Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer w Katowicach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 09:56
polecicie coś ???
Obserwuj wątek
    • Gość: krysia Re: dobry fryzjer w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 11:02
      tez bym chciala wiedziec, wlasnie szukam fryzjera.
      obcinalam sie u pana Grzegorza w Awangardzie, ale on tam juz nie pracuje, a
      facet , ktory mnie obcical zrobil to fatalnie, wiec tez chetnie sie dowiem,
      kogo polecacie.

krysia
      • Gość: sonique Re: dobry fryzjer w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 12:58
        Co prawda nie w Katowicach, ale w Chorzowie.Pani Klaudia Fiszer, pracuje w
        zakladzie na rogu Powstańcow. Polcam z czystym sumieniem, to najlepsza
        fryzjerka na jaka trafilam.
        • Gość: gość Re: dobry fryzjer w Katowicach IP: 194.242.104.* 17.10.04, 14:30
          A mogłabyś podać nazwę salonu i telefon?!!!
          • Gość: sonique telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 21:54
            Zgubilam gdzies wizytówke bezpośrednio do pani Klaudii, ale mam telefon do
            salonu 241-36-08.
            ul. Chrobrego 21 (róg Powstanców)
            za strzyzenie placilam ostatnio 35 zl (krotkie wlosy)
            Pozdrawiam i zycze udanej fryzury:-)
      • Gość: kati Re: dobry fryzjer w Katowicach IP: *.siec2000.pl 03.11.04, 23:32
        podnoszę ;)
    • Gość: agata Re: dobry fryzjer w Katowicach IP: 80.48.245.* 18.10.04, 15:28
      w katowicach polecam studio fryzur pana wojtka wajdy , na ulicy andrzeja
      naprzeciwko sądu. Rewelacja!!!
      • mallina Re: dobry fryzjer w Katowicach 19.10.04, 01:34
        a konkretniej?
        tzn pan Wojtek, czy tez inni pracujacy tam fryzjerzy?

no i w Katowicach sad to chyba na PL. Wolnosci jest
        a Andrzeja to tyly dworca PKP? czy zle mi sie wydaje?
        pozdr
        • Gość: agata Re: dobry fryzjer w Katowicach IP: 80.48.245.* 20.10.04, 11:09
          polecam konkretnie ososbiście pana wojtka włąscicela , a zakład naprawde jest
          na andrzeja naprzeciw sądu , a sady w katowicach są nie tylko na placu wolności
          tak a propos
    • Gość: ada Re: dobry fryzjer w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:23
      podobno jest jakis fryzjer w biurowcu przy chorzowskiej, nawet kiedys byla o
      nim watek, ale cos nie moge znalezc... moze ktos pamieta co i jak?
    • Gość: krecik Re: dobry fryzjer w Katowicach IP: 194.242.104.* 20.10.04, 10:57
      Polecam salon Kasi Cudnej na Brynowie(na ul. Kossak Szczuckiej). Troche daleko,
      ale sie opłaca. Strzyże świetnie i co najważniejsze potrafi sama dobrać fryzurę
      jeśli ktoś jest niezdecydowany bądź boi się odważniejszych stylizacji.Pracuje
      na Goldwellu. Polecam!
      • Gość: Vienera Do krcik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 15:57
        Czy mozesz napisac cos wiecej na temat tego "salonu" w Brynowie? W
        szczegolnosci chodzi mi o ceny! z gory dzieki za odpowiedz!
      • Gość: Karolina Re: dobry fryzjer w Katowicach IP: *.ekspres.net.pl / *.ekspres.net.pl 04.11.04, 21:11
        A mozesz napisać jak tam mozna dojechac ale autobusem w moim przypadku:)
        Mieszkam w Katowicach wiec interesuja mnie autobusy z centrum,
        Dzieki!!
    • Gość: joka Re: dobry fryzjer w Katowicach IP: *.swic.dialup.inetia.pl 22.10.04, 13:30
      A ja chodziłam do W.Wajdy i wcale nie jest tak super.Raz obciął mnie dobrze a
      potem tak zepsuł ze już pół roku leczę się z tego obcięcia wcale go nie polecam
      za to bardzo polecam studio Kublin i drugie nazwisko na B.. na 3 Maja w
      Katowicach EXTRA!!!!!!!!!!!!Na przeciw Skarbka
      • jeordie Re: dobry fryzjer w Katowicach 04.11.04, 11:45
        joka, chodzi Ci o salon Berendowicz & Kublin? Faktycznie jest taki świetny? Mam
        długie włosy i boję się ich powierzyć byle komu :P
    • Gość: Dee.. Re: dobry fryzjer w Katowicach IP: *.kolista.pl 05.11.04, 17:22
      I co ja mam wybrac??? ;[ Opinie sa bardzo zroznicowane a mi na gwalt potrzebny
      jest ktos kto zrobi pozadek na mojej glowie... z dnia na dzien odwlekam wizyte
      u fryzjera z nadzieja, ze wreszcie ktoras z was trafila juz na dobrego
      fryzjera, ktorego bedzie mogla z czystym sumieniem polecic. prosze pomozcie
      mnie i mojej czuprynce!!!!! ;]
      • Gość: Dee... Re: dobry fryzjer w Katowicach IP: *.kolista.pl / *.kolista.pl 13.11.04, 09:42
        prosze... ;[
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka