Gość: brązik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 12:07 dziewczyny czy możecie mi polecic konkretna farbe ogólnodostępna tak bym otrzymała jakis ładny, modny obecnie brąz...chodzi mi o taki by nie wyszło bardzo ciemno np. prawie czarny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Amy Re: włosy IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 25.10.04, 13:33 Ja uzywalam szamponu koloryzujacego Palette do 24 myc...Kolor braz... Mialam bardzo ladny, ciemny braz, ale nie czarny. Efekt bardzo mi sie podobal, wlosy byly blyszczace i ladne. Polecam z tym ze zaznaczam ze to szapon koloryzujacy do 24 myc! Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: włosy 25.10.04, 13:49 robiłam GarnierColorNaturals (tym od Brodzikowej :). kolor: Brąz nr 4. ja mam sama z siebie ciemnobrązowe włosy, a chodziło mi o pozbycie się szarego odcienia po słońcu. zaraz po farbowaniu były bardzo ciemne, ale kolor szybko (po 1-2 myciach) się rozjaśnił i jest naprawdę ładny. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha500 Re: włosy 25.10.04, 14:03 a ja polecam czekoladowy braz z garniercolornaturals. wogole czekoladowe brazy sa sliczne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katia Re: włosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 14:18 Ja polecam Casting - szampon koleryzujacy, kolor Creole. Stosuje juz kilka lat i nawet jesli czasem uzyje na probe czegos innego to zawsze wracam do Casting'u. Jest delikatny, daje fajny polysk, w opakowaniu jest odzywka (pieknie pachnie!), ktorej starcza mi na 3 razy. Kolorek idealny - ciemny ale nie czarny - z natury mam ciemny braz - nieco jasniejszy od tego po szamponie ale nikt nigdy nie zauwazyl, ze mam nalozony kolorek - nawet moja mama, ktara jest szczegolnie wyczulona, gdy pofarbuje sobie na zbyt ciemny kolor ;) Inne szampony o kolorze ciemny braz zawsze dawaly u mnie efekt intensywnej czarnosci. Odpowiedz Link Zgłoś