Gość: kasidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 14:41 w koncu swietna lekcja makijazu ust krok po kroku Musze wykorzystac te rady POzdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adda [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 18:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: addal Re: Usta jak malowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 18:24 skad wzieliscie takie cos? reszta zachorowala?!!! macie kompleksy czy cos? to ludzie ogladaja!!! pomyslcie nad tym papap pozdrawiamyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
iselle Re: Usta jak malowane 09.10.04, 19:05 Ja tylko chcę napisać, że podkład i puder wysuszają i ściągają usta, więc nie polecam. Ja używam błyszczyka bez barwnego jako podkładu i czekam aż się wchłonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Usta jak malowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 09:08 Niezły sposób malowania ust, ale ta pani ma troszke krzywe ząbki :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alithia Re: Usta jak malowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 23:04 z tym podkladem to bym uwazala, ma tendencje do grupowania sie na ustach tworzac bardzo nieestetyczne biale grudki. jesli nie ma sie idealnie gladkich ust wydaje mi sie ze stosowanie podkladu jest ryzykowne. to sa tylko moje odczucia sprawdzone na sobie, nie jestem specjalstka, wiec moze sie nie znam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rte Re: Usta jak malowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 17:05 cool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free krok po kroku.. IP: *.tele2.pl 12.10.04, 16:31 > w koncu swietna lekcja makijazu ust krok po kroku ... w koncu? w kazdej gazecie to jest. juz mnie to nudzi, bo ciekawego cos bym wolala poczytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Usta jak malowane IP: 195.47.201.* 13.10.04, 11:06 te usta wcale nie sa takie ładne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo nie wiem jak dobrac kolor ? co brac pod uwage? IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 13.10.04, 16:52 karnacje ? kolor włosów? oczu? ciuchy? moze doradzicie ? (jestem jeszcze troszke opalona ale w zimie mam siwe usta ;-( wiec postanwilam je malowac ;-P zeby nie myslano ze to noc żywych trupów ;( myslalam o lipfinity bo podobno jest trwała ale nie wiem czy ktorys z odcieni bedzie pasowac do mnie wlosy mam brązowe ale ufarbowane na ciemną wiśnie i brązowe oczy no i jak ? jakie kolory dla mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: Usta jak malowane IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 16.10.04, 16:57 Lekcja fajna szkoda tylko ze uczy osoba która prowadzi oszukancza działaność... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza szkoda że redakcja avanti... IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 16.10.04, 17:08 szkoda że redakcja avanti nier sprawdza uczciwosci osób które dal niej pracują! Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Usta jak malowane 18.10.04, 11:31 myślę, że o wiele bardziej szczegółowy i pomocny jest kurs makijażu na wizażu, i dotyczy wszystkich części twarzy, a nie tylko ust. www.wizaz.pl/?content=category&id=11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiek Re: Usta jak malowane IP: .48.213.* / *.skawina.eu.org 18.11.04, 13:18 ten link jest rewelacyjny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Jak pudruje sie usta przez husteczke? IP: *.kigcp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 14:09 Jak pudruje sie usta przez husteczke? Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Jak pudruje sie usta przez husteczke? 20.10.04, 14:16 przez chusteczkę? a gdzie wyczytałaś taki sposób? usta się pudruje, maluje szminką, przykłada chusteczkę, żeby odcisnąć nadmiar szminki, ponownie pudruje i znów maluje. dzięki temu szminka dłużej trzyma się na ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Jak pudruje sie usta przez husteczke? IP: *.kigcp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 14:24 To jest opis do zdjęcia nr 5:"Utrwal makijaż Nadmiar pomadki odciśnij w jednorazową chusteczkę higieniczną. Następnie ponownie przypudruj usta - także przez chusteczkę, inaczej szminka może utworzyć grudki." Ponawiam pytanie i przepraszam za błąd. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Jak pudruje sie usta przez chusteczke? 20.10.04, 16:02 w takim razie nie wiem, co autorka miała na myśli, bo moim zdaniem to niewykonalne ;) może po prostu źle to ujęła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasya Re: Jak pudruje sie usta przez chusteczke? IP: *.chello.pl 28.12.04, 19:01 nie pudruje sie pomalowanych pomadka ust bezposrednio. wtedy faktycznie moga utworzyc sie grudki. rozdziel husteczke higieniczna. do tego zabiegu wystarczy tylko jedna jej warstwa. docisnij delikatnie do ust. puszkiem przypudruj "osloniete" usta delikatnie dociskajac. poprzez ten prosty zabieg nadmiar pomadki zostanie usuniety a to co powinno zostac utrwali sie. reszta chyba jest zrozumiala :) pozdrawiam cieplutko Kasya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulla naciągacze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.04, 07:39 kiedy weszłam do jednego ze sklepów top secret dowiedziałam sie że został na siłę bezprawnie przez wasze pismo włączony do promocji i że dzieje się tak ze większością sklepów. 20% rabat to ściema!!!!Powiadomiłam koleżanki. Bojkotujemy Avanti i zachęcamy do tego innych. W dodatku szkoda kasy na pismo które reklamuje sklepy z których tylko 3 znalazłam w Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgdLn cos wam powiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 19:26 zaden facet nie bedzie chcial pocalowac tego niejadalnego stosu chemicznych warstw - radze polizac puder z podkladem i szminka wszystkim paniom - po co w koncu chcemy wygladac pieknie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasya Re: cos wam powiem IP: *.chello.pl 28.12.04, 19:08 na wszystko jest czas i miejsce. nikt nie mowi, ze to jest makijaz do sypialni ;) idac na bankiet czy calonocna impreze warto zadbac zeby makijaz byl trwaly. Tak samo jak wybieramy sie do fryzjera i upinamy wlosy w misterne konstrukcje. chyba nie powiesz, ze tak samo szykujesz sie na randke. pozdrawiam Kasya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia z Kalisza Re: Usta jak malowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 20:55 laska ma wary jak idz stad i nie wracaj brzydki ryj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Usta jak malowane IP: *.freebsd.lublin.pl / *.freebsd.lublin.pl 19.01.05, 13:23 i tak codziennie rano pół godziny przed lustrem :D///a to tylko usta////:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTA Re: Usta jak malowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 17:47 SUPR RADY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbulwersowana Re: Usta jak malowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:36 tyle co wy malujecie usta ja robie cały makijaż i wygladam 100 razy lepiej i nie tylko ja tak sądze usta wygladaja taj jak poprzednio tyle ze zmieniono kolor ludzie oczami byście sie zajęli bo mam bal gimnazjalny i nie wiem jak sie pomalować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mgiełka Re: Usta jak malowane IP: 82.160.71.* 22.02.05, 17:00 Nie no faktycznie....mając 15 lat to jest się umalowabym jak modelka. Wiesz...widac nic a nic się nie znasz na makijażu...no ale co się dziwić..młoda jeszcze jesteś. Widac jestes mało spostrzegawczą osoba, skoro nie widzisz różnicy przed i po makijazu. Odpowiedz Link Zgłoś
frutelka gdzie znajde taki kolor szminki jak w artytkule? 22.02.05, 17:52 jak najtansza ale taki wlasnei odcien:) dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lippp Re: Usta jak malowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 19:02 Hmmm...artykuł ciekawy, niezaprzecze. Lekcja makijażu ust opisana krok po kroku może być bardzo przydatna. Jednak opisany makijaż ust przyczynia się do ich uwydatnienia i stanowczego powiększenia. A jak wykonać makijaż codzienny ust który doda im uroku lecz nie powiększy ich,a wręcz przeciwnie-optycznie zmniejszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lippp Jak je zmniejszyć??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 19:05 Hmmm...artykuł ciekawy, niezaprzecze. Lekcja makijażu ust opisana krok po kroku może być bardzo przydatna. Jednak opisany makijaż ust przyczynia się do ich uwydatnienia i stanowczego powiększenia. A jak wykonać makijarz ust który niee powiększy ich lech wręcz przeciwnie-optycznie zmniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza poradzcie IP: *.p-s-inter.net 14.03.05, 15:15 mam dolna warge wieksza od gornej.jak mam sie malowac zeby wygladalo to ladnie i nie niesymetrycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornelia O TAK!!! IP: *.tczew.net.pl 21.05.05, 19:14 Teraz już wiem, jak malować usta aby były piękne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domi Re: Usta jak malowane IP: 217.96.0.* 18.08.05, 17:10 teraz moge porzadnie namalowac usta!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguś Re: Usta jak malowane IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 12:48 Na reszcie znalazlam strone na ktorej znajde wszystko o profesjonalnym makijarzu:) na pewno wykorzystam wiele z waszych rad. dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś