Dodaj do ulubionych

krem koloryzujący

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.02, 18:33
Kupiłam dziś kkClarinsa i z całego serca polecam!Nosiłam go cały dzień i
świetnie się spisał, mimo upału.Polecam.
Obserwuj wątek
    • Gość: madie Re: krem koloryzujący IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 19:36
      Ja z kolei kupilam w guerlainie krem koloryzujacy-rowniez bez
      zarzutu.Trzymajcie sie!:)
    • Gość: aneta Re: krem koloryzujący IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 04.05.02, 20:41
      brzmi zachecajaco.napiszcie jesli mozecie czy te kremy zawieraja filtry i ile
      kosztuja.z gory dziekuje.
    • Gość: Apia Re: krem koloryzujący IP: *.turboline.skynet.be 04.05.02, 21:52
      A jak sie nazywa ten krem???
      • Gość: trolka Re: krem koloryzujący IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 08:18
        O Clarinsie:"Natural filter to help protect against UV rays and free
        radicals.Protection factor 4",cytuję, bo czasem pytacie o rodzaj filtra,a ja
        rodzaje słabo rozróżniam, skład jest na pół strony, jak Cię interesuje
        chemiczna nazwa filtru, to podaj to jej poszukam(jeśli jest, bo może "natural"
        to nie chemiczny, cholera wie.)
        kosztuje 105 zł.
        Na wiosnę/lato na pewno się przerzucę z podkładu na niego, bo jakoś fajnie
        wygląda. I nawilża i twarz i szyję, to naprawdę wyczuwalne.Pa.
      • Gość: trolka Re: krem koloryzujący IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 08:20
        Apia, zapomniałam nazwy, już szukam:Creme de Soins Hydratante Teintee.Pa
        • Gość: katrina Re: krem koloryzujący IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 10:08
          Niestety jeśli nie podaja wskaźnika, to jest to bardzo niski, niewystarczający
          filtr. Chciałam zapytac o odcień, bo jak ogladałam go w Sephorze to wszystkie
          wydały mi się strasznie ciemne.
          • Gość: trolka Re: krem koloryzujący IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 12:25
            Odcień 5, na mojej dość jasnej skórze jest naprawdę ok, ale przyznam, że
            troszkę jestem opalona. Faktor 4 , niski rzeczywiście niestety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka