Dodaj do ulubionych

Jaki kolor wlosow dla "Pani Zimy"?

21.11.04, 13:28
Chcialabym zmienic kolor wlosow, obecnie mam poprostu brazowy , raczej
ciemny.Nigdy nie farbowalam wlosow , czasem tylko szamponem welli , tez
brazowam , zeby kolor sie wyrownal np. po lecie jak wyblakly.Podobno
jestem "Pani Zima", mam niebieskie oczy i teraz raczej jasna cere , chociaz
tez szybko sie opalam.Co byscie mi polecily?

---
Bo w zyciu piekne sa tylko chwile...
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: Jaki kolor wlosow dla "Pani Zimy"? 22.11.04, 12:17
      ciemne, zimne kolory, np. czerń, ciemny fiolet, granat, tzw. czerń fioletu,
      granatu itp.
      • verena2891 Re: Jaki kolor wlosow dla "Pani Zimy"? 22.11.04, 21:49
        Dzieki Justa.A co myslisz np. o tycjanie czy machoniu?Bo mnie jakos czerwienie
        pociagaja?

---
        • Gość: mala mi Re: Jaki kolor wlosow dla "Pani Zimy"? IP: *.chello.pl 22.11.04, 21:55
          moim zdaniem KASZTAN....te kolory które proponuje JUSTA sa podobno juz niemodne
          i nienaturalne
        • justa_79 Re: Jaki kolor wlosow dla "Pani Zimy"? 23.11.04, 11:58
          kolor włosów musi przede wszystkim pasować typu urody, a nie do mody! gdyby był
          modny jasny blond, zaleciłybyście go brunetce? powodzenia :P (to do
          niewolniczek mody). a czerwień, tycjan - to kolory ciepłe. może wystarczyłyby
          czerwone pasemka na ciemnych włosach? albo wiśnia na całości (trochę czerwieni
          i odcień chłodny w jednym)?
    • Gość: kk Re: Jaki kolor wlosow dla "Pani Zimy"? IP: *.jci.com 22.11.04, 23:49
      z wlasnego doswiadczenia moge tyle powiedziec: zima nieszczegolnie wyglada w
      cieplych kolorach.

probowalam rozne brazy i kasztany, sam kolor moze i ladny, ale cera przy nim
      wyglada tak sobie. natomiast kolory typu 'ash brown', choc nie zachwycily mnie
      na pudelku, komponuja sie o niebo lepiej.
      • verena2891 Re: Jaki kolor wlosow dla "Pani Zimy"? 23.11.04, 20:52
        Oswiec laika i powiedz mi co to ash brown z jakiej firmy i tak dalej:) Mysle
        nad wybraniem sie do fryzjera , bo chce zmienic i dlugosc wlosow i kolor.Jednak
        tymczasem chetnie sama bym cos pokombinowala z kolorem.Najchetniej jednak
        szamponem koloryzujacym bo farba sie sama boje.Moze mozecie jakis konkretny
        szampon np. z Welli zaproponowac?Bede bardzo wdzieczna:)Pozdrawiam .Verena.

---
      • Gość: mm-ka ash brown!!! IP: *.smrw.lodz.pl 23.11.04, 21:32
        Od bardzo dawna szukam farby w kolorze zimnego,popielatego ciemnego brązu.
        Wszystkie, które miałam do tej pory są lub stają sie złotawe :( A ja
        chce "zimne" włosy :) Szukałam juz w drogeriach,ale nigdy nie znalazłam tego
        co chcę. Może Wy widziałyście gdzieś taki kolor?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka