Dodaj do ulubionych

oczy i zęby

IP: *.238.75.161.adsl.inetia.pl 30.10.04, 10:40
jak miec biale te bialka w oku?ja mam takie szare brzydkie.Poza tym czym
skutecznie wybielic zeby?
Obserwuj wątek
    • Gość: julita30 Re: oczy i zęby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 10:53
      Był juz kiedyś watek o tym jak wybielic białka oczu. Jakies krople..nie
      pamietam..postaram sie znalleżć ten watek.
      • Gość: sandra Re: oczy i zęby IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 30.10.04, 11:03
        krople visine lub polski odpowiednik starazolin
        • Gość: francuzeczka Re: oczy i zęby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 11:26
          to zalezy jak o jakie wybielenie zebow ci chodzi. mozesz miec np. pozolkle od
          kawy i papierosow i wtedy jakies plyny do plukania, pasty itp, ewentualnie u
          dentysty ale to juz droga zabawa-choc pewnie najskuteczniejsza. jezeli natomiast
          masz zeby w odcieniu tzw kosci sloniowej to nie ma co ich wybielac bo wtedy to
          ich naturalny kolor,podejrzewam ze pasujacy do koloru twojej karnacji itp. a
          poza tym zeby w kolorze kosci sloniowej sa mocnejsze od takich snieznobialych i
          rzadziej sie psuja;)
    • Gość: ktos Re: oczy i zęby IP: *.238.75.161.adsl.inetia.pl 30.10.04, 11:24
      a jak nie krople to moze jakas dieta? nie moge za bardzo uzywac kropli napewno
      ma na to wplyw to ze pale.......... hlip hlip.A ząbki?
      Mialam czyszczenie i lakowanie mam zdrowe zeby nie sa zolte ale chcialabym miec
      takie ladne bialutkie...
      • Gość: mirabelka Re: oczy i zęby IP: *.238.96.26.adsl.inetia.pl 30.10.04, 12:38
        Do kupienia w aptece sa takie kapsulki z wyciagiem z winogron (chyba z
        winogron)...dobrze, ze mi o tym przzypomnialas - dzis pojde i sobie je kupie :)
        Jesli chodzi o zeby - to probowalam juz roznych srodkow na wybielenie i
        zdecydowanie twierdze, ze tylko preparat zakupiony u stomatologa mnie
        usatysfakcjonowal - nazywa sie oplescence - ja zaplacilam 500 razem ze
        specjalnymi nakladkami zrobionymi na wymiar - troche drogo jak dla mnie ale
        zaszalalam juz 2 razy w ciagu 3 lat - polecam!
    • Gość: Aga Re: oczy i zęby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 15:02
      a co sa za pastylki z winogronami ? podaj dokladna nazwe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka