Dodaj do ulubionych

Hydrokolonoterapia

IP: *.localdomain / *.acn.waw.pl 26.11.04, 23:23
Dziewczyny czy któraś z Was robiła sobie ten zabieg? Planuje zafundować go
sobie zafundować, szukam informacji która klinika w Warszawie robi to
najlepiej i wogóle. Będę też wdzięczna za wszelkie informacje na temat samego
zabiegu jak przebiega, ile trwa jakie są zauważalne skutki.
Proszę piszcie cokolwiek wiecie na ten temat.
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Hydrokolonoterapia IP: *.localdomain / *.acn.waw.pl 28.11.04, 01:53
      up
    • Gość: Jola Re: Hydrokolonoterapia IP: *.chello.pl 28.11.04, 12:47
      wejdż sobie na strone www.butterfly.top.pl tam się wszystkiego dowiesz cena
      jesli idziesz pierwszy raz 150 zł (50 zł to wizyta u lekarza)też się tam
      wybieram.Pozdrawiam
      • Gość: Emilka Re: Hydrokolonoterapia IP: *.localdomain / *.acn.waw.pl 28.11.04, 13:15
        150zl ??? To niewiele. Dowiadywałam się ile to kosztuje w klinice Beaty Clinic
        w na ul Korotyńskiego 5 - 350 zl. Ciekawa jestem skąd tak duża różnica w
        cenie... A czy rozmawiałaś z kimś kto już tam był? ROzumiem, że 150 zl zawiera
        już te 50 za wizyte u lekarza, tak?
        Proszę Cię napisz wszystko co wiesz:)
        pozdrawiam
        • Gość: Jola Re: Hydrokolonoterapia IP: *.chello.pl 28.11.04, 13:38
          Tak właściwie to nie wiem nic więcej niz to co jest na ich str trafiłam na nią
          przez przypadek, na początku tez słyszałam tylko o Korotyńskiego, ale dla mnie
          350 zł to bardzo duzo.Zadzwoniłam na Ursynów i tam powiedzieli mi,że sam zabieg
          kosztuje 100 zl a gdy idzie sie pierwszy raz to trzeba najpierw skonsultowac to
          z lekarzem (50 zł)Jak usłyszałam ze 150 zł to sama się napaliłam.Ale niestety
          nie znam nikogo kto tam był.Kiedys czytałam na forum wypowiedz dziewczyny,
          która robiła ten zabieg.Poszukaj w wyszukiwarce.Jak tam bedziesz to napisz
          jakie wrażenia.Pozdrawiam Jola
          • Gość: Emm Re: Hydrokolonoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 14:20
            Jola, zapewne moja wypowiedz czytalas :)Ja robilam w Beauty Clinic i opisalam
            caly zabieg na forum.Zaraz wejde na te stronke , ktora podalas i zobacze jak
            wszystko wyglada.Natomiast beauty clinic moge polecic z czystym sumieniem.Ale
            tu odsylam do wyszukiwarki,wpisz hydrokolonoterapia.
            • Gość: Emilka Re: Hydrokolonoterapia IP: *.localdomain / *.acn.waw.pl 28.11.04, 15:01
              No właśnie ja też czytałam to co pisałaś Emm :)
              Dla mnie też 350 to spora suma dlatego chce się dowiedzieć czegoś więcej o tych
              zabiegach na Kabatach. Tylko zastanawiam się skąd taka duża różnica w cenie(
              czy urządzenia może mają słabszej jakości czy o co to może chodzić). Zadzwonię
              do nich jutro i dowiem się co i jak.
              • Gość: kolanka Re: Hydrokolonoterapia IP: *.acn.waw.pl 28.11.04, 15:18
                Ja myślę że autorka powyższych postów się troszkę pomyliła. Koszta zabiegu to 300. Jak by nie liczyć. Powiedzieli tak (150) ale jak przyjdzie co do czego to dojdzie opłata za to, za tamto...... i cały zabieg będzie kosztował 300.
                Zresztą koszt podany jest na ich stronie.
                • Gość: Emilka Re: Hydrokolonoterapia IP: *.localdomain / *.acn.waw.pl 28.11.04, 15:59

O której klinice piszesz? O Butterfly? JA nie mogę znaleźć nigdzie informacji o
                  cenach. A za co ma dojść opłata dodatkowa?
                  • Gość: Ness Re: Hydrokolonoterapia IP: *.acn.waw.pl 28.11.04, 19:09
                    Na stronie Butterfly w rubryce 'napisali o nas' podają, że koszt zabiegu to 300
                    czy tam 350 zł. Skąd wzięłyście to 150??
    • Gość: koloanka Re: Hydrokolonoterapia IP: *.acn.waw.pl 28.11.04, 17:07
      Jutro tam się przejdę(miszkam blisko) i dowiem się wszystkiego dokładnie.Oczywiście napisze czego się dowiedziałam!!!!!!!!! pozdrawiam
      • Gość: Emilka Re: Hydrokolonoterapia IP: *.localdomain / *.acn.waw.pl 28.11.04, 17:08
        koloanka będę czekać na wiadomości od Ciebie :)

pozdrawiam
    • Gość: :) Re: Hydrokolonoterapia IP: *.localdomain / *.acn.waw.pl 29.11.04, 15:32
      up
      • Gość: Emilka Re: Hydrokolonoterapia IP: *.localdomain / *.acn.waw.pl 30.11.04, 13:06
        Dzwoniłam dziś do Butterfly i to nieprawda o tych 150zł. Cena jest identyczna
        jak w Beauty Clinic 300 + 50 za konsultacje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka