Dodaj do ulubionych

błyszczyk do ust???

11.11.04, 20:19
Szukam jakiegoś dobrego błyszczyka do ust. Czy możecie coś polecić?
Obserwuj wątek
    • beata_blue Re: błyszczyk do ust??? 11.11.04, 20:23
      O wlasnie, wchodze w to!
      Tylko zeby nie robilo sie takie biale cos w kacikach ust, fe...
      I musi sie pieknie blyszczec, tak na "szklano" ;)
      Przystepna cena.
      Chyba wszystko, to co polecacie? :)
      • Gość: kasial... Re: błyszczyk do ust??? IP: *.rybnet.pl 11.11.04, 20:46
        moze nie bede oryginalna ale dla mnie nr 1 to blyszczyk LOreala ,z tanszych
        bardzo podobny efekt daje Bell i kosztuje niecale 10zl:))
    • Gość: Karla Re: błyszczyk do ust??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 22:30
      O tak- błyszczyk z bell jest naprawde ok. Ja preferuję transparentne z
      drobinkami- z bell fajnie pachniał, nie kleił się. Niezłe są też błyszczyki AA
      w tubeczkach.
    • Gość: IK Re: błyszczyk do ust??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 02:03
      Ja lubie te, ktore maja aplikatory w pedzelku. Transparentne z drobinkami
      ETREBEL, swietne niemieckie, dostepne niestety tylko w wybranych sklepach.
      Dobre sa tez blyszczyli PUPA, tez rozprowadzane pedzelkiem, daja niesamowity
      polysk. Oba na ustach wygladaja podobnie jak usta modelki wystepujacej w
      reklamie szminek i blyszczykow Maybeline.
      • Gość: konim691 Re: błyszczyk do ust??? IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.11.04, 10:17
        A ja powtarzam zawsze i wszedzie:błyszczyk Lovelly z rosmanna,tani,smaczny i
        bardzo trwały!!A te refleksy odbijajace światło?mmmmmmmmm.POLECAM!!!pozdr
    • Gość: patka Re: błyszczyk do ust??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.11.04, 10:29
      moje odkrycie jakis czas temu: Ginseng lip gloss firmy Pulanna. blyszczyk ktory
      cudownie pachnie, tak ze az mam ochote go zjesc, nie tylko daje polysk ale
      chroni usta, ma filtry uv, dlugo sie trzyma. nie wiem jak moglam byc tak glupia
      i kupowac wczesniej juicy tubes lancome-w porownaniu z pulanna to dno.

cena-15 zl
      • Gość: aga (inecita) skąd pulanna w warszawie? IP: *.chello.pl 12.11.04, 10:45
        a gdzie w warzsawie mozna kupic tę pulanne? Ja używam Bourjois, trochę się
        kleja ale mają ładne kolory i pędzelek a nie gąbeczkę, używam też isa dorę nie
        pachną ( a o to mi chodzi) i nie sklejają w ogóle. Używam 4 kolorów,
        bezbarwnego, brązowej czerwieni i dwóch z drobinkami, nawet jak "zjesz" już
        błyszczyk drobinki zostają
    • Gość: naina Re: błyszczyk do ust??? IP: *.238.98.18.adsl.inetia.pl 12.11.04, 14:17
      AA w tubce,sa rozne kolory i zapachy np.cappucino,ja mam winogronowy;)Kosztuja
      do 10zl,maja lsniace drobinki,nie wiem czy sa z tej serii przezroczyste,chyba
      nie,ale sa swietne.Pozdr!
      • holibka Re: błyszczyk do ust??? 12.11.04, 14:52
        Popieram-AA znakomite-ładne kolorki i smaczne zapaszki,ja mam różowy
        grejfrut,najlepszy błyszczyk,jaki miałam.
        • majorkam Re: błyszczyk do ust??? 12.11.04, 15:16
          Ja mam teraz nowy Revlona - daje swietny polysk!
          Nie pachnie niestety, naklada sie go gabka, ale sie dlugo trzyma i swietnie
          sie blyszczy!
          • Gość: Akne Re: błyszczyk do ust??? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 12.11.04, 15:50
            Napiszcie cos jeszcze o tym blyszczyku Bell. Mam na niego ochote :), ale
            chcialabym wiedziec, czy nie wysusza.
    • Gość: Kasia Re: błyszczyk do ust??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 16:38
      ja szczerze polecam Ci blyszczyk Neutrogeny - MoistureShine gloss. jes
      wspanialy. ja mam numerek12 jest lekko rozowy, slicznie wyglada na ustach
      ladnie pachnie, lecz ma niedobry smak. mimo tego uwazam ze jesy cudny!!
    • magda-fl Re: błyszczyk do ust??? 12.11.04, 19:46
      Polecam błyszczyki Avon Arabian Glow i Vipera Magic Holography, natomiast
      odradzam wspomniany AA Oceanic Fruit Kiss
      • Gość: Lenka Re: błyszczyk do ust??? IP: *.chello.pl 12.11.04, 21:28
        A ja polecam nowy błyszczyk Maxa Factora-Silk Gloss.Mam kolor Mellow Pink.
        Jest naprawde super,pachnie jakby karmelem,nie tylko ładnie wyglada na ustach
        ale i je pielęgnuje.
        • Gość: gogo a jak sie zachowuja na morozie?? IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 12.11.04, 22:15
          niedługo bedzie mrozno - czy onie nie zamarszaja przy noszeniu w torebce? albo
          nie jełczeją??
          • justa_79 Re: a jak sie zachowuja na morozie?? 15.11.04, 12:35
            jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby mi jakiś kosmetyk zamarzł, a noszę je w
            torebce lub w kieszeni (błyszczyki). a jełczeć to mogą raczej od ciepła albo ze
            starości, i chyba raczej szminki, a nie błyszczyki.
            • Gość: gogo Re: a jak sie zachowuja na morozie?? IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 15.11.04, 17:38
              nie chodzilo mi dokladinie o zupelne zamarzniecie ale niektore sztyfty
              ochronne - te mniej tłuste robia sie takie twarde ze ciezko je nalozyc na usta-
              np. te okropne nivea - blee,
              wiec tak z ciekawosci zapytalam o np. zachowanie takich plynnych blyszczykow ;-)
              choc i tak w torebce mam pod reka jakis sztyft ochronny(nie trafilam jeszcze na
              jakis dobry z tanszych a drogich nie kupuje bo kasy brak)bo zimno mi w rece
              zawsze i nie mam nigdy ochoty wyciagac na dluzej reki z kieszeni a sztyft bie
              wymaga precyzji - maźgne sie szybko i juz jest ochrona ;-)
    • Gość: natalia Re: błyszczyk do ust??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.04, 13:15
      wszystkie BELL!!!!! tanie i na prawdę super!!!!!
      • atemlos1 AA OCEANIK w tubce 15.11.04, 15:41
        super są! i za niewielkie pieniądze (ok10zł)
        • Gość: Mango Re: AA OCEANIK w tubce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 16:45
          Bardzolubię błyszczyki IsaDory i Gosha.Mają piękny ,szklany połysk.
          • Gość: hopik Re: AA OCEANIK w tubce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 13:45
            wczoraj zeby sobie poprawic humorek tanim kosztem kupiłam błyszczyk eveline "3d
            shine and care holographic" z filtrami uva i uvb. bardzo mily, aplikuje sie go
            twarda gabeczka, badzo wygodna w uzyciu, taka jakby scieta skosnie i z
            opakowania wychodzi akurat tyle co potrzeba. cena ok 8 zł. 9ml. ja kupilam taki
            przezroczystorózowy z blyszaczymi drobinkami. bardzo ladnie wyglada na ustach!
            polecam.
    • Gość: ewelina Re: błyszczyk do ust??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 16:12
      a ja polecam w szczegolnosci błyszczyki z serii AA - fruit kiss.. Najlepszy
      jest ten o zapachu cappucino- moim zdaniem oczywiscie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka