Dodaj do ulubionych

Znalazłam bardzo dobry podkład

IP: 217.8.163.* 27.10.04, 14:45
Jednak potwierdza się teoria, ze Lumene to firma niesłusznie niedoceniana.
Kupiłam tydzień temu wietny podkąłd dla dojrzałej skóry, króry pięknie
wyrównuje kolor skóry, ma delikatną aksamitną konsystencję, nie zatyka porów,
nawilża i jest po prostu bardzo dobrym podkładem. Jest wprawdzie dla skóry
dojrzałej, ale nie sądzę, żeby młodszym jakoś specjalnie zaszkodził.
Kosztuje wprawdzie ponad 50 zł, nie jest to niska półka i jakna Lumene jest
dośc drogi, ale warto tyle wydać.
Polecam, tym bardziej, z ema ładne ddlikatne kolory, typowe dla skandynawek.
Obserwuj wątek
    • Gość: kiwi Re: Znalazłam bardzo dobry podkład IP: 217.8.163.* 27.10.04, 14:47
      I jeszczde podaję link"
      www.lumene.com/default.asp?docId=14243&productId=12891&level2=&level1=&parentProductGroupId=12679

nie jestem przedstawicielem firmy Lumene :-)
    • izzy-pop Re: Znalazłam bardzo dobry podkład 28.10.04, 06:18
      ja wczoraj widziałam z lumene emulsję pod podkład-ma konsystencję żelu,a jak
      się rozprowadzi na twarzy to zmienia się w pudrową.chyba po tym podkład
      trzymałby się jeszcze lepiej(mam w planach zakup tego cudu).a jak się nazywa
      ten podkład i czy jest lekko rozświetlający czy matowy?pozdrawiam
      • Gość: kiwi Re: Znalazłam bardzo dobry podkład IP: 217.8.163.* 28.10.04, 09:28
        Jak się po polsku nazywa, nie mam pojęcia, bo mój Misio przywózł mi go z
        zagranicy, ale widziałam kątem oka i w Polsce też jest, wygląda dokładnie tak,
        jak na zdjęciu w linku. Ma filtry, jest w zasadzie takim podkładem do cery
        normalnej, tak bym go nazwała. Nie rozświetla typowo ( nie ma miki), ale daje
        ładny delikatny blask (żadnego nachalnego świecenia), nie ściąga, choć niby
        jest liftingujący. Jest po prostu normalny, lekki i daje ładne satynowe
        wykończenie.
        • elastynka Re: Znalazłam bardzo dobry podkład 28.10.04, 10:26
          Mam 20, której kolor pomimo nazwy wcale nie ma nic wspólnego z brzoskwinią.
          Niestety nie odpowiada mi konsystencja tego podkładu potrzebuję czegoś
          treściwszego - może ktoś chciałby kupić? Jestem z Warszawy.
      • medycynka ta emulsja... 29.10.04, 10:17
        mam ja, jest genialna. To baza pod podklad, kladzie sie ja na krem i efekt jest
        supeancki, buzia wygladzona, nierownosci znikaja, a podklad swietnie sie trzyma.
        Zaryzykowalabym, ze jest to lepsze od T -controlle Lancoma.
        Cena nie jest histeryczna - 32-36 zl. Bardzo wydajne.
    • Gość: aga Re: Znalazłam bardzo dobry podkład IP: *.chello.pl 28.10.04, 16:43
      ja używałam podkładów i pudrów lumene z dawnych serii (teraz są juz inne) i
      były rewelacyjne, miałam jeden mocnokryjący na imprezy i drugi lekki od co dnia
      i oba spełniały zadanie! W dodatku tylko tam mieli kolory dla mojej cery a nie
      jakies białe / rózowe / pomarańczowe
    • Gość: teresai Re: Znalazłam bardzo dobry podkład IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.10.04, 19:10
      Ale on jest jednak przeznaczony dla kobiet po 40 (40+). Ja, mając obecnie 28
      lat, bałabym się go używać.
      • justa_79 Re: Znalazłam bardzo dobry podkład 29.10.04, 10:52
        nie sądzę, żeby podkład czynił jakieś cuda ze skórą, taki dla cery dojrzałej
        może się różnić jedynie tym, że zawiera więcej składników nawilżających czy
        ujędrniających, nie powinien wchodzić w zmarszczki itd. a na pewno nie stanowi
        jakiejś super mocnej kuracji przeciwzmarszczkowej.
        • Gość: kiwi Re: Znalazłam bardzo dobry podkład - o Lumene IP: 217.8.163.* 29.10.04, 13:17
          Kupiłam wczraj jescze cienie i naprawdę jestem zadowlona. To niedoceniana
          firma, a mają bardzo wysokie standardy jeśli chodzi o hypoalergiczność,
          czystość produkcji, ekologię itp. Typowi Skandynawowie :)
          • kalooo Re: Znalazłam bardzo dobry podkład - o Lumene 29.10.04, 13:21
            Ja też bardzo lubię Lumene.Od zawsze bardzo pozytywna firma dla mnie...
            Mieli swego czasu przepiękną szminkę do ust,kolor bodaj nr.32 lub
            38,przezroczysty róż.Ojej,z mojej własnej szkolnopodstawówkowej kieszeni
            wydałam wtedy ponad 15zł na nią...;) Cudowna była,do dziś mój ideał szminki!
            A potem moja koleżankla tez ją bardzo polubiła i mi ją zabrała,świnia
            jedna!;/Eh...;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka