modnisia_121 25.10.16, 15:56 Pomóżcie, kobieta po 50-ce odciski/ brodawki na stopach pod poduszkami... ból przy chodzeniu :( Jak leczyć? co stosować czego nie robić? Pomóżcie proszę, z góry Bardzo, bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasha77 Re: odciski 25.10.16, 18:00 jest lekka różnica między brodawkami a odciskami. Brodawki to choroba i trzeba usunąć, najlepiej u lekarza. Odciski usunie dobra pedikiurzystka i pewnie zaleci noszenie plastrów, talkowanie butów i dbanie o skórę stóp. Odpowiedz Link Zgłoś
emiko33 Re: odciski 27.10.16, 12:37 brodawki usuwa sie chyba ciekłym azotem albo skalpelem faktycznie. koniecznie skonsultuj sie ze specjalistą. Odpowiedz Link Zgłoś
shinee5 Re: odciski 31.10.16, 12:04 Hmm, spróbuj kąpieli w wodzie termalnej. Mi pomogło (zresztą przez przypadek, na basen termalny poszłam z rodziną w okresie zimowym, a rezultat był taki, że dzieci się rozchorowały, a mi odciski przestały dokuczać). Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_onejski Re: odciski 31.10.16, 12:14 Podolog - tylko taki specjalista pomoże. Niestety, potrzebne sa zabiegi. Znam t odciski, mam je i cyklicznie korzystam z pomocy podologa. Odpowiedz Link Zgłoś