Dodaj do ulubionych

czy jecie fast foody?

IP: *.jci.com 02.11.04, 18:00
i z jakim skutkiem dla urody (cera, tusza)?
Obserwuj wątek
    • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: czy jecie fast foody? 02.11.04, 18:30
      Gość portalu: kk napisał(a):

> i z jakim skutkiem dla urody (cera, tusza)?

Jem bez skutków ubocznych. Waże 49 kg :-)
    • envi Re: czy jecie fast foody? 02.11.04, 18:33
      Jjem, mam słabość do pizzy w Pizza Hut,a figura?ok, cera też. Chociaż jakbym
      jadła tak co dzień to kto wie? Z drugiej strony przez ostatni tydzień głównym
      składniekiem mojej diety były chipsy serowo-cebulowe+cola i jakoś nic złego się
      nie stało.
      • charade Re: czy jecie fast foody? 02.11.04, 18:43
        Nie jem, nie znoszę żarcia w McDonaldzie. Robi mi się niedobrze, jak widzę
        hamburgera, majonez i te marynowane sałatki z puszki wepchane w bułę. Nie lubię
        też chipsów, paluszków i krakowskich obwarzanków. Zjem za to czasem pizzę. Ważę
        ok. 49 kilo i nie sądzę, żebym miała taka figurę jak teraz, gdybym się obżerała
        fastfoodami.
        • Gość: Lenka Re: czy jecie fast foody? IP: *.chello.pl 02.11.04, 19:38
          Sporadycznie.Stołuje się głównie w domu.Mam wielką słabość do lodów (z
          MacDonalda) w polewie karmelowej.
          Odrzuca mnie na widok hamburgera,cheseburgera,wieśmaka.Dla mnie te kanapki
          smakują tak samo,róznią się tylko nazwami.
          Do pizza hut,kfc nie chodze.
    • Gość: Free jem IP: *.tele2.pl 02.11.04, 19:07
      lubie, choc nie jem za czesto.
      co jakis czas mam ochote na bułe z macdonalda :P.
      hotdogi domowe i inne bardzo lubie:)
      chipsy i chrupki co jakis czas.
      po figurze nic nie widac :P. a cera? slabo, ale to raczej nie od tego.
    • Gość: kk Re: czy jecie fast foody? IP: *.jci.com 02.11.04, 20:59
      ostatnio ogladalam "Supersize Me" i niemal slabo mi sie zrobilo od tego
      filmu... co za g. to zarcie McDonaldowe.

No i do tego trend powiekszania porcji, az do absurdow takich jak kubek Big
      Gulp w "7-Eleven": ponad 1300ml!

sama czesto kupuje gotowe jedzenie, w tym fast foody, ale coraz pilniej
      sprawdzam co do nich laduja.
      • jolajola1 Re: czy jecie fast foody? 02.11.04, 21:08
        czasem
        frytki makdonaldowe
    • Gość: ro Re: czy jecie fast foody? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.11.04, 22:22
      Ojoj, po zjedzeniu chipsów wysypuje mnie na całej buzi.
      • Gość: nutka Re: czy jecie fast foody? IP: *.chello.pl 02.11.04, 22:25
        nie
        • Gość: ania Re: czy jecie fast foody? IP: 212.244.242.* 03.11.04, 08:32
          lubie szejkery truskawkowe...reszta może nie istnieć...figura średnia
          • Gość: Stacey Re: czy jecie fast foody? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 08:49
            Ja lubie,kiedys jadłam nagminnie.Cheesburger,frytki,shake to była"nie do
            odmowienia sobie",ale teraz wiem jakie to swinstwo i jak bardzo idzie w
            biodra.Zeszczuplałam...
            • Gość: Lala Re: czy jecie fast foody? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 09:19
              Jasne,że jem wszystko co niezdrowe-chipsy(w ilościach hurtowych) pizze,
              zapiekanki,fryty,i popijam to wszystko colą i... nic,moja waga stoi w miejscu-
              ważę 55kg przy wzroście 178cm. Aha i jestem wegetarianką,jem dużo warzyw i
              owoców więc może przez to nie tyję.Co od Mc Donald'sa to odkąd usłyszałam,że
              kolesie na zapleczu plują, charają i...spuszczają się do shake'ów, hamburgerów
              itp omijam ten lokal szerokim łukiem,fuj!
              • Gość: gogo Re: czy jecie fast foody? IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 03.11.04, 18:14
                nie wierze zeby tak robili - moze to jakis incydent ! w kazdym razie mam
                nadzieje bo uwielbiam ich shaki lody z karmelem ;)) a skoro maja duzy ruch wiec
                ciagle jest swieza porcja - mam nadzieje ze czysta
                czasami w Pizza hut - bar sałatkowy z sosami ;-)) no i pizza i wszystko to ma
                niestety wpływ na mnie ;((
                • Gość: lulu Re: czy jecie fast foody? IP: *.chello.pl 03.11.04, 23:48
                  jem przynajmniej 3 razy w tygodniu na przemian mcdonald i kfc!pizze rzadziej
                  ale też uwielbiam!cera bez skazy,waga mogłaby być ciut mniejsza ale na pewno
                  nie widać po mnie że tyle tego wchłaniam!wiem że to niezdrowe ale co teraz jest
                  zdrowe?nie potrafię sobie tego odmówić bo uwielbiam takie żarcie.a jeśli chodzi
                  o to co robią na zapleczu to wszedzie jest tak samo.jeśli ktoś chce być pewny
                  że je coś bez "dodatków" to musi jeść to co sam wyhoduje,dlatego że w każdej
                  przetwórni i różnego rodzaju zakładach może się zdarzyć że jakiś psychol
                  napluje czy zrobi jeszcze coś gorszego!
                  • Gość: hopik Re: czy jecie fast foody? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 07:56
                    nie. na szczescie tego nie lubie - w sensie mcdonald's czy kfc. mc nie cierpie,
                    natomiast kfc zdarza mi sie zjesc raz na rok, i wtedy upewniam sie, ze na pewno
                    tego nie lubie. lubie za to pizze, ale nie z pizza hut, bo to jest
                    najtlusciejsza pizza na swiecie! mam pod domem fajna pizzerie niby wloska,
                    ciasto cienkie i chrupiace mniam... a jak wygladam? no coz, za pare kilo mniej
                    nie obrazilabym sie, ale i tak jestem szczesliwa!
              • justa_79 Re: czy jecie fast foody? 04.11.04, 10:46
                byała taka afera z McDonaldem chyba w Gdyni na dworcu... że w shake'ach
                znaleziono kilka rodzajów wydzielin ludzkich...
              • Gość: ksenia Re: czy jecie fast foody? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 15:56
                A cóż takiego jadałaś w McDonald's będąc wegetarianką jak jeszcze tam
                chodziłaś???????????????
                • Gość: Lala Re: czy jecie fast foody? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 16:27
                  Jak sądzę pytanie jest skierowane do mnie. Właśnie tego nie lubie- skoro jestem
                  wegetarianką to ludzie myślą,że mam bardzo skromne menu-otóż NIE ale nie będę
                  tu wypisywać co jem a czego nie.Co do Twojego pytania droga Kseniu to w Mc
                  Donald's są nie tylko hamburgery, ja tam jadłam frytki, apple pie, lody z
                  karmelem, mogłam napić się kawy.... itp.
    • kasiunia62 BAardzo rzadko 04.11.04, 08:25
      Z mc donalda piję tylko SHAke, inne rzeczy mi nie smakuję( suchy chamburger
      itp) a Tak to uwielbiam PIZZĘ i na nią co jakiś czas sobie pozwalamy z
      ukochanym, ale też bez przesady- pomieszcze tylko 2 ,3 kawałki i Koniec ;) Nie
      piję coli- nie lubię.. Lubię frytki!! Mniamm karbowane, ale rzadko zajadam ;)
      Ogólnie nie mam problemów z figurą!! Huraaa dziś rano się ważyłam i wzga
      wskazywała 57.5 kg!!!!!! REKORD!!!!! zazwyczaj wskazuje 60kg :D heh to przez to
      że pracuję do 22 i nie jem nic na noc :D superrrrrrr
      • e_katt Re: BAardzo rzadko 04.11.04, 11:49
        kasiunia62 napisała:

> ( suchy chamburger

rzeczywiście, jedzenie z McD jest CHAMowate
        ;-D
    • konim691 Re: czy jecie fast foody? 04.11.04, 10:54
      Nie jem nałogowo,tylko jak mam ochotę a nie zdarzyło mi sie jeszce nei mieć tej
      ochoty przynajmniej ze 2-3razy w miesiącu(jeśli chodzi o fryty,hamburgery i
      pizze)mmmmmmmm.Co do chipsów to uwielbiam,zwłaszcza serowo-cebulowe!!Z
      McDonald'sa tylko lody,bo hamburgery niedobre,za mało dodatków,sama buła i
      kotlet,brrrr..Pizze w sprawdzonych miejscach i zawsze jest pysznie!!!Jetsem
      szupła, mimo że pochłaniam wszystko jak smok,ale to dzieki mojej szybkiej
      przemianie materii:DChwała jej za to!Pozdr
      • Gość: AP23 Re: czy jecie fast foody? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 11:44
        Mialam wam polecic "Supersize Me" ale widze ze juz ktos wspomnial o tym filmie
        dokumentalnym,OGLADNIJCIE GO,masakra,cala prawda o fast foodach :)
        Ale ochotnik ekspetymentu zywil sie wylacznie w mc donaldzie przez caly okragly
        miesiac :]
        Pizze zamowila w sieprniu pierwszy raz od 4 lat,fast foodow nie jem ale trapi
        mnie kompulsywne objadanie sie co spowodowalo znaczne pogorszenie mojej
        cery,jak mam taka jem wszystko,slodycze i mnsotwo innych rzeczy,mieszam i
        pzoniej nie moge sie uporac z syfami na twarzy,wlasnie jestem po kilkudniowym
        objadaniu sie ,cera zaatakowana cala nawet czolo(co sie wczesniej nie zdarzalo)
        jestem na zdrowej diecie i z dnia na dzien wypryskow jest mniej,bylam u
        dermatologa,robilam testy i inne badania ktore wskazuja na to ze trapi mnie
        tradzik wywolany zla diete i duzym stresem,hormony mam w normie,nie mam
        gronkowca ,wiele rzeczy mnie uczula,wiele kosmetykow i produktow zywnosci,a
        przy kompulsywnym objadaniu sie ciezko trzymac sie diety ,jest duzo lepiej,bo 4
        lata temu wpadlam w bulimie a teraz nie wymiotuje,podsumowujac na mnie jedzenie
        takich swint bardzo xle wplywa-pieprzy mi cere,bo wagowo stoje bardzo dobrze
        • Gość: AP23 Mala korekta ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 11:48
          Mialam wam polecic "Supersize Me" ale widze ze juz ktos wspomnial o tym filmie
          dokumentalnym,OGLADNIJCIE GO,masakra,cala prawda o fast foodach :)
          Ale ochotnik eksperymentu zywil sie wylacznie w mc donaldzie przez caly okragly
          miesiac :]
          Pizze zamowilam w sierpniu pierwszy raz od 4 lat,fast foodow nie jem ale trapi
          mnie kompulsywne objadanie sie co spowodowalo znaczne pogorszenie mojej
          cery,jak mam atak jem wszystko,slodycze i mnostwo innych rzeczy,mieszam zarcie
          i
          pozniej nie moge sie uporac z syfami na twarzy,wlasnie jestem po kilkudniowym
          objadaniu sie ,cera zaatakowana cala nawet czolo(co sie wczesniej nie zdarzalo)
          jestem na zdrowej diecie i z dnia na dzien wypryskow jest mniej,bylam u
          dermatologa,robilam testy i inne badania ktore wskazuja na to ze trapi mnie tzw
          tradzik pokarmowy ,wywolany zla diete i duzym stresem,hormony mam w normie,nie
          mam
          gronkowca ,wiele rzeczy mnie uczula,wiele kosmetykow i produktow zywnosci,a
          przy kompulsywnym objadaniu sie ciezko trzymac sie diety ,jest duzo lepiej,bo 4
          lata temu wpadlam w bulimie a teraz nie wymiotuje,podsumowujac- na mnie
          jedzenie
          takich swinstw bardzo zle wplywa-pieprzy mi cere,bo wagowo stoje bardzo dobrze
    • Gość: aga jem i jakos zyje IP: *.chello.pl 04.11.04, 12:15
      Jem pasjami, pracuje jako inspektor min w mc donalds, cera bez jednego
      pryszcza, waga max 50 kg. Natomiast wiadomo ze zdrowe to to nie jest
    • olcia30 Re: czy jecie fast foody? 04.11.04, 12:29
      MC Donalda nie znoszę!
      W Pizzy Hut jadam Bar Sałatkowy, pizzę czasem z Telepizzy i finito!
    • Gość: Ness Re: czy jecie fast foody? IP: *.acn.waw.pl 04.11.04, 14:25
      Nie lubię McDonalda (ten smród starego, przepalonego tłuszczu!), tylko czasem
      skuszę się tam na lody w rożku. Uwielbiam za to pizzę na cieniutkim cieście z
      małej osiedlowej pizzerii, zamawiam ok. raz w miesiącu. Kupuję też gotowe
      pierogi w supermarketach, to chyba też fast-food.

Ważę ok. 60 kg.

Mój problem to uzależnienie od kruchych ciastek i chałwy. Mogę tego zeżreć takie
      ilości, że wieloryb by utył. :( A i na cerę to za dobrze nie wpływa.

Kurczę, przygnębiłam się, idę coś zjeść słodkiego!
      • justa_79 Re: czy jecie fast foody? 04.11.04, 16:35
        Ness, podobno chałwa pomaga na depresję ;)
        • Gość: Ness Re: czy jecie fast foody? IP: *.acn.waw.pl 04.11.04, 20:06
          > Ness, podobno chałwa pomaga na depresję ;)

No popatrz, czyli trzeba słuchać własnego ciała, bo ono wie, co dobre :)) a nie
          przejmować się wskazaniami wagi... ;) Tylko jak tak dalej pójdzie, to będę
          bardzo szczęśliwym hipciem!
    • marghot Re: czy jecie fast foody? 04.11.04, 16:06
      Gdybym miała policzyć wszyskie moje fast fudowe posiłki w tym roku, to może
      znalazłyby się na liście ze 3 twiestery zkfc i 2-3 hot dogów ze statoila.
      Na codzień nie pałam miłościa do tego "jedzenia" ale przedokresoweo czasem mi
      się zachciewa.
    • Gość: mia Re: czy jecie fast foody? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 18:19
      czasem. są okresy że częściej (raz w tygodniu), są okresy że rzadziej. Cera i
      tusza spoko. :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka