Dodaj do ulubionych

Inter Fragrances-opinie

IP: 193.0.75.* 17.04.02, 09:55
Wiem tylko tyle, że rewelacyjny jest koncentrat pod oczy i nawilżacz pod krem.
A co jeszcze rewelacyjnego ma ta firma w ofercie? Coś godnego polecenia? Czy
mają np. maseczki odtoksyczniające i odstresowujące? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: Inter Fragrances-opinie IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 17.04.02, 11:26
      Godna polecenia jest cała seria Algavit Inter Fragrance.Zwłaszcza koncentrat
      stymulujący pod oczy- pisałam o nim kilkakrotnie na forum.Rewelacja.Mnie
      odpowiadała również seria hypoalergiczna.
      • agus7 Re: Inter Fragrances-opinie 17.04.02, 11:32
        Marta, to chyba Ty pisałaś na którymś z wątków, że ten koncentrat stymulujący
        pod oczy dosłownie "rozprasował" Ci zmarszczki w okolicach oczek? Bo ja się pod
        wpływem tej opinii skusiłam na niego i faktycznie bardzo ładnie nawilża (w
        teście skóry wyszło mi że pod oczami mam nawilżona skórę, a na pozostałych
        partiach twarzy NIE), ale... zmarszczek wcale nie ruszył!!! po jakim czasie
        zauważyłaś taki efekt?

Poza tym używam szybkiego nawilżacza pod krem (nie jestem pewna czy działa) i
        kupiłam na lato krem z drobinkami złota (może fajnie wyglądać na opalonym
        ciele).
        • Gość: Marta Re: Inter Fragrances-opinie IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 17.04.02, 12:25
          Używałam koncentratu stymulującego przez około 3 miesiące, jednak efekt
          rozprasowania zmarszczek zauważyłam już po miesiącu.Jednak muszę zaznaczyć,że
          miałam bardzo niewielkie i płytkie zmarszczki mimiczne i to w małej
          ilości.Koncentrat rozjaśnił mi także cienie pod oczami.Ja byłam nim zachwycona,
          naprawdę.Używałam potem różnych kremów pod oczy ze średniej półki( Kolastyna,
          Eris, Serum z Bursztynem) i po żadnym nie miałam tak ładnej skóry pod oczami
          jak po tym koncentracie.Szkoda, tylko że w mojej okolicy (Warszawa- Ursynów)
          trudno go dostać.Jakoś mało drogerii ma w swojej ofercie Kosmetyki Inter
          Fragrance.
          • agus7 Re: Inter Fragrances-opinie 17.04.02, 12:34
            To jest też "moja okolica" :))) Ale faktem jest że od razu udałam sie do sklepu
            firmowego IF na Piękną żeby nie tracić czasu na szukanie ich produktów, a
            zwłaszcza tego koncentratu polecanego przez Ciebie, w innych drogeriach. Teraz
            koncentrat stymulujący jest w dwa razy większym opakowaniu, tj. 30 ml, a
            kosztował chyba 29 zł. Stosuję go na razie ok. 2 tygodni, może coś jeszcze
            pomoże na moje zmarszczki pod oczami... (bo nie zamierzam przestać się
            śmiać :)))
            Pozdrawiam!
            • flora1 Re: Inter Fragrances-opinie 17.04.02, 14:57
              Rewelacyjne są szmpony do włosów, szczególnie do włosów "z problemami".
              Zimą strasznie wypadały mi włosy, przetestowałam kilka szmponów z apteki, tych
              dosyć drogich i nic! Okazało się, że wypadanie bardzo szybko zahamował
              Seboradin + Tonic do wcierania, z wyciągiem z czarnej rzepy firmy IF. Jedyną
              wadą tych szamponów jest niezbyt atrakcyjny zapach :-((( ale pomimo tej
              niedogodności, pozostanę im na długo wierna ;-)))
    • Gość: Maggie Re: Inter Fragrances-opinie IP: *.pro-futuro.com 18.04.02, 16:05
      Czesc,
      Firma ta ma wspaniala serie Algavit - przetestowalam maseczke nawilzajaco-
      dotleniajaca i krem na noc, z serii Oligoaquavita - nawilzacz, ale mowiac
      szczerze, nie widze po nim super efektow...
      Mam nieodparte wrazenie, ze te kosmetyki lepiej dzialaja niz niejeden specyfik
      Dermiki, Vichy czy innego, drozszego znacznie producenta.
      Maja jeszcze samoopalacz - nowosc i rewelacja w jednym:-)) Pachnie toffi i daje
      naprawde piekny kolor opalenizny.
      Pozdrawiam,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka