IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 12:07
dziewczyny czy możecie mi polecic konkretna farbe ogólnodostępna tak bym
otrzymała jakis ładny, modny obecnie brąz...chodzi mi o taki by nie wyszło
bardzo ciemno np. prawie czarny
Obserwuj wątek
    • Gość: Amy Re: włosy IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 25.10.04, 13:33
      Ja uzywalam szamponu koloryzujacego Palette do 24 myc...Kolor braz... Mialam
      bardzo ladny, ciemny braz, ale nie czarny. Efekt bardzo mi sie podobal, wlosy
      byly blyszczace i ladne. Polecam z tym ze zaznaczam ze to szapon koloryzujacy
      do 24 myc!
    • kragmel Re: włosy 25.10.04, 13:49
      robiłam GarnierColorNaturals (tym od Brodzikowej :). kolor: Brąz nr 4. ja mam
      sama z siebie ciemnobrązowe włosy, a chodziło mi o pozbycie się szarego
      odcienia po słońcu. zaraz po farbowaniu były bardzo ciemne, ale kolor szybko
      (po 1-2 myciach) się rozjaśnił i jest naprawdę ładny.
      • gocha500 Re: włosy 25.10.04, 14:03
        a ja polecam czekoladowy braz z garniercolornaturals. wogole czekoladowe brazy
        sa sliczne!!!!
        • Gość: Katia Re: włosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 14:18
          Ja polecam Casting - szampon koleryzujacy, kolor Creole. Stosuje juz kilka lat
          i nawet jesli czasem uzyje na probe czegos innego to zawsze wracam do
          Casting'u. Jest delikatny, daje fajny polysk, w opakowaniu jest odzywka
          (pieknie pachnie!), ktorej starcza mi na 3 razy. Kolorek idealny - ciemny ale
          nie czarny - z natury mam ciemny braz - nieco jasniejszy od tego po szamponie
          ale nikt nigdy nie zauwazyl, ze mam nalozony kolorek - nawet moja mama, ktara
          jest szczegolnie wyczulona, gdy pofarbuje sobie na zbyt ciemny kolor ;) Inne
          szampony o kolorze ciemny braz zawsze dawaly u mnie efekt intensywnej czarnosci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka