Dodaj do ulubionych

Błyszczyk powiększający usta - z Sephory

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 18:29
Czy są wśród Was, które znają to cudo? Czy producent pisze o nim choć odrobinkę prawdy? Ile kosztuje? Jestem ciekawa, jak działa (i czy działa :D)...

Czy znacie to nowe cudo? Działa? Ile kosztuje? Jeśli prawda to, co pisze producent, to bardzo chciałabym go mieć... :-)

Obserwuj wątek
    • Gość: Mango Re: Błyszczyk powiększający usta - z Sephory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 17:02
      Ten, który ma powiększać usta w ciągu 4 tygodni.Podobno sprzedają go w Sephorach od 15 października. Może któraś z Was próbowała?
      • Gość: monikaz Re: Błyszczyk powiększający usta - z Sephory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 17:07
        Też o tym czytałam w TS, że od 1 listopada ma być w Sephorach, ale w mojej jeszcze nic takiego nie mieli, powiedzieli że czekają nz dostawę.
        • Gość: gogo a jakim sposobem on ma usta powiekszyc??? IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 17.11.04, 21:47
          czy to tylko optyczne powiekszenie ?
          czy wymyslili cos typu cud kremow powiekszajacych biust ;-))??
          co tam pisało od producenta ?
          • Gość: Mango Re: a jakim sposobem on ma usta powiekszyc??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 19:00
            Nie optycznie, bo to potrafi każdy, tylko jakoś inaczej; pewnie ma w składzie jakąś dziwną substancję. Do Sephory wybieram się w sobotę, więc chciałam wiedzieć, czy któraś z Was próbowała i czy warto wydać pieniążki na taki kaprys. :-)
    • Gość: smee Re: Błyszczyk powiększający usta - z Sephory IP: *.aster.pl 18.11.04, 19:15
      Mam pytanie (może banalne): jakiej marki jest to cudo? Czy chodzi po prostu o
      markę Sephora? (oj chyba nie...) Jeżeli to będzie działać, to zamawiam dwa
      TIRy ;)))
    • Gość: up Re: Błyszczyk powiększający usta - z Sephory IP: *.aster.pl 18.11.04, 19:30
      up up up please
      • Gość: gogo Re: Błyszczyk powiększający usta - z Sephory IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 18.11.04, 21:47
        oj mi tez by sie przydały wieksze ;E
        piszcie jak uzyjcie tego cuda- jak dziala to jak przyjade do W-wy tez kupie
        • Gość: Mango Re: Błyszczyk powiększający usta - z Sephory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 21:53
          Tak, to jest marka Sephora. To co, ja będę pierwsza?
          • Gość: Smee Re: Błyszczyk powiększający usta - z Sephory IP: *.aster.pl 18.11.04, 23:14
            Jak Sephora, to nie może być niebotycznie droga ;)))) Też kupię, a co!!!
    • Gość: aga Re: Błyszczyk powiększający usta - z Sephory IP: *.zin.lublin.pl 19.11.04, 00:53
      Dziewczyny jak bedziecie juz cos wiedziec dawajcie znac jak najszybciej!Ja tez
      chce:)))Napiszcie mi jeszcze tylko gdzie ten blyszczyk moge kupic,czy przez
      internet da rade?Czekam niecierpliwie!!!!
    • Gość: trish Re: Błyszczyk powiększający usta - z Sephory IP: *.acn.waw.pl 19.11.04, 09:22
      Co dobrego może być w takim błyszczyku? Albo substancje silnie nawilżające
      które popmują naskórek na jakiś czas, czyli robią to co krem skórze twarzy,
      albo substancje drażniące które powodują opuchliznę a na dłuższą metę pewnie
      wysuszają
      • kat_ja1 Re: Błyszczyk powiększający usta - z Sephory 19.11.04, 12:27
        Nie jestem pewna czy to produkt Sephory??:/ Błyszczyk nazywa się City Lip i
        kosztuje 29$. W ciągu 30-45 dni powiększa usta o 3 milimetry, działając na
        zasadzie podrażniania:) Na początku stosowania podobno odczuwa się mrowienie,
        tak mówiła mi pani z Sephory.
        • kalooo Re: Błyszczyk powiększający usta - z Sephory 19.11.04, 12:28
          dajta ludziska jakiego linka do tego hipersupermegabłyszczyka,bo w sephorze
          babka nie wiedziała o co pytam!!;)
          • Gość: monikaz Re: Błyszczyk powiększający usta - z Sephory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:48
            To chyba nie bedzie produkt sepohory (sama cena wskazuje że to wyższa pólka), tylko marki amerykańskiej typu Urban Decay czy Mac, zresztą podobno też czekają na te firmy tak przynajmniej powiedziała mi babka z sephory. Ale kto wie???
            • kat_ja1 Re: Błyszczyk powiększający usta - z Sephory 19.11.04, 13:28
              www.skinstore.com
              • kalooo Re: Błyszczyk powiększający usta - z Sephory 19.11.04, 13:36
                który to?
                Thx BTW.

ps.tak swoją droga ciekawe czy wprowadzą do Polski kosmetyki DDF?
                • kat_ja1 Re: Błyszczyk powiększający usta - z Sephory 19.11.04, 13:51
                  www.skinstore.com/store/category.asp?catID=3116
                  • kalooo Re: Błyszczyk powiększający usta - z Sephory 19.11.04, 13:54
                    hmmm..No ciekawe!;)
                    Ciekawe ile w Polsce to będzie kosztować?
                    A jeśli to nie zadziała,to pewnie juz tylko restylan pozostanie...;/
                    • kalooo Ten mi sie podoba: 19.11.04, 13:56
                      www.skinstore.com/store/product.asp?catID=3116&prodID=3431
    • Gość: aga Re: Błyszczyk powiększający usta - z Sephory IP: *.zin.lublin.pl 20.11.04, 00:35
      A ja mam znow pytanie- GDZIE GO MOZNA KUPIC?????CHCE GO MIEC!!mUSZE! TO
      REWELACJA CHYBA:))))NAPISZCIE PLIIIIIIS!
      • justa_79 Re: Błyszczyk powiększający usta - z Sephory 22.11.04, 16:08
        czemu rewelacja? szminki czy błyszczyki powiększające usta to już żadna nowość.
    • Gość: Titi Re: Błyszczyk powiększający usta - z Sephory IP: *.zin.lublin.pl 22.11.04, 16:49
      A wlasnie ze nowosc,bo ten nie dziala na zasadzie optycznego powiekszania, po
      jego uzyciu usta robia sie sie wieksze o jakies 3 mm, a nie tylko wygladaja na
      wieksze, ot co!
      • Gość: Mango Re: Błyszczyk powiększający usta - z Sephory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 16:58
        Już wiem, że to amerykańska marka, nie Sephora.Błyszczyk nazywa się City Lip. We Wrocławiu jeszcze tego wytęsknionego cuda nie ma, właśnie czekają na dostawę. Srodze jestem zawiedziona. :-(((
        • Gość: Mango Re: Błyszczyk powiększający usta - z Sephory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 17:06
          City Lips oczywiście.
      • justa_79 Re: Błyszczyk powiększający usta - z Sephory 22.11.04, 17:44
        o tym właśnie mówię. nie mam na myśli optycznego powiększania. może nowość w
        Sephorze ;)
        • Gość: gogo a jakie jeszcze maja takie działanie???????? IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 22.11.04, 20:38
          i czy sa u nas dostepne?
    • Gość: 23 Re: Błyszczyk powiększający usta - z Sephory IP: *.zin.lublin.pl 23.11.04, 00:02
      Justa gdzie moge kupic taki blyszczyk?Na tych linkach ktore tu wkleilas nic nie
      moge znalezc:((( na marginesie uzywalas tego fajowego preparaciku?
      • justa_79 Re: Błyszczyk powiększający usta - z Sephory 23.11.04, 11:52
        nie wklejałam tych linków, same się wkleiły automatycznie, to tzw. stopka ;)

a jeśli chodzi o inne produkty powiększające usta, to np.:
        odżywka regenerująca do ust z retinolem Avon- nawilża i wygładza usta, niweluje
        zmarszczki, wargi są miękkie, gładkie i wydają się pełniejsze;
        szminka wygładzająca usta Avon - j.w., zawiera kolagen, retinol, kwas
        hialuronowy, wit. A, C i E;
        regenerująca pomadka do ust Nu Skin - oliwa z oliwek - działanie odżywcze,
        pielęgnujące i wygładzające, hydroksytyrozol - chroni przed wolnymi rodnikami,
        przedwczesnym starzeniem i zmarszczkami wokół ust, usta sa pełniejsze,
        odmłodzone, mają bardziej wyrazisty kontur.
        ten błyszczyk Sephory z kolei zawiera oligopeptydy i celador, zaleca się
        stosowanie go głównie na noc, gdyż wtedy skóra się najlepiej regeneruje, ale na
        dzień też można.
        jak widać, za każdym razem chodzi o substancje regenerujące, silnie
        nawilżające, przeciwzmarszczkowe i odmładzające usta.
        • kalooo E tam. 23.11.04, 11:55
          Nigdzie go nie ma.W żadnej sephorze!Jest tylko jakis nowy Heleny
          Rubinstein,który to ma powiększać usta,ale jestem skłonna wątpić w to po
          wypróbowaniu tegoż...;/
          A ta nowa szminka Rimmela,która ma powiększać też,to jedynie mentol w sobie ma
          i to niby on ma to mrowienie dawać..Blee.A poza tym ma beznadziejne kolory.
          Chyba jednak pozostaje restylan..;(
          • justa_79 Re: E tam. 23.11.04, 12:47
            wiadomo, że nie można się spodziewać jakichś spektakularnych efektów. ale
            dobrze nawilżone usta naprawdę wyglądają o wiele lepiej. bo większość zwykłych
            szminek to je niestety wysusza. a z błyszczykiem Sephory jakieś opóźnienia są i
            ma być za ok. 10 dni.
            • Gość: sniegotka Re: E tam. IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 23.11.04, 14:02
              Kalooo - odradzam restylan, u mnie efekt trwal w porywach do dwoch tyg. a
              kosztowal 1000 zl. pan doktor zapewnial ze pol roku. Jezeli juz to chyba aqamid.
              Przynajmniej sie nie wchlonie.

• kalooo Re: E tam. 23.11.04, 14:04
                no własnie wiem,bo moja niegdysiejsza szefowa sobie swego czasu wstrzyknęła i
                przez 2 dni chodziła opuchnięta,a potem miała dziubek jak u kaczki...
                Ale ja nie mam jakis wąskich ust,tak sobie tylko dumam...;)
                A na restylane to jakos tak jakby nieco za młodam...;)
                • kalooo Re: E tam. 23.11.04, 14:08
                  a bo zapomniałam dodać,że restylan działa na zmarszczki wokół ust także,a ja
                  takowych nie posiadam...;D
    • gocha221 czy o ten chodzi??????? 23.11.04, 14:09
      www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=6bf4ce954dfc9d9b1c388f74b3183ed8&cmd=details&itemid=7298
      to chyba ten blyszczyk, nawet nie taki drogi..
      ale recenzja jest z lipca, wiec dziwne ze teraz go nie ma. ja jeszce nie
      szukałam, ktos cos wie na temat dostepnosci w Poznaniu??
    • Gość: 23 Re: Błyszczyk powiększający usta - z Sephory IP: *.zin.lublin.pl 23.11.04, 14:32
      Justa a ktory z tych preparatow Avonowych bys polecila jako najlepiej
      uzwydatniajacy usta, moze w miare powiekszajacy czy cos w tym stylu,ja mam
      naprawde male ustka i chcialabym je troszke uwidocznic:)
      Wprawdzie uzywam non stop konturowki(jasnej, w kolorze ust), ktora tez daje
      niezly efekt, no ale wiadomo to kosmetyk kolorowy a ja bym czegos szukala
      trwalego
      buzka
      • justa_79 Re: Błyszczyk powiększający usta - z Sephory 23.11.04, 14:45
        miałam tylko tą szminkę, odżywki nie, miała dosyć treściwą konsystencję i
        dobrze nawilżała, jest dosyć kryjąca, raczej matowa. ale efekty takich gadżetów
        utrzymują się niestety tylko podczas ich stosowania, jak skończy Ci się
        szminka, to usta szybko powrócą do poprzedniej formy.
        • Gość: gogo Re: Błyszczyk powiększający usta - z Sephory IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 24.11.04, 01:00
          dzieki! moglabys napisac jaka to nazwa z avonu?
          przyda mi sie i cos takiego bo mam strasznie spierzchniete mimo iz smaruje
          ciagle i na noc tisane ;(
          • justa_79 Re: Błyszczyk powiększający usta - z Sephory 24.11.04, 14:32
            nazwy szminek i odżywki napisałam wyżej, powtórzę:
            odżywka regenerująca do ust z retinolem Avon,
            szminka wygładzająca usta Avon.
            a jeśli Tisane nie działa, to spróbuj czegoś innego, np. Oeparol albo sztyft
            Neutrogeny (też kupisz w aptece).
    • Gość: aga Re: Błyszczyk powiększający usta - z Sephory IP: *.zin.lublin.pl 24.11.04, 11:05
      Gogo na spierzchniecie to ja Ci polece Linomag (w masci lub kremie) do kupienia
      w aptekach, absolutnie nieszkodliwy i dajacy rewelacyjne rezultaty:usta
      wygladzone, miekkie,wlasciwie to w oczach przestaja pekac, bolec;w dodatku to
      taki preparat gojacy ktory mozna nakladac tez i na inne miejsca ciala( nawet na
      rany bo jest bardzo delikatny).Osobiscie stosuje od wielu lat i wszystkich
      ktorych zachecilam do jego stosowania sa faktycznie zadowoleni:)
      • Gość: gogo No i jak !!! ????????? macie go ? fajny ??? IP: *.mt.pl / *.mt.pl 17.12.04, 15:24
        uzywałyście go ?? ciekawa jestem akie macie o nim zdanie ?
        no i efekty ! a za linomag dzieki pomogl choc jest wstretny ! ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka