Dodaj do ulubionych

polecam!!!

IP: *.bumerang.univcomp.waw.pl 19.10.04, 13:11
cześć dziewczyny,
jeżeli lubicie naturalne kolory pomadek, a w drogeriach są albo za różowe,
albo za brązowe, to polecam ... Viperę nr 16. Cena śmieszna, bo 7 zł, jakość
super. Nie mówiąc o kolorze. Używam jej od 3 lat i zaraziłam tym odcieniem
znajome. Polecam
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: polecam!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 14:17
      a jaka to szminka, Vipera ma kilka rodzajów
      • Gość: azja Re: polecam!!! IP: *.bumerang.univcomp.waw.pl 20.10.04, 10:39
        zwykła, bez rzadnych witamin itp. Powiesz nr 16 i na pewno dostaniesz tą
        właściwą
        • Gość: aga Re: polecam!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 12:14
          a moglabyś napisać mniej więcej jaki to kolor i czy jest perłowa czy matowa.
          Byłam na stronie Vipery i mają trzy rodzaje pomadek: sparkle..., dekoracyjną i
          transparentną. Przypuszczam ze to pewnie z tych dekoracyjnych będzie.
          • Gość: azja Re: polecam!!! IP: *.bumerang.univcomp.waw.pl 20.10.04, 13:48
            Jest matowa i wygląda bardzo naturalnie, wpada w zgaszony pudrowy róż. Moim
            zdaniem pasuje do każdego typu urody. Potwierdzają to moje kumpele, które
            wykupują mi z przed nosa ostatnie sztuki :)
            Mam prośbę, nie patrz na asortyment na stronie Vipery, tylko przy okazji w
            sklepie poproś o kolor 16 wtedy sama ocenisz
            • Gość: aga Re: polecam!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 14:07
              Ok, dzięki, poszukam w sklepach.
              • Gość: Misia Re: polecam!!! IP: *.238.113.208.adsl.inetia.pl 20.10.04, 16:51
                No i oczywiście wracając z pracy weszłam do drogerii i "16 Viperę - poproszę" -
                i była !!!! - kosztowała 7.80 zł - fakt jestem pod wrażeniem ;) - delikatna ;)
                • Gość: azja Re: polecam!!! IP: *.bumerang.univcomp.waw.pl 21.10.04, 10:41
                  a nie mówiłam :)
                  pozdrawiam
                  P.S. Mam jeszcze godny polecenia podkład Isa Dora (wygładzający) kolor Nugar
                  Beige. Bardzo fajny, po ok. 0,5 godz. ładnie "stapia się" ze skórą i jest
                  bardzo naturalny
                  • Gość: joanna Re: polecam!!! IP: 57.66.193.* 21.10.04, 10:46
                    do jakiego rodzaju cery nadaje się ten podkład ?
    • Gość: marika4 Re: polecam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 11:00
      Podaj nazwę tego podkładu Isadory, bo jest ich kilka, min. Velvet Touch,
      bezłuszczowy podkład hydralight.
      • Gość: azja Re: polecam!!! IP: *.bumerang.univcomp.waw.pl 29.10.04, 13:52
        Velvet Touch i przepraszam za pomyłkę, to jest kolor Nugat Beige.
        Ja mam cerę mieszaną i wrażliwą, ale mam znajome które mają cerę suchą i też im
        służy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka