Gość: Emilka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 11:57 Czy uzywacie kosmetykow L'oreal? Jak czesto je stosujecie? Co sadzicie o tej marce? Z gory dziekuje za odpowiedzi, ktore sa nam potrezbne do projektu dot. badan marketingowych na studiach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
popea1 Re: kosmetyki L'oreal 17.12.04, 09:52 Witajcie, ja bardzo lubię L'oreal, z kosmetyków do makijażu używam pomadek,tuszów,cieni i podkładów, z innych farby do włosów i szampony (pielęgnacyjne). Kosmetyków do malowania używam codziennie i jestem b. zadowolona: L'oreal to moja ulubiona firma w tej dziedzinie i zdradzam ją tylko z Bourjous. pozdrawiam popea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: kosmetyki L'oreal IP: *.lunar.com.pl / *.lunar.com.pl 17.12.04, 09:56 do jakiego wieku są te kosmetyki? Odpowiedz Link Zgłoś
lucum Re: kosmetyki L'oreal 17.12.04, 11:31 ja jak juz gdzies napisalam ostatnio kupilam krem nutrilift.... jest calkiem ok... i od lat uzywam tuszu l'oreala... jestem zadowolona generalnie ale nie experymentowlabym za nic w swiecie z szamponami (nie znosze tych kolorowych opakowan) ani z farbami do wlosow, aczkolwiek blyszczyki do ust jeszcze kiedys probowalam tez sa ok.... oceniam marke na 3 z plusem, bo jest troche za bardzo supermarketowa... aaaa... ale paradoksalnie wkurza mnie fakt ze niektore odzywki do wlosow te z wyzszej polki sa dostepne tylko w salonach fryzjerskich... ;-))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: kosmetyki L'oreal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 22:19 Z kosmetyków L'oreala stale używam tuszu, ostatnio Architekta a dzis zakupilam Panoramic i ciekawa jestem czy mi sie spodoba rownie jak poprzedni regularnie uzywam takze podkladu L'oreala od czasu do czasu błyszczyka, bo staram sie zużyć, skoro kupiłam, ale mnie nie zauroczył, podobnie lakier do paznokci szmponów nie używam za to był taki czas gdy włosy farbowałam tylko farbami L'oreal Odpowiedz Link Zgłoś