roxi_hart 19.10.04, 15:57 www.allegro.pl/show_item.php?item=32685488 uwielbiam te wode ale czy jest oryginalna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanillka Re: czy to oryginal? 19.10.04, 22:16 Jakoś nie wydaje mi się, żeby istniały specjalne 'kartoniki testerowe'...poza tym jak można pisać, że "Perfum jest dynamicznym, kwiatowym połączeniem esencji kwiatowej z ciepłem bursztynu"? Co to jest 'perfum'? Czy te perfumy to jakaś znana marka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: czy to oryginal? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 22:22 kupilam jakis rok temu tester i rzeczywiscie byl zapakowany w pudełko i nie mial nakretki ale ładnie pachnie i nie wyglada na podróbke. tylko ze ja zaplacilam jakies 80zl :/ za 50ml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: czy to oryginal? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 22:23 ja kupłam tester Cindy Crawford na allegro ale nie pamiętam od jakiego sprzedawcy, jestem przekonana, że to oryginalana woda toaletowa. Zapach długo się trzyma, butelka była bez koreczka i bez pudełka Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: czy to oryginal? 19.10.04, 22:44 Testery są pakowane oryginalnie właśnie w testerowe kartoniki. Co do oryginalności akurat tych perfum, to nie jestem pewna... Trochę dużo ich, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś