Gość: Ka IP: *.aster.pl 04.11.04, 22:01 Czy Wy tez macie krostki pod pachami?Gole sie normalnie maszynka,nie mam pojecia czemu sie robia.Mozecie cos polecic. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmara Re: Podrażnione pachy 04.11.04, 22:36 Mam ten sam problem, zazwyczaj wtedy nie gole sie az do znikniecia krostek, ciekawe skad to sie bierze? bo przeciez krostki nie wystepuja caly czas (przynajmniej u mnie) cale lato mialam piekne paszki a teraz wlasnie od tygodnia zaczelo sie paskudzic, co to za zmora? Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka Re: Podrażnione pachy IP: *.aster.pl 04.11.04, 22:41 A co robilas ze w ogole zniknely?Wkurza mnie to bo jak sie ogole i podniose rece to je widac i z reguly wtedy sa jeszcze bardziej widoczne bo sa podraznione goleniem. Ciekawe a moze lepiej byloby uzywac np.kremow do depilacji a nie maszynek? Odpowiedz Link Zgłoś
mmara Re: Podrażnione pachy 04.11.04, 22:58 Probowalam kremow ale nie usuwaly mi calego owlosienia(mam czarne i grube wloski) wiec i tak musialam pozniej dogalac. kilka razy pozbylam sie krost w ten sposob, ze sie nie golilam dopoki nie znikly, trwalo to dlugo i pachy byly ochydne ale musialam sie poswiecic bo te krostki rowniez nie wygladaly estetycznie. Ostatnio mialam te przypadlosc na wiosne, ubieralam bluzki z rekawem i jakos bylo, teraz na szczescie tez nie chodze w krotkim rekawie ale niewiem jak by to bylo latem. Czy Ty te krostki tez masz bolace? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka Re: Podrażnione pachy IP: *.aster.pl 04.11.04, 23:02 Nie,na szczescie mnie nie bola. Sprobuje sie nie golic przez nablizszy czas...bedzie ciezko...ale moze pomoze... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś