Dodaj do ulubionych

CLINIQUE trzy kolory

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.04, 21:43
Czy któraś z Was stosowała i była zadowolona? Jak dotąd znalazłam same
negatywne opinie. Właśnie kupiłam mini zestaw i zacznę kurację i chciałam
dowiedziec się czegos wiecej. Mam cerę trądzikową i nie jest to niestety jego
łagodna postac. Czy jest szansa na poprawę? I czy aby na pewno tonik z
alkoholem jest zdrowy dla skóry?
A moze jakiś dermatolog sie wypowie?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: an_te Re: CLINIQUE trzy KROKI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.04, 21:44
      Oczywiście miało byc trzy kroki :)
      • lotoss Re: CLINIQUE trzy KROKI 02.11.04, 21:49
        To jest mydlo, tonik i jakis krem nawilzajacy:). Nie przypuszczam zeby po tym
        byly jakies cuda, powiem Ci szczerze. Mialam w przeszlosci dwa razy takie
        zestawy i tonik wyrzucilam po jakims czasie (nie dla mnie alkohol), mydlo
        wiadomo zurzylam:), a kremik jest jakis taki... nieladnie pachnie jak dla mnie
        i jest to podstawowa pielegnacja, wiesz, taka baza. Wiadomo ze jak buzka dobrze
        doczyszczona to i lepiej wyglada.
    • Gość: FasOla Re: CLINIQUE trzy kolory IP: *.dyn.optonline.net 03.11.04, 01:29
      Co prawda nie mam tradziku, ani problemow z cera, ale uzywam tylko Clinique.
      Ich kosmetyki, prawie jako jedyne, mnie nie uczulaja. Poza tym sa bezzapachowe
      co rowniez mi odpowiada. Nie przepadam za zbyt mocnym zapachem kremu do twarzy.
      Uzywam ich kremow do twarzy, pod oczy i zeli nawilzajacych, i wg mnie sa
      fantastyczne. Natomiast moj maz, ktory ma wybitne problemy ze skora, uzywa
      kosmetykow z serii "Acne Solutions" Clinique i jest rowniez zadowolony. Mysle,
      ze warto sprobowac.
      Cheers!!!
    • Gość: virtuallady Re: CLINIQUE trzy kolory IP: *.vline.pl 03.11.04, 11:02
      Mam, używam, bardzo lubię. Jestem włascicielką cery normalnej, no może trochę
      przesuszonej na nosie.Używam zestawu do cery normalnej. Uwielbiam TRZY KROKI,
      szczególnie DDML, czyli emulsję nawilżającą. Tonik trochę zbyt inwazyjny, ale
      oczyszcza rewelacyjnie. Mydło może być, chociaż używanie mydeł w kostce to już
      trochę archaizm.
      Odkąd stosuję(jakieś 5 miesięcy) cera bardzo się poprawiła, jest promienna,
      gładka, zednych niespodzianek :)
      • kragmel Re: CLINIQUE trzy kolory 03.11.04, 14:43
        ja mam cerę tłustą. ze wszystkimi uwagami virtuallady zgadzam się w pełni.
        używam zestawu nr 3, przy czym toniku mniej więcej co drugi dzień.
        z serii anty-trądzikowej Clinique mam żel na noc, sądząc po zapachu zjadliwy
        strasznie, używam profilaktycznie 1-2razy w tygodniu.
        wyznam z głębi serca, że strasznie lubię kosmetyki Clinique ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka