Dodaj do ulubionych

konkursy w Twoim Stylu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 10:38
jak zwykle jest dużo konkursów smsówych ale... zawsze biorę w nich udział i
jescze nic nie wygrałam... moze któras z Was wygrała cos z takiego smsowego
konkursu w Twoim Stylu? bo zaczynam sadzic ze to tylko wyłudzenie kasy... czy
jest gdzieś lista zwyciezców? w gazecie nie ma, w sieci tez nie spotkałam....
wiec jak to jest? prawda czy fałsz?;-)

i druga rzecz w temacie... konkursy internetowe na www.twojstyl.pl.... lista
zwyciezców konczy sie na maju... watpliwosci co do uczciwości redakcji mam
jak wyzej...

nawet anpisałam w tej sprawie maila do redakcji ale mnie olali...
Obserwuj wątek
    • kiddo Re: konkursy w Twoim Stylu 13.10.04, 11:20
      też nigdy nic nie wygrałam:/ mam takie same podejrzenia jak Ty
      • Gość: kaloo ja też nigdy nic nie wygrałam...;/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 11:27
        Aż mnie to zastanawia i myślę,że to jednak wyłudzanie kasy...A Twój Styl
        wydawał mi się taką porządną gazetą...

A teraz możecie nakrzyczeć,że się pocieszamy i po prostu nie mamy szczęścia.;)
        pzdr!
        • Gość: Emilka Re: ja też nigdy nic nie wygrałam...;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 11:38
          szczescie szczesciem, ale lista zwyciezców powina byc umieszczana, jak nie w
          gazecie to na stronie www...
          • Gość: ola Re: ja też nigdy nic nie wygrałam...;/ IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.04, 11:41
            Moja koleżanka wygrała chyba w maju albo w czerwcu. Do dziś czeka
            na paczkę.
            • kalooo Re: ja też nigdy nic nie wygrałam...;/ 13.10.04, 11:42
              no więc nie jest z nami tak źle...;)
    • Gość: paulina Re: konkursy w Twoim Stylu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 12:02
      Wygrałam w konkusie internetowym kasetę video. Dostałam:D
    • kragmel to ja polecam... 13.10.04, 12:02
      wygrałam w dwóch konkursach (nie smsowych) w Glamour.
      tak więc polecam Glamour. i generalnie takie konkursy, w których trzeba się
      kapkę więcej namęczyć (coś napisać, wymyślić, zdjęcie zrobić).
    • Gość: agda Re: konkursy w Twoim Stylu IP: 212.244.249.* 13.10.04, 13:38
      W Twoim Stylu wygrałam tylko w konkursie krzyżówkowym, natomiast w innych
      czasopismach parę razy wygrałam w konkursach SMS i prawie zawsze w audiotele
      VIVY!
      • Gość: fiołek Re: konkursy w Twoim Stylu IP: 80.51.240.* 13.10.04, 23:06
        Wygrałam w sierpniu w konkursie internetowym "Twojego Stylu" bilety do kina.
        • babeczkaa Re: konkursy w Twoim Stylu 14.10.04, 08:56
          a ja rok temu w Twoim Stylu wygrałam kosmetyki L'oreala do włosów blond. Lista zwycięzców konkursowych jest zawsze na stronie www.twojstyl.pl wtedy ja tez tam sie pojawilam, nagroda zostaa przeslana, bylam bardzo zadowolona, od tamtej pory tez zawsze gram w smssowe konkursy ale nic nie wygrałam.
          Wygrałam tez w Glamour koszulke, a w Elle pomadke L'oreal :)
          Być może cos jeszcze było ale nie pamietam,pozdrowiona
          B.
    • Gość: mahdall Re: konkursy w Twoim Stylu IP: *.rene.com.pl 14.10.04, 09:01
      wydaje mi sie, ze jesli wygrasz to
      Cie powiadomia telefonicznie, bo przeciez przysylaja smsa zwrotnego ze sie z
      Toba skontaktuja... co do listy zwyciezcow na Ts to dlatego jest ona z maja, bo
      gazeta przestala organizowac konkursy na stronie, jedynie teraz wszystkie
      zabawy i quizy zalatwia sie przez sms.
      z Ts nic nie wygralam, kiedys w filipince kosmetyki vichy. pozdrawiam :)
    • Gość: anika Re: konkursy w Twoim Stylu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 13:40
      Wygralam w takim konkursie.
      Wygralam szampon i maske do wlosow Lancome + spray do ciala i wlosow z serii
      slonecznej, tez Lancome.
      Konkurs byl bodajze w majowym Stylu, we wrzesniu zadzwonila Pani z
      gratulacjami, prosila o dane.
      Wszystko dotarlo, nawet z przeprosinami ze tak pozno, takze probuj, życzę
      szczęścia:))
    • Gość: Tess Re: konkursy w Twoim Stylu IP: *.tsk.trzebnica.pl / *.tsk.trzebnica.pl 16.10.04, 17:29
      Do TS wysłałam masę kartek, ale nic nie wygrałam/kupowałam go systematycznie 8
      lat, teraz raczej sporadycznie, bo przez niepotrzebne gadżety windują cenę/, za
      to wygrałam dwa razy kosmetyki w Samym Zdrowiu/czekałam dwa tygodnie/i raz za
      ankietę w Cosmo dostałam szczoteczkę Braun.Pozdrawiam
      • hesiunia Re: konkursy w Twoim Stylu 16.10.04, 21:41
        ja wygralam na poczatku roku w styczniu krem Lancome Revitaist chyba sie zwał,
        kosmetyki OCEANIC jakas taka spora serie i bilety do kina na Bertolucciego.
        Takze mozna wygrac :)
    • Gość: Marzena Re: konkursy w Twoim Stylu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 19:06
      Te konkursy to nie pic. Właśnie dzisiaj zadzwoniła do mnie babka z TS, że
      wygrałam krem HR z numeru lipcowego. Przedtem wygrałam w ten sam sposób
      kosmetyki HR w LOOKu.
      • monique1981 do dziewczyn, ktore wygrywaja 25.10.04, 19:28
        ale jaki macie sposob na smsowe konkursy? wysylacie po kilka, kilkanascie smsow
        na konkurs, czy po prostu macie takiego farta, ze jeden czasami wystarcza? bo
        jezeli chodzi o TS, to ja juz majatek stracilam wysylajac smsy...
        • Gość: Marzena Re: do dziewczyn, ktore wygrywaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 20:05
          Do LOOKa wysłałam jednego SMSa i wygrałam. Trochę się rozochociłam tym sukcesem
          i teraz wysyłam więcej, po kilka SMSów na każdy konkurs. Tak mniej więcej 5
          razy w różnych odstępach czasu. Ale to loteria. Nie ma sposobu na wygraną.
          Życzę powodzenia:)
          • Gość: Bebe Re: do dziewczyn, ktore wygrywaja IP: *.autocom.pl 25.10.04, 21:43
            Czytam Twoj Styl od 1992 r. Zawsze mnie dziwilo, jak inne czytelniczki to robia
            ze sa zapraszane na rozne imprezy np. zwiedzanie fabryki kosmetykow, sesje
            zdjeciowe, itp. Ja tez jestem stala czytelniczka a zadne zaproszenie na tego
            typu wydarzenie do mnie nie dotarlo, mimo ze wysylam rozwiazania krzyzowek,
            konkursow itp.
    • elizucha-l Re: konkursy w Twoim Stylu 26.10.04, 09:30
      Dziewczyny nie przesadzajcie. To, że nie macie szczęścia w tego typu grach nie
      znaczy, że TS uprawia oszustwa i naciągactwo... Jeżeli ktoś przestaje wierzyć,
      że dopisze mu szczęście w danej dziedzinie to zawsze można sobie odpuścic
      zamiast oczerniać innych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka