Dodaj do ulubionych

Wella System Prfofessional - co polecacie?

20.12.04, 11:31
do suchych, kreconych? czy ta seria w ogole jest godna polecenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aniamako Re: Wella System Prfofessional - co polecacie? IP: *.aster.pl 20.12.04, 14:09
      Ja używam Pawer Mask! Jeżeli masz włosy zniszczone to jest warta polecenia!!!
      Efekty widać juz po pierwszym zastanowaniu- włosy sa miekkie,gładkie i miłe w
      dotyku! Ja używam tej maski raz w tyg bo może obciążać włosy bo ma bardzo silne
      działanie! Chyba sie jeszcze skusze na Hydro Mask to jest nawilżająca maska!
      Ale ogólnie polecam!
    • kalooo Re: Wella System Prfofessional - co polecacie? 20.12.04, 14:10
      Power Maska,az serii do kręconych szampon i zastrzyk-emulsja w piance.
      Najlepszą serią SP jest Repair.
    • kampysia Re: Wella System Prfofessional - co polecacie? 20.12.04, 14:13
      A co polecacie do wlosow cienkich, plaskich, oklaplych - jak zwal tak zwal?
      • kalooo Re: Wella System Prfofessional - co polecacie? 20.12.04, 14:16
        Do cienkich,bez objętości polecamy serię Volume Line
        • kalooo Re: Wella System Prfofessional - co polecacie? 20.12.04, 14:24
          Tak a propos-ja szalenie uwielbiam te emulsje w piankach,są naprawdę świetne,ta
          do cienkich nie tylko dodaje objętości,ale tez intensywnie odżywia i
          nabłyszcza.Są tez bardzo wydajne,pianka rośnie na dłoni i wystarcza na
          b.długo.Ja bardzo sobie je chwale.Tak samo Power Mask,ale ją lepiej nakładać na
          włosy na zasadzie Waxu-podgrzać włosy,wtedy daje lepsze efekty.
          • Gość: Aniamako Re: Wella System Prfofessional - co polecacie? IP: *.aster.pl 20.12.04, 14:28
            Ja też nakładam Power Mask na ok 30 min. Zakładam czepek i podgrzewam suszarą!
            Efekty sa widoczne! Uzywałaś Hydro Mask? Bo teraz taką chce sobie kupić ale nie
            wiem czy warto? Pozdrowionka
            • kalooo Re: Wella System Prfofessional - co polecacie? 20.12.04, 14:34
              IMHO Hydro już nie jest taka fajna.Wole Power Mask.Teraz tez sa jakies
              świąteczne zestawy z POWER MASK-widziałam w sobote u fryca.
              • Gość: Aniamako Re: Wella System Prfofessional - co polecacie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.12.04, 14:39
                Dzieki za odp! Ja kupuje na Allegro. Ostatnio za Power Mask 200ml + szampon
                100ml + 100 ml lakieru do wł. + kosmetyczka zapłaciłam 50zł!! Więc u fryzjera
                się zupełnie nie opłaca kupować bo tam sama maska kosztuje przynajmniej 75zł.
                • katija1 a schwarzkopf Prof.? 20.12.04, 14:48
                  nie jest cxzasem lepszy? szczegolnie ta wersja BC?
                • Gość: :-)) Re: Wella System Prfofessional - co polecacie? IP: *.icpnet.pl 20.12.04, 15:55
                  a moglabys napisac u kogo na allegro kupujesz??
                  dzieki:-))
                  • Gość: Aniamako Re: Wella System Prfofessional - co polecacie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.12.04, 16:04
                    Kupuje u dziewczyny o nicku liebchenik! Sprawdzona osoba- polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka