Gość: asiek_asiekowaty IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 21.12.04, 15:19 www.dr.hauschka.pl/ www.aquavitae.com.pl/catalog/index.php?manufacturers_id=29 Co sądzicie o tych produktach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kampysia Re: Dr. Hauschka 21.12.04, 16:22 Znam te produkty, ale z tego, co slyszalam i czytalam i wiem z doswiadczenia, sa bardzo dobre do suchej skory, natomiast produkty do mieszanej i problematycznej nie sa juz takie wspaniale. W Niemczech kosmetyki Dr.Hauschka sa w kazdej aptece, natomiast w USA i Anglii sa dosc drogie i wszystkie gwiazdy podobno je zachwalaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa 74 Re: Dr. Hauschka IP: *.ras.sth.bostream.se 21.12.04, 21:00 ja mam olejek do twarzy do tlustej skory.na poczatku mialam opory ,no bo cera tlusta,to po co ja natluszczac.ja uzywam differin,wiec moja skora ma sklonnosc do luszczenia,a pozatym jest zima,wiec skorze przyda sie extra dawka nawilzenia.ten olejek jest swietny.zawiera rozne wyciagi ziolowe.jest bardzo wydajny.zmniejsza rozszerzone pory,dziala antysceptycznie,nie zatyka porow.dla mnie swietny.polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: Dr. Hauschka 21.12.04, 21:08 Tak? Olejku nie probowalam, ale wiem, ze sa swietne dla tlustych cer. Oczywiscie specjalne olejki, nie jakas tam oliwka. Mialam fantastyczna probke olejku do cery typu pitta (wedlug ayurwedy) firmy Sundari, zalozonej przez Christy Turlington. Cos cudownego, tylko koszmarnie drogie! Inne rzeczy Sundari do cery pitta (zel do mycia i krem) tez byly swietne...Ach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Dr. Hauschka A jakie ceny????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 11:09 Witam, byłam na stronie brzmi nieźle... A jakie są ceny tych kosmetykow?? Pozdrawiam anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: Dr. Hauschka A jakie ceny????? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.12.04, 11:28 Podałam drugi link z cenami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Dr. Hauschka A jakie ceny????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 12:30 dzieki, nie zauwazyłam... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa Re: Dr. Hauschka A jakie ceny????? 22.12.04, 14:36 dobre, polecalam je juzna forum. Kupuje regularnie od kiedy pojawily sie w Polsce, a na aquavitae ostatnio nawet stanialy. Poza tym jesli chodzi o obsluge to aquavitae jest bezkonkurencyjny. Polecam takze welede na tej samej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: Dr. Hauschka A jakie ceny????? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.12.04, 14:42 A co konkretnie polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś