Dodaj do ulubionych

puder brązujący Sephory

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 21:15
jakie sa wasze opinie na temat tego pudru?jego zaleta jest na pewno to ze jest
go duzo za nie duza cene,ale poza tym jest czego wart?:)
Obserwuj wątek
    • Gość: dalloway Re: puder brązujący Sephory IP: *.chello.pl 10.10.04, 22:31
      nie zatyka porów, jest niewidoczny na twarzy, kolor na początku OK, potem
      żółcieje - ale jak dla mnie to i tak osiągnięcie, bo na mnie KAŻDY puder
      brążujący wygląda żółto - pomarańczowo już od początku, więc może na normalnych
      ludziach ten sephory jest ok przez cały czas
      wady: coś nie tak z konsytencją - nabieram go dużym pędzlem i całą łazienke
      oraz ciuchy mam w pudrowym pyle, a na pędzlu zostaj najmniej (próbowałab pędzli
      o różnej sztwyności), średnio długo sie trzyma

nie jest to kosmetyk, który poleciłabym bez zastrzeżeń, ale jak na razie dla
      mnie najlepszy z brązujących (do tej ppory przetestowałam wiekszość górnej
      półki, średniej nie ruszałam)
    • beataa Re: puder brązujący Sephory 13.10.04, 14:32
      Mam byłam posiadaczką tego pudru. Wybrałam ciemniejszy odcień ponieważ mam
      czarne włoski i oliwkową karnację. Byłam nim zachwycona,długo mi służył,posiada
      spore luterko i jest to spore opakowanie, a cena niska.Pozdrawiam
      • Gość: oliwka_24 Re: puder brązujący Sephory IP: *.transpost.com.pl 13.10.04, 14:54
        ja mam Sephora disque de soleil, dore 02 . Bardzo jestem z niego zadowolona.
        Używam go codziennie przez ponad rok i pewnie jeszcze na miesiąc mi wystarczy.
        Polecam.
    • Gość: Ania Re: puder brązujący Sephory IP: 217.153.187.* 13.10.04, 15:14
      a jaka cena?? jest tylko sypki czy w kamieniu tez??
      • Gość: oliwka_24 Re: puder brązujący Sephory IP: *.transpost.com.pl 14.10.04, 08:01
        Dzisiaj idę do Sephory to sprawdzę i jutro napiszę. Zapomniałam wczoraj dodać,
        że ja nakładam go takim miękkim puszkiem , także z Sephory, no i że puderek
        ładnie pachnie i ma śliczne złote drobinki.
        • Gość: Aniaa_23 Re: puder brązujący Sephory IP: 217.153.187.* 14.10.04, 14:26
          Dzięki, czekam na odp w takim razie :)). Te złote drobinki dobrze wygladaja w
          dzien?? Chciałabym żeby efekt był podobny do naturalnej opalenizny . Uzywałas
          może Sun Kiss?? Czy to faktycznie rewelacja?? Mozesz odpisac mi na gg 2770105.
          Pozdrawiam
          • Gość: oliwka_24 Re: puder brązujący Sephory IP: *.transpost.com.pl 15.10.04, 07:35
            Według mnie to drobinki wygladają bardzo ładnie i naturalnie. Puder kosztuje 46
            zł i jest bardzo duży (o ile pamiętam 33 g), opakowanie z lusterkiem. Są dwa
            kolory 01 -bardziej brązowy, a 02 to taka słodka brzoskwinka. Ja mam 02.
            Pozdrawiam.
            • Gość: Aniaa_23 Re: puder brązujący Sephory IP: 217.153.187.* 15.10.04, 12:25
              Dzięki za info Oliwka, pozdrawiam :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka