Dodaj do ulubionych

spierzchniete usta

19.11.04, 12:35
witam,
macie moze jakis sposob na spierzchniete usta?? tylko zrobilo sie troche
zimniej a mi juz pekaja jak szalone. i bolą. jak co roku. macie jakies sposoby
na to, bo te pomadki, ktorych ja uzywam nie daja rady :(((
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kalooo Re: spierzchniete usta 19.11.04, 12:58
      bdb jest balsam neutrogeny w tubce-nie w szmince,cudownie koi usta i niezły
      jest też balsam Body Basics w słoiczku.
      Ewentualnie babcinym sposobem miód na usta i nie zlizywać!;)
      Ten właśnie Body Basics jest na bazie wosku pszczelego.
      A na noc można też nałożyć baaaaardzo gruba warstwę kremu Nivea (granatowego).
      • sunsilk Re: spierzchniete usta 19.11.04, 13:26
        up :)
        • kragmel Re: spierzchniete usta 19.11.04, 13:39
          jeszcze tisane i zawartość kapsułek z wit. A+E (przekłuć szpilką, wycisnąc
          olejek i się smarować).
    • evana Re: spierzchniete usta 19.11.04, 21:31
      Moim zdaniem swietny jest krem miodowy z Oriflame. Jest to taki maly kremik w
      rozowym sloiczku.
      Pozdrawiam
      • kragmel Re: spierzchniete usta 19.11.04, 22:11
        ten krem miodowy jest naprawdę super, zgadzam się.
    • Gość: sammarina Re: spierzchniete usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 22:17
      polecam gorąco balsam do ust TISANE z herba studio. Można go kupić w każdej
      aptece. Koszyuje ok 6 zł. Jest bardop skuteczny, świetnie nawilża usta i je
      chroni. Sama stosuję już 2 rok. Może tylko mogłby być w sztyfcie, bo jest e
      małym pudełeczku i trzeba go nakładać palcem. Ma też świetny miodowy zapach i
      wogóle nie czuć jergo smaku (niecierpię smaku kosmetyków )
      :-))
    • Gość: Karla Re: spierzchniete usta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.04, 22:42
      ja uzywam kremu maslo kakaowe, ewnetualnie oliwkowego ziaji - kosztuje grosze,
      a moje usta wygladaja normalnie;) w ciagu dnia delikatnie smaruje, na noc
      nakladam grubsza warstwe
      • Gość: justyna Re: spierzchniete usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 23:01
        Ja używam pomadki bebe różowej,kilka razy dziennie - jak dla mnie bardzo skuteczna!
        • Gość: reggie Re: spierzchniete usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 09:13
          J uzywam kremiku rozowego z oriflama,jest genialny!!! :)
          • Gość: ja Re: spierzchniete usta IP: *.tvp.pl 20.11.04, 10:12
            A mi nic nie pomaga! Próbowałam i kosmetyków i domowych sposobów i nic :(
    • Gość: asia Re: spierzchniete usta IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 20.11.04, 13:22
      mnie ostatnio zrobiła sie prawie skorupa na ustach takie miałam spierzcznięte,
      próbowałam wszystkiego a pomogła mi dopiero Neutrogena w tubce, naprawdę polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka