samowolny 30.09.04, 09:06 dzisiaj jest dzień chłopca a jeszcze nijakiego bukietu kwiatow od kobiety nie dostałem :) a co to sie dzieje w dzień kobiet? ech gdzie to równouprawnienie?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koszmarowski Re: dzień chłopca 30.09.04, 09:09 Nie wiem dlaczego, mnie dzisiaj kobiety zasypały komplementami.Ale bądz dobrej mysli, dzień się dopiero zaczął..pozdrawiam......))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: dzień chłopca 30.09.04, 09:15 ja czekam, moze od rady zakładowej dostane: gożdzik,pare skarpet i krem do golenia?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: dzień chłopca 30.09.04, 09:19 i talon na wodę ognistą,wszak jak swięto to swieto, powinno być wesoło.A moze coś w rajstopach drgnęło to i zona się ucieszy...)))))))00 Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: dzień chłopca 30.09.04, 09:29 panowie powinni pracować dzisiaj tylko do 12-ej a potem czas świętowania:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: dzień chłopca 30.09.04, 09:33 jaka praca, do dwunastej to zyczenia i delegacje...a potem no coż najwlasciwszy bedzie cytat " W Polskę panowie..."".......tak czy inaczej zyczę udanego święta......w koncu to raz w roku... jak w Skiroławkach...))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: dzień chłopca 30.09.04, 09:46 www.webshots.com/g/66/75-sh.html Kolorowe wiązanki do wyboru dla każdego świętującego:) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: dzień chłopca 30.09.04, 09:52 samowolny napisał: > dzisiaj jest dzień chłopca a jeszcze nijakiego bukietu kwiatow od kobiety nie > dostałem :) a co to sie dzieje w dzień kobiet? ech gdzie to > równouprawnienie?:))))) dzien kobiet to podobno relikt poprzedniej epoki i niektorzy go bojkotuja;)A na swoje swieto masz goracego buziaka,bo jak patrze na to,co za oknem to mnie ciarki przechodza.Rzekomo ma jeszcze byc zlota polska jesien-jak nie to zloze reklamacje u "pogodynki",ktora o tym krakala;))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: dzień chłopca 30.09.04, 09:59 dzieki ariesko to pierwszy całus tego dnia, nic to ze wirtualny ale goronc na licu poczułem:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: dzień chłopca 30.09.04, 10:00 samowolny napisał: > dzieki ariesko to pierwszy całus tego dnia, nic to ze wirtualny ale goronc na > licu poczułem:))))) Tak mialo byc!!! Trzymaj sie cieplo:) Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: dzień chłopca 30.09.04, 10:06 proszsz .... ode mnie drugi. Wszystkiego najdłuższego życzy chłopcu i chłopcom G. Odpowiedz Link Zgłoś
misia-monisia Re: dzień chłopca 30.09.04, 10:13 Ja też dokładam się do życzeń. Chciałam jeszcze gorąco podziękować za przypomnienie, że to dzisiaj - bo na śmierć zapomniałam... Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: dzień chłopca 30.09.04, 10:13 i ode mnie całus Samowolny dostaniesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: dzień chłopca 30.09.04, 10:19 troll16 napisała: > i ode mnie całus Samowolny dostaniesz :-) Hej Trollinko:)Zacalujemy tego farciarza;))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: dzień chłopca 30.09.04, 10:59 Hej Ariesko :-) Widac, ze Samowolnemu chyba podoba sie wizja zacałowanego na śmierć ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: dzień chłopca 30.09.04, 10:32 luca mam rozpalone od całowania wnet bedzie trza cus chłodnego w siebie wlać coby uf goronc nieco ostudzić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: dzień chłopca 30.09.04, 10:35 masz to browara, tylko siorb powoli, bo gardełko rozboli :)) Odpowiedz Link Zgłoś
misia-monisia Re: dzień chłopca 30.09.04, 10:36 Czyżbyś myślał o Bogów napoju złotym? Odpowiedz Link Zgłoś