Dodaj do ulubionych

Rudy blond kilka pytań

30.04.18, 03:32
Po nieudanej metamorfozie fryzjerskiej - przejście z ciepłego,słonecznego blondu na chłodny.Chciałam szybko i w podskokach wrócić do ciepłego blondu.Poszłam do fryzjera,który zrobił co mógł, aby ocieplić ten sino-bury-glonowaty blond na ciepły.Niestety mam teraz na głowie kolor rudy z refleksami blond.Ten rudy raczej taki jasny,bardziej w pomarańczowy wpadający.Fryzjer powiedział,że za miesiąc mam przyjść i będziemy przechodzić w blond.I teraz moje pytania,czy myjąc włosy normalnymi szamponami przez ten miesiąc,kolor rudy się wypłucze?I kolejne pytanie czy na następnej wizycie rzeczywiście fryzjer będzie już w stanie zniwelować te rudości i przejść do ciepłego blondu?
Obserwuj wątek
    • kasha77 Re: Rudy blond kilka pytań 01.05.18, 11:37
      podejrzewam, że ten rudy to kolor na jaki rozjaśniły się włosy a nie barwnik, więc raczej się nie wypłucze. Myj delikatnymi szamponami dla włosów blond i dobrze odżywiaj. Poproś fryzjera żeby użył Olaplexu to te wszystkie przejścia nie odbiją się bardzo na jakości włosów. Powinno być ok.
      • k1234561 Re: Rudy blond kilka pytań 18.05.18, 12:57
        Gdyby ktoś miał podobny problem,to napiszę,bo minęło już trochę czasu. Otóż ten pomarańczowy odcień blondu,ładnie się wypłukał/wymył do takiego ciepłego,ale ciemniejszego blondu,rudości już zginęły na szczęście.Powiem,że nawet bardzo ładnie to wygląda i to był efekt dopiero po 4 myciu włosów.W ogóle te moje włosy w każdym świetle wyglądają inaczej,a już po myciu to w ogóle jest zabawa,bo jak je podsuszę,nie wysuszę do końca to mam od połowy głowy zimny blond,a jak wysuszę i wymodeluję to już jest ciepły kolor.Cuda nad cudami.Strach się bać co ja mam na głowie za farby....A dodam,że korzystam z usług samych renomowanych,super,hiper salonów. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka