Dodaj do ulubionych

fryzjer-Katowice

IP: 213.199.243.* 29.11.04, 09:00
Prosze niech ktoś poleci jakiegoś sprawdzonego fryzjera w Katowicach lub
okolicy. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: małami Re: fryzjer-Katowice IP: *.siec2000.pl 29.11.04, 20:39
      podnoszę! ja również szukam fryzjera:)))))
      • Gość: ela Re: fryzjer-Katowice IP: *.crowley.pl 29.11.04, 21:39
        ja też szukam poradzcie
        • Gość: zakręcona Re: fryzjer-Katowice IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.11.04, 13:45
          up up!
          no wlasnie czy jest jakis porzadny fryzjer w Katowicach???
    • katepat Re: fryzjer-Katowice 02.12.04, 19:45
      podnoszę...
      ;)))
      • Gość: Kato Re: fryzjer-Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:25
        Wniosek jest prosty - tu nie ma dobrych fryzjerow :||
        Na 3 maja niedaleko rynku od paru miesiecy jest studio Berendowicz &Kublin -
        ceny pdobno zwalaja z nog, nie wiem jak fryzury. Dosc porzadnie obcinaja w
        studiu Wojtka Wajdy na Andrzeja, ale tani to tez nei sa. Ja znalazlam swoja
        fryzjerke w Bytomiu - dziewczyna ze szczegolnym talentem do balejazu. Jak ktos
        znajdzie kogos dobrego od fryzury w Katowicach to dajcie znac...
        • Gość: wice Re: fryzjer-Katowice IP: 62.233.185.* / 62.233.185.* 07.12.04, 15:40
          A mogłabys powiedziec cos wiecej o tej fryzjerce z Bytomia? Gdzie ma zakład,
          ile kosztuje balejaż? Bylabym bardzo wdzieczna za informacje. :)
    • Gość: ela Re: fryzjer-Katowice IP: *.crowley.pl 04.12.04, 19:01
      czy naprawdę nie ma w tym mieście dobrych fryzjerów-ja byłam u wielu i niestety jak byłam zadowolona po raz pierwszy to następnym razem była klapa
      • Gość: małami Re: fryzjer-Katowice IP: *.siec2000.pl 05.12.04, 15:25
        faktycznie wyglada na to, ze mamy problem z fryzjerami w Katowicach...
        a szkoda
    • Gość: ela Re: fryzjer-Katowice IP: *.crowley.pl 05.12.04, 18:55
      porównuję odpowiedzi np.z Lublinem i cóż tak u nas kiepsko!
      • Gość: goska Re: fryzjer-Katowice MARGINESS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 22:40
        hej!!! no jak to nie wierze!!! A MARGINESS?!!!!! REWELACJA!!! naprawde wszyscy
        fryzjerzy w salnie to specjalisci!!! czesto jezdza na szkolenia do paryza
        londynu itd kilka lat szukalam fryzjera bo mam bardzo "niedobre" wlosy zawsze
        wmawiano mi ze po prostu nie da sie ich dobrze obciac! wizyta w marginessie
        bardzo mnie pozytywnie zaskoczyla . bylam tam juz kilka rzy i zawsze jestem
        zadowolona!!! a kolejna wizyta wkrotce!!! aha ulica Kościuszki
        • mallina Re: fryzjer-Katowice MARGINESS 06.12.04, 23:15
          no to zbyt entuzjastyczna ocena, przynajmniej wg mnie
          • Gość: goska Re: fryzjer-Katowice MARGINESS NAJLEPSZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 23:22
            niezbyt entuzjastyczna?!!! zartujesz??? to co niby mialam napisac. uwierzysz
            albo nie ale do mnie i nie tylko - bo zaprosilam juz tam kilku znajmoych PO
            PROSTU NAJLEPSZY Z NAJLEPSZYCH!!!
            • mallina Re: fryzjer-Katowice MARGINESS NAJLEPSZY 07.12.04, 01:33
              Gość portalu: goska napisał(a):

> niezbyt entuzjastyczna?!!! zartujesz??? to co niby mialam napisac.

napisalam "zbyt entuzjastyczna ocena" a nie niezbyt , to zasadnicza roznica
              tez tam bylam i Twoje zachwyty wydaja mi sie po prostu przesadzone
              • Gość: mika Re: fryzjer-Katowice MARGINESS NAJLEPSZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 09:55
                no to mallina zaproponuj cos lepszego!!!
                • Gość: Ktoś Re: fryzjer-Katowice MARGINESS NAJLEPSZY IP: *.chello.pl 07.12.04, 12:09
                  Ja też miałam przyjemnośc chodzić do Marginesu i cóż może na początku i byłam
                  zadowolona. W każdym razie nie uważam tego salonu za rewelacje, fryzjerzy może
                  i jeżdzą na szkolenia do paryża, szkoda, że nie przekłada sie to jakość.
                  Ceny mają powalające 55 zł za strzyżenie to chyba przesada!!!!
    • Gość: ela Re: fryzjer-Katowice IP: *.crowley.pl 09.12.04, 20:07
      to jest nieprawdopodobne przez wiele dni nikt nie zaproponował dobrego fryzjera w Katowicach-katowiccy fryzjerzy co z wami?
      • Gość: sonique Re: fryzjer-Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 20:49
        Nie tak dawno byl podobny temat na tym forum i proponowalam wtedy pania Klaudie
        Fiszer z Chorzowa, salon fryzjerski na ulicy Pwstancow. Strzyzenie +
        modelowanie 35 zl. Sama dobiera fryzury, ja mam zawsze super obciete wlosy.
        Odkad ja poznalam, juz wiecej nie szukam.
    • Gość: joka Re: fryzjer-Katowice IP: *.swic.dialup.inetia.pl 10.12.04, 14:44
      na wielu się sparzyłam i u W.Wajdy i w salonie niejakiej P. Izabeli na
      Wilimowskiego. ale Kublin Berendowicz jest bardzo o.k. to co jest dobre musi
      kosztować niska cena marna jakość choć tej tezie zaprzeczaja w/w salony ale tu
      jestem zadowolona pierwszy raz w życiu , tzn u Kublina pozdrawiam
      • Gość: justyna Re: fryzjer-Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 18:25
        Ja jestem bardzo zadowolona z farbowania przez panią Izę w Gabrielu na Kościuszki,wybieram się tam ponownie w przyszłym tygodniu. Czesałam się też kiedyś w Urodzie na Warszawskiej u pani Kasi - fryzura była dokładnie taka jak chciałam,trafiłam tam z polecenia znajomych.
      • Gość: Aklime Re: fryzjer-Katowice IP: *.sti.net.pl 08.02.05, 17:53
        Chodzę do Berendowicz & Kublin do pana Dawida i jestem bardzo zadowolona !!!
        Gorąco polecam !!! Byłam również w Marginessie ! To dobry salon ! Polecam pana
        Darka !!! Pozdrawiam !
        • Gość: figaro Re: fryzjer-Katowice IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.05, 21:39
          Kasia Cudny w KAtowicach Brynowie, ul. Kossak-Szczuckiej 10. Jeżdżę do niej
          teraz z dość daleka,ale uważam że warto. Dobrze strzyże i farbuje, zawsze byłam
          zadowolona, a ceny chyba nie są bardzo wygórowane, bo za mycie, odżywkę,
          strzyżenie, modelowanie płaci się ok. 50 zł.
    • Gość: avii Re: fryzjer-Katowice IP: *.chello.pl 12.02.05, 01:31
      Polecam zakład MIRO na ul. Młyńskiej strzyżenie + modelowanie =37 zł . ( drugi
      gabinet ma w hotelu Monopol oraz w dawnym " U Belga" ( nie wiem co tam teraz
      jest)
      Polecic mozna również salon na PL Miarki naprzeciw targu.
      stała klientka :)))
      • Gość: ola Re: fryzjer-Katowice LA BELL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 23:14
        LA BELL ulica sienkiewicza pani olga tel 209 83 34 rewelacja!!! ta dziewczyna
        naprawde wie co robi!!! salonik mily przytulnt same plusy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka