Dodaj do ulubionych

kosmetyki L'oreal

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 11:57
Czy uzywacie kosmetykow L'oreal? Jak czesto je stosujecie? Co sadzicie o tej
marce? Z gory dziekuje za odpowiedzi, ktore sa nam potrezbne do projektu dot.
badan marketingowych na studiach.
Obserwuj wątek
    • popea1 Re: kosmetyki L'oreal 17.12.04, 09:52
      Witajcie,
      ja bardzo lubię L'oreal, z kosmetyków do makijażu używam pomadek,tuszów,cieni i
      podkładów, z innych farby do włosów i szampony (pielęgnacyjne). Kosmetyków do
      malowania używam codziennie i jestem b. zadowolona: L'oreal to moja ulubiona
      firma w tej dziedzinie i zdradzam ją tylko z Bourjous. pozdrawiam

popea
      • Gość: d Re: kosmetyki L'oreal IP: *.lunar.com.pl / *.lunar.com.pl 17.12.04, 09:56
        do jakiego wieku są te kosmetyki?
    • lucum Re: kosmetyki L'oreal 17.12.04, 11:31
      ja jak juz gdzies napisalam ostatnio kupilam krem nutrilift.... jest calkiem
      ok... i od lat uzywam tuszu l'oreala... jestem zadowolona generalnie ale nie
      experymentowlabym za nic w swiecie z szamponami (nie znosze tych kolorowych
      opakowan) ani z farbami do wlosow, aczkolwiek blyszczyki do ust jeszcze kiedys
      probowalam tez sa ok.... oceniam marke na 3 z plusem, bo jest troche za bardzo
      supermarketowa...
      aaaa... ale paradoksalnie wkurza mnie fakt ze niektore odzywki do wlosow te z
      wyzszej polki sa dostepne tylko w salonach fryzjerskich... ;-)))
      pzdr
    • Gość: Iwa Re: kosmetyki L'oreal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 22:19
      Z kosmetyków L'oreala stale używam tuszu, ostatnio Architekta a dzis zakupilam
      Panoramic i ciekawa jestem czy mi sie spodoba rownie jak poprzedni
      regularnie uzywam takze podkladu L'oreala
      od czasu do czasu błyszczyka, bo staram sie zużyć, skoro kupiłam, ale mnie nie
      zauroczył, podobnie lakier do paznokci
      szmponów nie używam za to był taki czas gdy włosy farbowałam tylko farbami
      L'oreal
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka