Gość: karolinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 21:15 jakie sa wasze opinie na temat tego pudru?jego zaleta jest na pewno to ze jest go duzo za nie duza cene,ale poza tym jest czego wart?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dalloway Re: puder brązujący Sephory IP: *.chello.pl 10.10.04, 22:31 nie zatyka porów, jest niewidoczny na twarzy, kolor na początku OK, potem żółcieje - ale jak dla mnie to i tak osiągnięcie, bo na mnie KAŻDY puder brążujący wygląda żółto - pomarańczowo już od początku, więc może na normalnych ludziach ten sephory jest ok przez cały czas wady: coś nie tak z konsytencją - nabieram go dużym pędzlem i całą łazienke oraz ciuchy mam w pudrowym pyle, a na pędzlu zostaj najmniej (próbowałab pędzli o różnej sztwyności), średnio długo sie trzyma nie jest to kosmetyk, który poleciłabym bez zastrzeżeń, ale jak na razie dla mnie najlepszy z brązujących (do tej ppory przetestowałam wiekszość górnej półki, średniej nie ruszałam) Odpowiedz Link Zgłoś
beataa Re: puder brązujący Sephory 13.10.04, 14:32 Mam byłam posiadaczką tego pudru. Wybrałam ciemniejszy odcień ponieważ mam czarne włoski i oliwkową karnację. Byłam nim zachwycona,długo mi służył,posiada spore luterko i jest to spore opakowanie, a cena niska.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka_24 Re: puder brązujący Sephory IP: *.transpost.com.pl 13.10.04, 14:54 ja mam Sephora disque de soleil, dore 02 . Bardzo jestem z niego zadowolona. Używam go codziennie przez ponad rok i pewnie jeszcze na miesiąc mi wystarczy. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: puder brązujący Sephory IP: 217.153.187.* 13.10.04, 15:14 a jaka cena?? jest tylko sypki czy w kamieniu tez?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka_24 Re: puder brązujący Sephory IP: *.transpost.com.pl 14.10.04, 08:01 Dzisiaj idę do Sephory to sprawdzę i jutro napiszę. Zapomniałam wczoraj dodać, że ja nakładam go takim miękkim puszkiem , także z Sephory, no i że puderek ładnie pachnie i ma śliczne złote drobinki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaa_23 Re: puder brązujący Sephory IP: 217.153.187.* 14.10.04, 14:26 Dzięki, czekam na odp w takim razie :)). Te złote drobinki dobrze wygladaja w dzien?? Chciałabym żeby efekt był podobny do naturalnej opalenizny . Uzywałas może Sun Kiss?? Czy to faktycznie rewelacja?? Mozesz odpisac mi na gg 2770105. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka_24 Re: puder brązujący Sephory IP: *.transpost.com.pl 15.10.04, 07:35 Według mnie to drobinki wygladają bardzo ładnie i naturalnie. Puder kosztuje 46 zł i jest bardzo duży (o ile pamiętam 33 g), opakowanie z lusterkiem. Są dwa kolory 01 -bardziej brązowy, a 02 to taka słodka brzoskwinka. Ja mam 02. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaa_23 Re: puder brązujący Sephory IP: 217.153.187.* 15.10.04, 12:25 Dzięki za info Oliwka, pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś