Dodaj do ulubionych

jak najlepiej depilowac bikini??

IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.04, 21:14
jaka jest najlepsza,najskuteczniejsza metoda na depilacje bikini????
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Re: jak najlepiej depilowac bikini?? IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.04, 22:29
    • Gość: kragmel Re: jak najlepiej depilowac bikini?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 22:57
      anno-zuzo, zapewne laser, aczkolwiek po dwakroć bolesny - dla kieszeni i
      bikini.
      metody domowe mają swe cienie i blaski. takie np. golenie nie boli dopóki się
      nie zatniesz, za to jest krótkotrwałe i nieprzyjemne w skutkach (czytaj:
      odrastaniu). wyrywanie penseta, tudzież użycie depilatora, może i byłoby
      skuteczne, gdyby nie działania uboczne w postaci podrażnienia skóry i mieszków
      włosowych, co znakomitą większość pań doprowadza do podjęcia decyzji o zakupie
      kostiumu z szortami. pozostaje nam jeszcze wosk, z którym lepiej oddać się w
      ręce kosmetyczki, bo (moim zdaniem oczywiście) mniej wtedy ta operacja boli. no
      i na koniec - kremy do depilacji, bezbolesne, nieprzyjemne skutki jak przy
      maszynce, no i nie nadają się do depilacji tzw. głębokiej, bo zbyt silne
      chemikalia w nich są.
      przegląd masz, wyrób sobie pogląd, decyzja należy do ciebie.
      • Gość: rawita Re: jak najlepiej depilowac bikini?? IP: *.autocom.pl 13.10.04, 00:42
        z mich doświadczeń wynika, że najlepsze plastry z woskiem. Przynajmniej na
        pierwszy raz. Odrastające włoski usuwam depilatorem.
        • Gość: AGA Re: jak najlepiej depilowac bikini?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 09:32
          I jak wytrzymujesz ten ból?? brr.. mnie boli depilacja nóg, a co mówić bikini!
          I z tego powodu stosuję depilator w kremie lub maszynkę, fakt, że włoski szybko
          odrastają.
        • kragmel Re: jak najlepiej depilowac bikini?? 13.10.04, 09:47
          własnoręczne użycie plastrów z woskiem jest nie dla mnie, bo:
          1. boli
          2. klei się
          3. skóra podrażniona, że hej
          4. włoski wrastają jak szalone
          uh, a depilator boli jeszcze bardziej.

czy ja jestem przewrażliwiona? <chlip chlip>
          • Gość: niebieskaa1 Re: jak najlepiej depilowac bikini?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.10.04, 11:36
            moim zdaniem to trzeba zbierac kase na laser.
            wloski po goleniu bardzo ostre i nieestetyczne, szybko odrasataja,
            a nie mozna golic ich codziennie- za krotkie.
            przy moich czarnych wlosach kremy nie sprawdzaja sie w ogole.
            wosk jest ok, ale tylko krotki czas- dopoki wlosy nie zaczynaja odrastac.
            moje rosna bardzo szybko i pojawia sie problem- co z nimi zrobic-
            za malo na kolejny wosk.
            depilator- totalna porazka- podraznienia, wrastajace wlosy.
            tak, mile panie. piekne ciemne i blyszczace wlosy to pasmo udrek
            i niepowodzen.
            • kragmel Re: jak najlepiej depilowac bikini?? 13.10.04, 12:05
              Gość portalu: niebieskaa1 napisał(a):

> tak, mile panie. piekne ciemne i blyszczace wlosy to pasmo udrek
              > i niepowodzen.

hehe wiem coś o tym, pozdrav :)
              • Gość: danula Re: jak najlepiej depilowac bikini?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 16:51
                ja miałam już 4 depilacje laserem i jestem bardzo zadowolona. Chociaż muszę
                przyznać, że robiąc pierwszą od razu zaproponowano mi taką pogłębioną (no
                wiecie łącznie z wargami sromowymi) i efekt jakiś czas był niesamowity -
                miękka, aksamitna skóra między nogami. Potem wiadomo - depilacja to ma do
                siebie, że trzeba powtórzyć, bo nie wszystki włosy są jednocześnie w fazie
                wzrostu i tu problem, bo nie miałam już sposobności trafić do tego gabinetu, w
                którym robiłam za pierwszym razem (było to podczas urlopu, daleko od domku) i
                panie, mimo moich sugestii, żeby to było bikini pogłębione, aż tak daleko sie
                nie posuwały. Tak więc teraz mogę sobie przycinać fryzurkę jedynie na wzgórku
                łonowym i wargach, a reszta gładziuteńka. Tak więc gorąco Wam polecam, choć
                wydatek to niemały.
                • Gość: alex Re: jak najlepiej depilowac bikini?? IP: *.autocom.pl 14.10.04, 17:23
                  Czy mozna wiedziec ile zaplacilas za to?????
                  • Gość: danula Re: jak najlepiej depilowac bikini?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 17:53
                    Nie pamiętam ile płaciłam każdorazowo, bo ceny były różne, poza tym
                    negocjowałam rabaty, bo robiłam również depilację łydek, ale z tego co
                    pamiętam, to łącznie bikini na przestrzeni 3,5 roku wyniosło ,mnie jakieś 2
                    tys. (może nawet z małym haczykiem) :(
                    • Gość: Ania depilacja laserowa IP: *.tele2.pl 14.10.04, 18:54
                      myśląc o depilacji laserem należy brać pod uwagę również fakt że włoski po paru
                      latach mogą zacząć odrastać ( 5-8 lat ). tak więc pomimo znacznych wydatków nie
                      jest to metoda dożywotnia!!!! ale jeżeli kogoś stać na taki wydatek to warta
                      polecenia
                    • justa30 Re: jak najlepiej depilowac bikini?? 15.10.04, 08:03
                      a gdzie robiłaś tą pierwszą depilację?
                      • Gość: danula Re: jak najlepiej depilowac bikini?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 09:30
                        Pierwszą robiłam w Zakopanem, ale ten gabinecik już nie istnieje, bo w ubiegłym
                        roku udało mi się dodzwonić do właściciela i czekali wtedy na nową głowicę do
                        lasera, a później - z tego co się orientuję - przenieśli biznes do innego
                        miasta, żeby uniknąć robienia zabiegów za 50% ceny pierwotnej, bo swoim
                        klientkom gwarantowali 3 i 4 zabieg za pół ceny, no a po jakimś czasie
                        działania takich klientek, które kwaliwikowały się do 3, czy 4 zabiegu było
                        coraz więcej.
                        • Gość: laserowa dama Re: po laserze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 10:09
                          robiłam 4 lata temu. Nic mi nie odrasta. Finansowo wyszłam na tym lepiej niż na
                          wszystkich woskach, żelach, kremach łącznie. I niem włosów!!!
                          • justa30 Re: po laserze 15.10.04, 15:08
                            A gdzie robiłaś, ja właśnie się przybieram do tego
                            • Gość: laserowa dama Re: do justy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 08:06
                              polecam gabinet dr Doroty Prandeckiej na Hożej
                        • Gość: pna Re: jak najlepiej depilowac bikini?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 12:00
                          Danula a mozeszpodac mi adres gab. ktory bylw zakopanem? jaka ulica? nazwa jaka
                          byla?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka