Dodaj do ulubionych

Proste czy krecone?

IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 20.10.04, 16:40
Ktore wlosy bardziej wam sie podobaja i dlaczego :)
Obserwuj wątek
    • Gość: kragmel Re: Proste czy krecone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 16:42
      kręcone.
      bo mam proste.
      :P
      • katija1 Re: Proste czy krecone? 20.10.04, 16:44
        kręcone.
        mam kręcone;)
        sa b.dziewczęce i każdy zwraca uwage, ze mam taaakie śliczne włosy ;)
        • Gość: kasia Re: Proste czy krecone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 15:53
          tez mam krecone(fale) i sie z Toba zgadzam, tylko podobno faceci wola proste...
    • Gość: Amy Re: Proste czy krecone? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 20.10.04, 20:42
      up
      • Gość: maki Re: Proste czy krecone? IP: *.aster.pl 20.10.04, 20:44
        kręcone.
        czemu? bo sa cudne!
        • Gość: niunia Re: Proste czy krecone? IP: *.acn.waw.pl / *.acn.waw.pl 20.10.04, 23:47
          proste, zawsze można je pokręcić, bez niszczenia
          a kręcone.....niom
          • katija1 Re: Proste czy krecone? 21.10.04, 09:11
            Gość portalu: niunia napisał(a):

> proste, zawsze można je pokręcić

Nigdy nie zakręcisz prostych tak, zeby wyglądały jak naturalnie kręcone.
    • Gość: Maja Re: Proste czy krecone? IP: *.raciborz.sdi.tpnet.pl 21.10.04, 08:49
      proste - bo mam krecone :P
    • Gość: Brunetka24 Re: Proste czy krecone? IP: 193.151.96.* 21.10.04, 10:26
      Zdecydowanie proste!!! Dlaczego? Sama mam takie, są bardzo "wygodne"- po umyciu
      nie trzeba się męczyć z rozczesywaniem (chociaż ja się i tak męczę, bo mam
      długie włoski, ojej, a jakbym miala do tego kręcone, chyba bym oszalała!!), z
      układaniem, obojętnie, jak się je ułoży- wyglądają o.k. Poza tym w kręconych
      wyglądałabym tragicznie - natury nie da się oszukać! W ogóle nie podobają mi
      się włosy zbyt gęste (a to dziwne, bo większość ludzi chciałaby mieć gęstą
      czuprynkę), lubię takie w sam raz. A kręcone włosy przeważnie mają to do
      siebie, że wydają się lub są gęste. Nie lubię wszelkich loczków, fal, zawijasów
      itp. fryzur. Jak dla mnie- wszelkie kręcenia odpadają zdycydowanie - nie czuję
      się w nich dobrze i nie podobają mi się. Ale to moje zdanie.
      • Gość: Brunetka24 Re: Proste czy krecone? IP: 193.151.96.* 21.10.04, 10:28
        Aha, i jeszcze coś. Mimo tego, że mam proste włosy, dodatkowo prostuję i
        wygładzam je prostownicą - mam obsesję na punkcie prostych włosów - kiedy pada
        deszcz lub jest wilgotne powietrze- puszą się niemiłosiernie...brrrrr...
    • Gość: bibi Re: Proste czy krecone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 11:42
      Mam proste i smętne - a marzą mi się kręcone, rozwiane, potargane! :-)
      Uwielbiam kręcone włosy, czasami obserwuję gdzieś na ulicy właścicielkę takich
      pięknych włosów, a właściwie nie ją tylko jej włoski i tak z małą zazdrością
      podziwiam i podziwiam. Kiedyś robiłam sobie trwałą, już jako nastolatka. A
      teraz od dawna nie bo to jednak nie to samo co naturalne. Ech...
      • Gość: kragmel Re: Proste czy krecone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 12:39
        eh, bibi, ty na ulicy obserwujesz... a ja mam najlepszą przyjaciółkę ze
        sprężynami na głowie chlip chlip
        ;)
        • Gość: bibi Re: Proste czy krecone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 12:42
          Współczuję :-) Ech... te kręcone sa piękne!!!
        • Gość: madzi1 Re: Proste czy krecone? IP: *.acn.waw.pl 21.10.04, 12:45
          kreone i tylko kreconeeeee sa super bo takie mam :P ale nie zamienilabym ich za
          nic na swiecie, zdarzalo mi sie kiedys prostowac, ale czuje sie nieswojo z
          takimi wlosami.
          a z kreconymi po umyciu wcale nie trzeba sie meczyc, a juz napewno nie z
          rozczesywaniem.
          jak ja kocham moje wloski !!
          proste tez sa fajne, ale nie na mojej glowie :P
          • Gość: madusiak Re: Proste czy krecone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 13:01
            madzi1 jestem DOKLADNIE tego samego zdania!! moje wlosy ewentualnie dadza sie
            rozkrecic-aczkolwiek falka zawsze jaks bedzie...eksperymentowalam tak pol roku,
            ale do mojej waskiej twarzy zdecydowanie lepsze sa moje loczki...
    • aretse11 krecone 21.10.04, 12:44
      nawet nie wiem dlaczego..wizualnie bardziej mi sie podobaja..tym bardziej
      teraz ..kiedy wieksosc spotkanych na ulicach kobiet ma dlugie ,proste blond
      wlosy na Anastacie..obrzydliwe..nie lubie jak panienki tak sie robia na takie
      barbie..
    • aretse11 Re: Proste czy krecone? 21.10.04, 12:44
      dodam jeszzce..ze nie mam nic przciwko tym ,ktore z natury maja takie
      wlosy..ale wiekszosc to farbowane lale//
      • Gość: ant_z Re: Proste czy krecone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 21:41
        a ja uwielbiam krecone.. po prostu mam bzika na ich punkcie... uwielbiam
        patrzec na nie, jak szaleja na wietrze... i... po prostu sa cudne... jestem
        chyba loczkofilem :D
        • Gość: kasia Re: Proste czy krecone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 15:57
          ej powaznie? a ponoć faceci wolą proste....
    • Gość: niedoinformowana?? Re: Proste czy krecone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 21:50
      a ja miala krecone a le sie wyprostowaly jak scielam..... Po umyciu sie kreca,
      ale jak tylko rozczesze to znow sa proste,ale nie glaskie tylko siano :( Jak
      zrobic aby byly ladnie skrecone bez kg. lakieru ??
    • Gość: G' Re: Proste czy krecone? IP: *.pl / 62.233.173.* 24.10.04, 16:10
      krecone bardzo mi sie podobaja - chociaz nie wiem jak by wygladaly u mnie bo
      mam proste i chyba lepiej mi bez kreciolkow. ale krecone sa takie sliczne
      • Gość: Amy Re: Proste czy krecone? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 24.10.04, 19:27
        Ja nie wiem czy faceci wola proste cyz krecone...Zalezy komu w jakich
        ladniej..Ladnemu we wszystkim ladnie...Ale mi kolega wciaz powtarza ze sliczne
        mam loczki jak aniolek heheh:) Jak dla mnie to bardziej sie krecone
        podoaja...BArdziej oryginalne sa;)
        • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Proste czy krecone? 24.10.04, 19:52
          Ostatnio mam słabośc do kręconych włosów :-)

Są po prostu świetne!

I właśnie za to kocham swoje włoski :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka