Gość: kotka30 IP: *.acn.waw.pl 10.11.04, 19:20 kupialam dzis farbe w rossmanie mamie..ale jej chodzilo o inny kolor!!czy moge wymienic te farbe na inna tej samej firmy???i ile mam na to czasu??? poradzcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JolaB Re: WYMIANA TOWARU W ROSSMANIE!!!da sie?? IP: *.chello.pl 10.11.04, 20:45 Z tego co się orientuję to kosmetyków się nie wymienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dejsanda Re: WYMIANA TOWARU W ROSSMANIE!!!da sie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:44 Nie pamiętam jak to wygląda od strony prawnej, czyli praw konsumenta, ale w praktyce różnie to wygląda. Gdy wpadłam kiedys do Rossmana w służbowym, czyli bardzo oficjalnym, eleganckim ubranku wymiany dokonałam bez trudu. Innego dnia- w zdecydowanie sportowych ciuchach nic nie wskórałam. Z pewnością powinnaś mieć paragon i kulturalnie, ale stanowczo domagać się wymiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: WYMIANA TOWARU W ROSSMANIE!!!da sie?? IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 10.11.04, 22:06 żaden przepis nie zmusi sklepu do przyjęcia lub wymiany pełnowartościowego produktu. ale wiele sklepów idzie klientom na rękę i w ramach "przyjaznej polityki firmy" przyjmują zwroty lub wymiany. zasady określa sklep. może rossman też idzie klientom na rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotka30 Re: WYMIANA TOWARU W ROSSMANIE!!!da sie?? IP: *.acn.waw.pl 10.11.04, 22:13 dzieki:)farba nie jest droga bo 9zl w promocji ale po co ma mi lezec ...kosmetyki -no wiesz...jesli sa naruszone lub uzywane a farba!!:))no zobaczymy co z tego bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: WYMIANA TOWARU W ROSSMANIE!!!da sie?? 12.11.04, 13:04 i co, wymienili Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: WYMIANA TOWARU W ROSSMANIE!!!da sie?? IP: *.acn.waw.pl 11.11.04, 10:34 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: WYMIANA TOWARU W ROSSMANIE!!!da sie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 16:25 sprobuj wymienioc powinny przyjac:) Odpowiedz Link Zgłoś