Dodaj do ulubionych

Today ---> warto?

IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 15:48
czy najnowszy zapach avonu jest dosc trwaly? nie musze od razu po jednym
psiknieciu powalac zapachem polowy ulicy za soba, ale milo by bylo, gdyby
wytrzymywal od rana do przynajmniej poznego popoludnia...
z gory dzieki za opinie :)
milego dnia...
Obserwuj wątek
    • Gość: lady_in_red1 Re: Today ---> warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 15:50
      Wydaje mi się, że główną cechą zapachów avonowskich jest ich
      nietrwałość...Owszem, są ładne, ale co z tego, jak po 10 minutach już nic nie
      czuć...
      • Gość: S. Re: Today ---> warto? IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.10.04, 16:01
        Dzisiaj testowałam te perfumy(próbka)i muszę powiedzieć ,że żadna
        rewelacja,słyszałam od kilku osób,że zapach mydlany i rzeczywiście jest taki
        bez wyrazu, przypomina mi któryś z wcześniejszych zapachów Avonu,do trwałych na
        pewno nie należy.Pozdrawiam
        • Gość: agnesa Re: Today ---> warto? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 04.10.04, 16:06
          Witam nie zgodze sie z wami mam z Avonu "celebre ice" i jest b. twały, bluzka
          mi pachnie 3 dni :))) pozdrawiam
      • justa_79 Re: Today ---> warto? 04.10.04, 16:06
        owszem, większość zapachów Avonu jest nietrwała, ale Today to próba sięgnięcia
        do wyższej półki perfum. te perfumy są wyjątkowo trwałe, po całym dniu da się
        je nawet wyczuć, a przez pierwsze godziny zapach idzie za Tobą. tylko kwestia
        gustu, czy komuś się spodoba. poczytaj opinie:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16217&w=15347289&v=2&s=0
        • Gość: agni Re: Today ---> warto? IP: *.tele2.pl 04.10.04, 16:34
          na mnie się trzymają, nawet dość długo, ale sama nie wiem, w pierwszej chwili
          mi się podobały, a teraz coś, nie wiem co w nich na mojej skórze mnie drazni,
          może to tylko chwilowe, zobaczymy.
          stwierdzenie, ze zapach jest "mydlany" jest niesamowicie trafne, one pachną
          identycznie jak jedno mydło, takie angielskie, zapomniałam nazwy...
          justa, odezwę się do ciebie w sprawie tego nieszczesnego pudru w pędzlu, jak go
          tylko wypiorę, miałam inne sprawy na głowie... a i tak pewnie sie rozwali.
          pozdr.
          • justa_79 Re: Today ---> warto? 04.10.04, 16:37
            agni :)
    • gocha221 Re: Today ---> warto? 04.10.04, 16:49
      trwałe sa średnio, przynajmniej na mojej skórze. bardzo podobne do
      wczesniejszego zapachu avonu rare pearls. tylko cena wyzsza.
      • Gość: S. Re: Today ---> warto? IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.10.04, 16:58
        O właśnie dokładnie o ten zapach mi chodziło,tak jak wcześniej pisałam są
        bardzo podobne,jak powąchałam próbkę to sprawdziłam dla pewności napis na niej
        czy to na pewno te nowe perfumy a nie Rare Pearls :)
        • Gość: milcia Re: Today ---> warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 17:21
          Czesc.
          A czy sa trwalsze od rare?
          • Gość: S. Re: Today ---> warto? IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.10.04, 18:02
            Miałam kiedyś dezodorant i próbkę perfum rare pearls i według mnie były
            trwalsze niz ten nowy zapach.Miałam również próbki np. celebre,individual
            blue,perceive i rare pearls na mnie był z nich najtrwalszy ale najlepiej będzie
            chyba jak się sprawdzi samemu.Pozdrawiam
            • Gość: agni podobne, ale... IP: *.tele2.pl 05.10.04, 10:39
              "perełki" chyba są jednak ładniejsze. dla mnie today łączą nuty z rare pearls
              (w ogóle, to właśnie się obraziłam na avon, bo "perełki" wylatują z oferty!) i
              treselle, przynajmniej na mojej skórze. trwałość to rzecz szalenie
              indywidualna, moja przyjaciółka nie czuje na sobie today już po godzinie, tak
              jej skóra go przyjmuje, na mnie jest trwały, ale czy ładny? na to pytanie
              jeszcze nie odpowiedziałam sobie
    • Gość: Ona29 Re: Today ---> warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 11:01
      Dostalam probke i prysnelam na reke, myslalam ze obetne sobie razem z calym
      ramieniem, strasznie smierdzace perfumy, zapach slodko-kiczowaty. Nie polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka