kamelcia2 13.11.04, 12:15 Ostatnio zrobiłam sobie henne rzes..po tym zabiegu strasznie zaczeły wypadac mi rzesy. Czy jest jakis sposob by temu zapobiec?? Słyszałam ze olejek rycynowy jest dobry ale czy faktycznie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: megi Re: wypadanie rzęs IP: *.adsl.tele2.no 14.11.04, 00:25 talica-lipocils zel do rzęs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: wypadanie rzęs IP: *.sosnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 08:53 olejek bardzo dobry. i tani-2 zł a wydajny że ho ho ho! ja też cudowałam z rzęsami, zaczęły wypadać-olejek w dłoń i po 3 tygodniach (nie moża dłużej, przerwa 3 miesięczna) nie dość, że nie wypadają, to są dłuższe, gęściejsze, mocniejsze... sama rozkosz. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelcia2 Re: wypadanie rzęs 14.11.04, 13:23 dzieki dziewczyny..olejek mozna kupic w aptece Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: wypadanie rzęs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 09:51 o jakim Wy olejku mówicie bo jestem zainteresowana??? rycynowym? Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: wypadanie rzęs 17.11.04, 08:39 Tak, rycynowym, z apteki. Trzeba tylko uważać, aby sie dostał się do oka, bo piecze niemiłosiernie. A działa wzmacniająco i nieco przyciemnia :) Stosować regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: wypadanie rzęs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 19:20 Pomoże Refectocil - to cudo ze sklepów fryzjerskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: wypadanie rzęs IP: *.wpiszu.pl / 217.98.64.* 19.11.04, 12:29 Magda gdzie kupujesz ten Refectocil? mozna to znalezc gdzies w sklepach internetowych? Ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: wypadanie rzęs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:35 Refectocil kosztuje okolo 13 zł, w Internecie można kupić na www.hurtowniakosmetykow.com i na www.studiowamp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: wypadanie rzęs 21.11.04, 14:18 A ten reflectocil to nie henna???? Jak to działa i jak stosować???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: wypadanie rzęs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 16:09 Refectocil to tłusta odżywka w malutkiej tubce - bardzo wydajna. Trzeba tylko przed pierwszym użyciem natychmiast wywalić szczoteczkę, która jest twarda i wściekle drapie. Zastąpiłam ją pędzelkiem po zużytym błyszczyku Bourjois.Utracone rzęsy odrosły, istniejące wydłużyły się. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: wypadanie rzęs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 21:41 W sklepach i hurtowniach kosmetycznych i fryzjerskich. Mnie kupiła koleżanka w Opolu. Chętnie dowiedziałabym się, gdzie można to kupić we Wrocławiu. Może któraś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
megww Re: wypadanie rzęs 23.11.04, 21:44 jest też świetny olejek rokitnikowy ale niestety szalenie drogi, ale naprawdę rewelacja,nawet na trudno gojące sie rany jest skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: wypadanie rzęs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 22:30 Jak drogi i gdzie się go kupuje? Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: wypadanie rzęs 24.11.04, 15:06 olejek rokitnikowy kosztuje ok. 40 zł, ale ma nieco większą pojemność niż zwykłe olejki (chyba ok. 30 ml zamiast 10). pytaj w sklepach zielarskich. Odpowiedz Link Zgłoś