Gość: triss IP: 62.111.174.* 31.10.04, 21:44 Czy pojawiły się ostatnio jakieś interesujące zestawy promocyjne? [-być może juz pod kątem Świąt?] Najchetniej aptecznych kosmetykow... Ktos coś wypatrzył? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: up Re: CIEKAWE PROMOCJE, ZESTAWY ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 13:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate1972 Re: CIEKAWE PROMOCJE, ZESTAWY ? IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 02.11.04, 15:05 Z mojej obserwacji wynika, ze pustka jeszcze - trzeba poczekać. Ja bardzo chętnie kupuję np.Wella pianka + lakier do włosów - cenowo extra. Robię zapasy np.3 zestawów, tak czy siak i tak oszczędzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
colleen_1 Re: CIEKAWE PROMOCJE, ZESTAWY ? 13.11.04, 14:33 Napisze tutaj to co widzialam na roznych ulotkach (nie wiem czy juz jest w sklepie): - zestawy dove; - zestawy rexona (dla kobiet i mezczyzn) - zestawy axe; Z rosmanna: - rimmel szminka + konturowka 18,99 - astor tusz+lakier 27,99 - jak sie kupi cos neutrogeny to dostaje sie krem do rak gratis Odpowiedz Link Zgłoś