Dodaj do ulubionych

krem odzywczy dla cery tlustej

IP: *.ras.sth.bostream.se 23.12.04, 11:08
potrzebuje takiego kremu.jest zima i mojej skorze nie sluza typowe kremy dla
cer tlustych to znaczy matujace,lekkie.bardzo prosze o porade.potrzebuje krem
o bogatszej zawartosci,odzywczy.mam 30 lat,cera tlusta ,ale sklonna do
wysuszen,cena do 300 zl.
Obserwuj wątek
    • a.kopiko1 Re: krem odzywczy dla cery tlustej 23.12.04, 14:42
      Ja polecałabym Ci krem Olay - dostępny w dwóch wersjach: kremu i emulsji. Oba
      kremy pochodzą z serii Complete Care. Emulsja jest bardziej lekkim kremem, a
      krem ma taką fajną troszkę gęstawą konsystencję, natomiast nie pozostawia
      tłustego filmu na skórze. Oba te produkty zawierają SPF15, które odbijają 03%
      promieniowania słonecznego, dzięki czemu nie powodują tak szybkiego starzenia
      się skóry. Na zimę bardziej polecałabym krem aniżeli emulsję. Krem/emulsja
      zawierają kompleks witaminy B, glicerynę, która jet obecnie najlepiej
      nawilżajacym składnikiem, ponieważ co jakiś czas uwalnia kolejne cząsteczki
      nawilżające, dzięki czemu skóra jest nawilżona nawet przez 24h. Jest jeszcze
      odżywczy krem na noc również z serii Complete Care, który pięknie wygładza skórę
      i odżywia ją. Można teraz kupić świąteczny zestaw: krem na dzień + krem na noc
      i do tegp gratis chusteczki do oczyszczania twarzy: zastępują demakijaż również
      oczu, mleczko i tonik. Są to suche chusteczki, więc nie wysuszają się.
      Uaktywniają się do kontakcie z wodą, wtedy tworzy się piana i myje się twarz.
      Potem wyciera się buźkę i nakłada krem. Ja po zastosowaniu takiego zestawu mam
      teraz bardzo równomierną strukturę twarzy, również mam mieszaną, odwodnioną. Po
      używaniu tego zestawu poziom nawilżenia wzrósł. Cena zestawu kosztuje 65,98zł
      • Gość: jj Re: krem odzywczy dla cery tlustej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 22:06
        hihihi:)
        To brzmi jak reklama:)
        A cena chyba zależy od sklepu....
    • Gość: ewa 74 Re: krem odzywczy dla cery tlustej IP: *.ras.sth.bostream.se 23.12.04, 19:13
      a czy ten krem nie zatyka porow?
      moze jeszcze jakies inne propozycje?
      • Gość: dalloway Re: krem odzywczy dla cery tlustej IP: *.chello.pl 23.12.04, 23:37
        nie zatyka i jest fajny (ja mam emulsję), ale on nic nie robi buzią - to
        zwykły (naprawdę dobry) nawilżacz - jeśli poszukujesz aktywnych składników to
        zły wybór, gdy tylko ochrony - jak najbardziej
    • Gość: ewa 74 Re: krem odzywczy dla cery tlustej IP: *.ras.sth.bostream.se 24.12.04, 11:22
      uzywalam kilka miesiecy temu krem olay total effects 7 X.bardzo
      fajny.polecam.moze teraz kupie ten ,ktory mi proponujesz.dzieki za odzew.
      • a.kopiko1 Re: krem odzywczy dla cery tlustej 24.12.04, 22:57
        cena nie jest zależna od sklepu - wszystkie Rossmanny i Galerie Centrum mają tę
        samą cenę na wszystkie produkty marki Olay. Jeśli chodzi o Totala, to również
        mogę Ci polecić - też jest w prezencie z chusteczkami. To nie jest reklama, ale
        pracuję z tą marką, więc polecam ją ludziom. A że są bardzo dobre to zupełnie
        inna sprawa :)
    • Gość: Blanka Re: krem odzywczy dla cery tlustej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 17:27
      Mialam ogromny problem z dobraniem kremu dla siebie, a w koncu trafiłam 2
      cudotwórcze: Loreal- Free zone albo Nivea Visage. Oba MIÓD dla cery!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka