Gość: ktos IP: *.238.75.161.adsl.inetia.pl 30.10.04, 10:40 jak miec biale te bialka w oku?ja mam takie szare brzydkie.Poza tym czym skutecznie wybielic zeby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julita30 Re: oczy i zęby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 10:53 Był juz kiedyś watek o tym jak wybielic białka oczu. Jakies krople..nie pamietam..postaram sie znalleżć ten watek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: oczy i zęby IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 30.10.04, 11:03 krople visine lub polski odpowiednik starazolin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuzeczka Re: oczy i zęby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 11:26 to zalezy jak o jakie wybielenie zebow ci chodzi. mozesz miec np. pozolkle od kawy i papierosow i wtedy jakies plyny do plukania, pasty itp, ewentualnie u dentysty ale to juz droga zabawa-choc pewnie najskuteczniejsza. jezeli natomiast masz zeby w odcieniu tzw kosci sloniowej to nie ma co ich wybielac bo wtedy to ich naturalny kolor,podejrzewam ze pasujacy do koloru twojej karnacji itp. a poza tym zeby w kolorze kosci sloniowej sa mocnejsze od takich snieznobialych i rzadziej sie psuja;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: oczy i zęby IP: *.238.75.161.adsl.inetia.pl 30.10.04, 11:24 a jak nie krople to moze jakas dieta? nie moge za bardzo uzywac kropli napewno ma na to wplyw to ze pale.......... hlip hlip.A ząbki? Mialam czyszczenie i lakowanie mam zdrowe zeby nie sa zolte ale chcialabym miec takie ladne bialutkie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirabelka Re: oczy i zęby IP: *.238.96.26.adsl.inetia.pl 30.10.04, 12:38 Do kupienia w aptece sa takie kapsulki z wyciagiem z winogron (chyba z winogron)...dobrze, ze mi o tym przzypomnialas - dzis pojde i sobie je kupie :) Jesli chodzi o zeby - to probowalam juz roznych srodkow na wybielenie i zdecydowanie twierdze, ze tylko preparat zakupiony u stomatologa mnie usatysfakcjonowal - nazywa sie oplescence - ja zaplacilam 500 razem ze specjalnymi nakladkami zrobionymi na wymiar - troche drogo jak dla mnie ale zaszalalam juz 2 razy w ciagu 3 lat - polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: oczy i zęby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 15:02 a co sa za pastylki z winogronami ? podaj dokladna nazwe Odpowiedz Link Zgłoś