Dodaj do ulubionych

najlepszy szampon DODAJACY OBJETOŚCI

IP: *.chello.pl 27.12.04, 11:40
Mam beznadziejnie cienkie i rzadkie włosy jaki szampon na objętośc jest
najlepszy a jakie omijać z daleka? Ja ze swej strony polecam odżywkii
Goldwell, miałam ze starej serii i włosy były znacznie mniej przyklapnięte,
niestety potem dosatałam na t odżywke uczulenia :(
Obserwuj wątek
    • annika_vik Re: najlepszy szampon DODAJACY OBJETOŚCI 27.12.04, 11:52
      Proszę bardzo, w kolejności działania:
      1. Yves Rocher seria zielona
      2. L'Oreal elseve dodający objętości
      3. Kerastase szampon dla włosów cienkich

Wszystkie działają, YRocher najbardziej. Do tego ponoć Avon ma rewelacyjną
      serię do włosów cienkich.
      • Gość: inecita Re: najlepszy szampon DODAJACY OBJETOŚCI IP: *.chello.pl 27.12.04, 11:58
        dziękuję, spróbuję na pewno yr, na elseve mam uczulenie. Macie jeszcze jakieś
        inne pomysły?
        • Gość: Lenka Re: najlepszy szampon DODAJACY OBJETOŚCI IP: *.chello.pl 27.12.04, 12:13
          Wella(profesjonalna) z serii Back to basics-Wildberry-szampon do włosów
          cienkich zwiększający ich objętość.Nie dość że pachnie bosko to faktycznie
          zwiększa objętość włosów.Jak go ostatnio kupowałam kosztował 32ł.Jest bardzo
          gęsty i wydajny,wystarczy nanieść jego małą ilość.
          • kraxa z www.ekologiczny.pl 27.12.04, 12:19
            Dodaje objetosci, odzywia a nie uczula. okoBo 30 zl
          • Gość: aga (inecita) Re: najlepszy szampon DODAJACY OBJETOŚCI IP: *.chello.pl 27.12.04, 12:29
            wiem, ale oststnio wszędzie poznikała ta seria z półek, dostałam tylko
            odżywkę!!!!
      • lucy215 Re: najlepszy szampon DODAJACY OBJETOŚCI 27.12.04, 15:21
        a mnie YR wcale nie pomógl :|
    • Gość: Iwka Re: najlepszy szampon DODAJACY OBJETOŚCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 12:44
      kiedyś miałam kilka- 4 czy 5 próbek szamponów i odżywek dodających puszystosci
      VICHY - chyba fioletowa seria
      efekt był zadziwiający, włosy były puszyste ale nie napuszone, do tego
      pogrubiały. Mam długie cienkie wlosy i często związuję je w kucyk, po
      zastosowaniu tego szamponu włosy ledwo mieściły mi sie w dłoni i spince.
      nie kupowalam jednak tego szamponu w normalnym opakowaniu, ale z probek był
      rewelacyjny
      • Gość: aga Re: najlepszy szampon DODAJACY OBJETOŚCI IP: *.chello.pl 27.12.04, 12:49
        a fiolet nie jest na starzenie????
        • Gość: Iwka Re: najlepszy szampon DODAJACY OBJETOŚCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 12:57
          napisałam, ze to był chyba fioletowy, miałam rozmaite próbki szamponów Vichy, a
          wśród nich ten dodający objetości
          nie pamietam dokładnie koloru ale pamietam efekt, poza tym używałam tych próbek
          w okolicach minionych wakacji
          • Gość: aga Re: najlepszy szampon DODAJACY OBJETOŚCI IP: *.chello.pl 27.12.04, 13:04
            na stronie www.vichy.com sa tylko szampony niebieski do czestego stosowania i
            fioletowy przeciw starzeniu się włosa, objętości teoretycznie mają dodawac
            wszystkie, nie ma chyba specjalnego szamponu vichy na objętość
            • Gość: Iwka Re: najlepszy szampon DODAJACY OBJETOŚCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 13:24
              jest ich więcej a moze było więcej, na 100% był jeszcze zielony, żółty i
              czerwony
              jesli weżmiesz pod uwage szampony VICHY to i tak najrozsądniej zasięgnąc
              jeszcze porady w aptece
              • Gość: aga Re: najlepszy szampon DODAJACY OBJETOŚCI IP: *.chello.pl 27.12.04, 13:46
                no i te są zielony - łupież, żółty - suche i farbowane, czerwone- aminexil na
                porost, akurat te trzy stosowałam, nie miałam tamtych dwóch, pewnie to był
                któryś z nich
                • Gość: Iwka Re: najlepszy szampon DODAJACY OBJETOŚCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:19
                  może zatem to był ten na starzenie, miał wzmacniac wlosy i powiększac ich
                  objetosc.
                  Najlepiej by było gdyby udało Ci się w aptece dostac probke i sprawdzic
                  działanie na wlasnych wlosach, bo niestety u kazdej a nas efekt moze być inny.
                  • Gość: aga Re: najlepszy szampon DODAJACY OBJETOŚCI IP: *.chello.pl 27.12.04, 15:05
                    dzięki!
                    tak myślałam ze to ten spróbuje w takim razie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka