Gość: gaba IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.10.04, 00:33 Czy ktoś próbował?? Jak działa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
surabaja Re: ENDERMOLOGIA 23.10.04, 13:14 A może powiedz dokładniej co to jest.Czemu wychodzisz z założenie że każdu wie co to znaczy.Ja nie wiem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaba Re: ENDERMOLOGIA IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.10.04, 14:40 To znaczy, że nie probowałaś:) Wyszłam z założenia ze jak ktos tego doswiadczal to nie musze mu tlumaczyc o co chodzi. Ale oczywiscie moge napisac: Jest to seria zabiegow w specjalnej maszynie ktore maja na celu zlikwidowanie cellulitisu i wyszczuplenie. Jest to dosc kosztowne dlatego pytam czy ktos probowal i moze potwierdzic ze jest skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: ENDERMOLOGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 14:49 ja probowalam, nic nie warte.Tylko wydalam niepotrzebnie mnostwo pieniedzy.Mialam 17 zabiegow.Juz bardziej polecam cwiczenia na basenie-tansze a widac przynajmniej efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: ENDERMOLOGIA IP: *.aster.pl 23.10.04, 18:05 a mnie pomoglo. w zasadzie jest to, jak dla mnie, jedyna skuteczna rzecz na moj spory celulitis. silownia, basen nic nie dawalo, nie mowiac o kremach ktore g... pomagaja. Mialam 15 zabiegow w zeszlym roku, niestety przez kolejny rok nie chodzilam regularnie na comiesieczne wizyty i dodatkowo utylam wiec jestem troszke "zapuszczona". Jesli masz kase, zdecywoanie polecam. Przynajmniej przez jedne wakacje nie mialam swoich strasznych kompleksow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leeloo Re: ENDERMOLOGIA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.04, 13:43 Polecam. Wzielam ok 25 zabiegow. Efekty zaczely byc widoczne po ok 17-18 zabiegach. Najlepiej jest je skoncentrowac w krotkim czasie - dawka uderzeniowa :) Ja niestety tak nie moglam, bo czesto wyjezdzam i kuracja sie rozciagnela na ok 3 msc. Jednak uwazam, ze to skuteczne zabiegi. Zaznaczam, zenie zmienilam odzywiania ani sie nie gimnastykowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość :) Re: BOLI!!! IP: *.de.ibm.com 26.10.04, 15:54 przede wszytkim, ale pomaga; mnie pomogło po 18 zabiegach, ale bez utrzymywania dalej efekt wraca błyskawicznie! polecam: odstawic sól i tabl. antykoncepcyjne pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś