katija1 20.12.04, 11:31 do suchych, kreconych? czy ta seria w ogole jest godna polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aniamako Re: Wella System Prfofessional - co polecacie? IP: *.aster.pl 20.12.04, 14:09 Ja używam Pawer Mask! Jeżeli masz włosy zniszczone to jest warta polecenia!!! Efekty widać juz po pierwszym zastanowaniu- włosy sa miekkie,gładkie i miłe w dotyku! Ja używam tej maski raz w tyg bo może obciążać włosy bo ma bardzo silne działanie! Chyba sie jeszcze skusze na Hydro Mask to jest nawilżająca maska! Ale ogólnie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Wella System Prfofessional - co polecacie? 20.12.04, 14:10 Power Maska,az serii do kręconych szampon i zastrzyk-emulsja w piance. Najlepszą serią SP jest Repair. Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: Wella System Prfofessional - co polecacie? 20.12.04, 14:13 A co polecacie do wlosow cienkich, plaskich, oklaplych - jak zwal tak zwal? Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Wella System Prfofessional - co polecacie? 20.12.04, 14:16 Do cienkich,bez objętości polecamy serię Volume Line Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Wella System Prfofessional - co polecacie? 20.12.04, 14:24 Tak a propos-ja szalenie uwielbiam te emulsje w piankach,są naprawdę świetne,ta do cienkich nie tylko dodaje objętości,ale tez intensywnie odżywia i nabłyszcza.Są tez bardzo wydajne,pianka rośnie na dłoni i wystarcza na b.długo.Ja bardzo sobie je chwale.Tak samo Power Mask,ale ją lepiej nakładać na włosy na zasadzie Waxu-podgrzać włosy,wtedy daje lepsze efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniamako Re: Wella System Prfofessional - co polecacie? IP: *.aster.pl 20.12.04, 14:28 Ja też nakładam Power Mask na ok 30 min. Zakładam czepek i podgrzewam suszarą! Efekty sa widoczne! Uzywałaś Hydro Mask? Bo teraz taką chce sobie kupić ale nie wiem czy warto? Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Wella System Prfofessional - co polecacie? 20.12.04, 14:34 IMHO Hydro już nie jest taka fajna.Wole Power Mask.Teraz tez sa jakies świąteczne zestawy z POWER MASK-widziałam w sobote u fryca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniamako Re: Wella System Prfofessional - co polecacie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.12.04, 14:39 Dzieki za odp! Ja kupuje na Allegro. Ostatnio za Power Mask 200ml + szampon 100ml + 100 ml lakieru do wł. + kosmetyczka zapłaciłam 50zł!! Więc u fryzjera się zupełnie nie opłaca kupować bo tam sama maska kosztuje przynajmniej 75zł. Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 a schwarzkopf Prof.? 20.12.04, 14:48 nie jest cxzasem lepszy? szczegolnie ta wersja BC? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-)) Re: Wella System Prfofessional - co polecacie? IP: *.icpnet.pl 20.12.04, 15:55 a moglabys napisac u kogo na allegro kupujesz?? dzieki:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniamako Re: Wella System Prfofessional - co polecacie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.12.04, 16:04 Kupuje u dziewczyny o nicku liebchenik! Sprawdzona osoba- polecam! Odpowiedz Link Zgłoś