Dodaj do ulubionych

Doskonałość Roku 2004 - wyróżnienia Twojego Stylu

IP: *.chello.pl 22.11.04, 19:42
j.w.
Co sądzicie o wyróżnionych w tym roku kosmetykach? Bardzo jestem ciekawa
Waszych opinii, bo spotkałam się już z takimi, że niekoniecznie wszystkie z
wyróżnionych kosmetyków na takie wyróżnienia zasługują, ale może przypomnę
niektóre z nich:
Zapach:
- Today Avon
- Love in Paris Nina Ricci
Makijaż:
- Podkald Cashmere Perfect L'oreal Paris
- Róż na policzki Touche Blush Yves Saint Laurent
- Lakier Shiny Touch 5 Days Privi
Pielęgnacja twarzy:
- Zestaw Cellular Microdermabrasion La Prairie
- Energy Move So Perfect Dior
- Krem po oczy Resolution Yeux Lancome
- Kremy Total Effects i chusteczki Daily Facials Olay
- Young ET Unique Dr Irena Eris
etc.
Obserwuj wątek
    • lotoss Re: Doskonałość Roku 2004 - wyróżnienia Twojego 22.11.04, 21:23
      Etc.? Moglabys wymienic wszystkie kosmetyki? Nie mam w tym momencie dostepu do
      TS.
      Dzieki:)
      • Gość: zuza Re: Doskonałość Roku 2004 - wyróżnienia Twojego IP: *.chello.pl 23.11.04, 12:32
        lotoss napisała:

> Etc.? Moglabys wymienic wszystkie kosmetyki? Nie mam w tym momencie dostepu
        do
        > TS.
        > Dzieki:)
        --------------------------------------------------------------------------------
        Lotoss - trochę tego sporo:-))), ale OK.

Kosmetyki apteczne:
        - Krem Antirougeurs AVENE
        - Intensywny krem nawilzajcy o przedłużonym działaniu IWOSTIN
        Nutrikosmetyki:
        - Inneov Jędroność Laboratoria Inneov
        Pielęgnacja ciała:
        - Linia Body Performance Estee Lauder
        - Kosmetyki do kąpieli Au Lait Scottish Fine Soaps
        - Kuracja Antycellulitowa Tołpa
        Kosmetyki słoneczne:
        - Sheer Bronze Clarins
        Pielęgnacja włosów:
        - Seria do włosów kręconych i falowanych Aloes + Pielęgnacja Nivea
        Pielęgnacja dłoni i stóp:
        - Pedicure in a minute Sally Hansen
        --------------------------------------------------------------------------------
    • Gość: Free(zing) jasne IP: *.tele2.pl 23.11.04, 11:46
      smialam sie jak zobaczylam cashmere w TS, chyba kurcze doskonalosc roku to
      przyznala mu pracownica loreala, ktora do tego nie czytala tego forum i
      wizażu ;)
    • kalooo Taaaa.....;) 23.11.04, 12:03
      Pierwsze 2 pozycje-pozostwię bez komentarza.Albo nie,napiszę!Nina-niech będzie
      ostateczne,ale z tym Today przegięcie...;/
      Podkład L'oreala-to musiał ktoś dostać naprawdę niezły gift,żeby go tu
      umieszczać...;)
      A co do pielęgnacji większych zastrzeżeń nie mam.
      • Gość: sniegotka Re: Taaaa.....;) IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 23.11.04, 12:07
        Taaaa - Cellular Microdermabrasion La Praire - to chyba ten ktorym pacialy sie
        aktorki w jednym z artykulikow Twojego Stylu.... Tak, tak - byly zachwycone.
        Niedobrze mi jak czytam takie rankingi.

• Gość: Kasia Re: Taaaa.....;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:43
          czy uzywałaś Cellular Microdermabrasion La Praire, Ze masz takie zdanie? A może
          któraś z Was uzywała, jestem zainteresowana kupnem, ale nie wiem czy warto?
    • vitalia Re: Doskonałość Roku 2004 - wyróżnienia Twojego 23.11.04, 12:10
      Kiedy w grę wchodzą pieniądze i prestiż firmy wszystko jest możliwe.
      • Gość: Kazio Re: Doskonałość Roku 2004 - wyróżnienia Twojego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 12:27
        moze by tak Romana G. poprosic by przeprowadzil sledztwo, w jaki sposob rozdano
        tytuly DOSKONALOSC ROKU 2004, czy nie bylo tu przypadkiem zadnej drobnej
        korupcyjki
      • hopik cashmere perfect 23.11.04, 12:35
        dostalam tubke od siostry, ktorej on nie sluzy. nie jest najgorszy jak sie go
        juz nalozy, bo faktycznie matuje i sie trzyma, ale czy ktos z was opracowal
        jakas specjalna metode nakladania go na twarz, zeby sie nie walkowal? czy tego
        w ogole mozna uniknac? podpowiedzcie cos.
    • justa_79 Re: Doskonałość Roku 2004 - wyróżnienia Twojego 23.11.04, 12:36
      przecież to jest oczywiste, na jakiej zasadzie są przyznawane te wyróżnienia.
      taki magazyn to nie instytucja dobroczynna, zyski mieć musi.
      • Gość: zuza Re: Doskonałość Roku 2004 - wyróżnienia Twojego IP: *.chello.pl 23.11.04, 12:42
        Wjusta_79 napisała:

> przecież to jest oczywiste, na jakiej zasadzie są przyznawane te wyróżnienia.
        > taki magazyn to nie instytucja dobroczynna, zyski mieć musi.

W zupełności się z Tobą zgadzam. Sama niejednokrotnie przekonałam się, że to co
        otrzymało wyróżnienie TS po zakupie dla mnie okazywało się totalną klapą. Ale
        etykieta wyróżnienie działa na naszą podświadomość i dajemy się w to wkręcić.
        Podobnie z reklamami...
        • justa_79 Re: Doskonałość Roku 2004 - wyróżnienia Twojego 23.11.04, 13:03
          również plebiscyty czytelników nie są do końca wiarygodne, niestety... podobno
          większość osób głosuje na produkty, których nie używała ;) tylko na zasadzie,
          że np. z podanych kojarzy tylko jeden, więc na niego głosuje. ale na takie
          plebiscyty już bardziej się mogę nabrać niż na wyróżnienia przez komisję wg
          reguł własnych.
          • Gość: Free hehe IP: *.tele2.pl 23.11.04, 13:30
            dokladnie, to tak jak czytalam wybory w poradniku domowym i tylko jeden lakier
            do paznokci kojarzylam/stosowalam wiec bym zaglosowala ;). no kurcze, chyba
            nikt wszystkich dajmy na to siedmiu kosmetykow w jednej kategorii nie uzywa?
            i tak samo chyba daja doskonalosc temu co najbardziej reklamowany. tak jak
            wlasnie cashmere, albo poprzednio tusz more lashes. do niego nic nie mam, ale
            chyba dostał bo był nowy, reklamowany i ew. z maxa factora.
            • lotoss dzieki Zuza:) 23.11.04, 14:21
              Dziekuje Ci Zuza za wymienienie tutaj wszystkich wyroznionych kosmetykow.
              Z tego co tutaj widze to mam do czynienia tylko z jedym kremem z listy, firmy
              Avene.
              Sprobuje Sally Hansen (zawsze lubilam ta firme) i Au Lite, do ktorego sie
              przymierzam od jakiegos czasu.
              Tolpe tez mam na liscie.
    • Gość: ramona Re: Doskonałość Roku 2004 - wyróżnienia Twojego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 20:01
      to oczywiste - sponsoring nic więcej! Nie wiem jakim cudem od lat w TS
      wyróżnienia dostają kosmetyki pani Eris które moim zdaniem są BEZNADZIEJNE!
      Zachęcona reklamami nabrałam się na wiele z nich i żaden nie spełnił moich
      oczekiwań.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka