Dodaj do ulubionych

Dobry tonik dla cery wrażliwej

IP: *.lipno.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 15:31
Przez długi czas byłam wierna serii Erisa dla cery wrażliwej, ale szukam czegoś
nowego - głównie toniku i mleczka. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: Dobry tonik dla cery wrażliwej IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 15.04.02, 21:09
      Gość portalu: Bea napisał(a):

> Przez długi czas byłam wierna serii Erisa dla cery wrażliwej, ale szukam czegoś
      >
      > nowego - głównie toniku i mleczka. Pozdrawiam
      ----------
      Może spróbuj AA - oni mają kosmetyki dla wrażliwej cery.Ja kupiłam ostatnio
      mleczko i tonik AA "Hydraoxygen" i jestem bardzo zadowolona.

• Gość: Xena Re: Dobry tonik dla cery wrażliwej IP: *.acn.waw.pl 15.04.02, 22:31
        Mnie natomiast bardzo odpowiada mleczko 2 w 1 Eva Medica Polleny Ewy (chyba
        nawet 3 w 1, bo może też zastąpić krem). Przeznaczone jest szczególnie do cery
        wrażliwej i skłonnej do alergii. Praktycznie nie pachnie (ma tylko lekki,
        aptekarski zapach), dobrze usuwa makijaż, odświeża i nawilża na tyle wyraźnie,
        że czasem - jak się bardzo spieszę - to bezpośrednio po jego użyciu nakładam
        podkład, bez wysmarowania twarzy kremem. Kosztuje w dodatku jakieś grosze (ok.
        7 zł w supermarkecie, w aptece trochę więcej). W tej serii jest zresztą sporo
        innych produktów (odzielnie tonik, zwykłe mleczko, kilka kremów do twarzy), ale
        ich nie używałam, więc nie mogę nic konkrentego na ich temat powiedzieć.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka