Dodaj do ulubionych

Dr. Hauschka

IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 21.12.04, 15:19
www.dr.hauschka.pl/
www.aquavitae.com.pl/catalog/index.php?manufacturers_id=29
Co sądzicie o tych produktach?
Obserwuj wątek
    • kampysia Re: Dr. Hauschka 21.12.04, 16:22
      Znam te produkty, ale z tego, co slyszalam i czytalam i wiem z doswiadczenia,
      sa bardzo dobre do suchej skory, natomiast produkty do mieszanej i
      problematycznej nie sa juz takie wspaniale. W Niemczech kosmetyki Dr.Hauschka
      sa w kazdej aptece, natomiast w USA i Anglii sa dosc drogie i wszystkie gwiazdy
      podobno je zachwalaja...
    • Gość: ewa 74 Re: Dr. Hauschka IP: *.ras.sth.bostream.se 21.12.04, 21:00
      ja mam olejek do twarzy do tlustej skory.na poczatku mialam opory ,no bo cera
      tlusta,to po co ja natluszczac.ja uzywam differin,wiec moja skora ma sklonnosc
      do luszczenia,a pozatym jest zima,wiec skorze przyda sie extra dawka
      nawilzenia.ten olejek jest swietny.zawiera rozne wyciagi ziolowe.jest bardzo
      wydajny.zmniejsza rozszerzone pory,dziala antysceptycznie,nie zatyka porow.dla
      mnie swietny.polecam.
      • kampysia Re: Dr. Hauschka 21.12.04, 21:08
        Tak? Olejku nie probowalam, ale wiem, ze sa swietne dla tlustych cer.
        Oczywiscie specjalne olejki, nie jakas tam oliwka. Mialam fantastyczna probke
        olejku do cery typu pitta (wedlug ayurwedy) firmy Sundari, zalozonej przez
        Christy Turlington. Cos cudownego, tylko koszmarnie drogie! Inne rzeczy Sundari
        do cery pitta (zel do mycia i krem) tez byly swietne...Ach!
        • Gość: anna Re: Dr. Hauschka A jakie ceny????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 11:09
          Witam, byłam na stronie brzmi nieźle...
          A jakie są ceny tych kosmetykow??

Pozdrawiam anna
          • Gość: asiek_asiekowaty Re: Dr. Hauschka A jakie ceny????? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.12.04, 11:28
            Podałam drugi link z cenami.
            • Gość: anna Re: Dr. Hauschka A jakie ceny????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 12:30
              dzieki, nie zauwazyłam... :)
              • kraxa Re: Dr. Hauschka A jakie ceny????? 22.12.04, 14:36
                dobre, polecalam je juzna forum. Kupuje regularnie od kiedy pojawily sie w
                Polsce, a na aquavitae ostatnio nawet stanialy. Poza tym jesli chodzi o obsluge
                to aquavitae jest bezkonkurencyjny. Polecam takze welede na tej samej stronie
                • Gość: asiek_asiekowaty Re: Dr. Hauschka A jakie ceny????? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.12.04, 14:42
                  A co konkretnie polecasz?
                  • kraxa A co Ci jest potrzebne- 30.12.04, 16:50

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka