi
      wygląda równie ładnie jak w swoich filmach.
      • Gość: Evi Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.osh.swh.mhn.de / *.lrz-muenchen.de 02.03.05, 15:17
        Alicja Bachleda-Curus, sliczna buzia..
        Emmanuelle Seigner, te oczy!
        • Gość: agnetha Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:47
          Bezapelacyjnie Isabelle Adjani! Te piękne, wyraziste oczy, zmysłowe usta i
          twarz anioła! Pomimo upływu lat wciąż piękna i młoda. Widziałyście
          film "Diabolique" z jej udziałem? Występując w nim miała już ponad 40-stkę, a
          wygląda na 20 góra. Oprócz jej typuję:
          -Brigitte Bardot
          -Sophie Marceau
          -Cindy Crowford
          -Kylie Minogue
    • Gość: zonik Rysiek z Klanu jest zawsze najlepszy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 20:09
    • shando Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 02.03.05, 20:21
      Najpiękniejsza... hm... Eva Mendez i Mandy Moore.
      • Gość: Lenka Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.chello.pl 02.03.05, 20:31
        Jesica Alba,Hale Berry,Monica Belluci,Isabel Adjani,Salma Hayek,Mandy
        Moore,Nastasia Kinski,Helena Christiansen,Jasmen Ghauri(nie wiem czy tak sie
        pisze jej nazwisko w każdym razie jest modelką).
    • gloria25 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 06.03.05, 13:30
      Gwyneth Paltrow
      Penelope Cruz
    • Gość: kaja1978 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.03.05, 17:53
      He he! Moja twarz jest najpiękniejsza!
      • bez_mapy Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 06.03.05, 18:12
        TO JEST NAJPIĘKNIEJSZA TWARZ NA ŚWIECIE, IDEALNA:
        www.celebrities.pl/paulina_porizkova/paulina6.jpg
        CZY KTOŚ SIĘ NIE ZGODZI?
        • Gość: anka Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 20:29
          Ja się nie zgodzę, paszczur wyjątkowy.
    • Gość: Stacey Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 18:25
      1.stephanie seymour
      2.Karen Mulder
      3.kate beckinsale
      4.Monica Bellucci
      5.Penelope Cruz
    • Gość: Linda Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:52
      Monica Belluci
      • Gość: PENELOPE CRUZ!!!!! Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.gwardii.osi.pl 17.03.05, 13:01
      • Gość: jusia27 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: 81.210.102.* 17.03.05, 13:18
        zdecydowanie EVA MENDES
        • Gość: Magdalena Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.gw-ssm.lama.net.pl 20.03.05, 11:04
          wiecie co..przeczytalam wszystkie posty i sa rozne opinie, jednym ta sie wydaje
          idealna innym okropna ale OGOLNIE po zsumowaniu najpieknijsza twarza
          zostala ...Angelina Joli
          potem Kidman a potem Belucci
          Ja osobiscie tylko zamiast Kidnam wlozylabym Lopez i zmienilabym kolejnosc i
          bym sie zgadzala z wynikiem:)
          pozdrawiam
    • Gość: DagnyJuel Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.03.05, 11:35
      Piękności starsze ale ich uroda jest dla mnie symbolem piękna i elegancji która
      nie przemija:
      1. Halina Frąckowiak
      2. Romy Schneider
      3.Audrey Hepburne<ale była za chuda>
      4.Claudia Cardinale
      5. Barbara Bach
      6. Catrine Deunevre
      Z obecnych:
      Daria Werbowy<modelka>
      jak przypomnę sobie wiecej to napisze...
      Absolutnie nie!- Nicole Kidman- kiedys była ładna ale po dietach i ingerencjach
      chirurgów plastycznych jest paskudna -podobnie jak Rene Zellerger. J.Lo jest
      dobrze zrobiona ale twarz i ciało ma raczej przeciętne...Z reszta jakie to ma
      znaczenie?I tak spece od makijazu i marketingu przekonaja nas, że to co
      przeciętne jest piekne!!
    • Gość: sylwia Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:25
      Julia Roberts , bo ma bardzo ładny i szczery usmiech
      • Gość: Nicky Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.org 21.03.05, 22:37
        Charlize Theron

Caroline Ribeiro

Ana Hickmann
        • kasiapil Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 22.03.05, 21:18

KATE MOSS

Od ośmiu lat fascynuje mnie jej uroda. Jest taka dziewczęca i niewinna. Raczej
          nie wzuba pożądania u mężczyzn, jest za chuda i zbyt płaska. Ale ta twarz...
          Dzisiaj padlam z wrażenie jak zobaczyłam jej cudna twarz na okładce magazynu W,
          stałam w Empiku oszołomiona z pięć minut gapiąc sie na to zdjęcie. Wygląda
          zabójczo! A dwa miesiące temu Kate skończyła 31 lat, a nadal wyglada jak u
          progu kariery.

• anna_deszczowa Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 28.03.05, 10:35
            Elisabeth Hurley
            Monica Belucci
            Winona Ryder
            Milla Jovovich
            Juliette Binoche
            Vanessa Paradis
            Laetitia Casta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka