Gość: inez22
IP: *.stalowa.pilicka.pl
05.01.05, 16:36
Sporo kupuje na alegro,mam sprawdzonych sprzedawcow i takich,ktorych aukcjom (zanim cos kupię)dlugo sie przyglądam...Cos mnie dzis zmrozilo..chce Was ostrzec przed pewną osobą zobaczcie prosze konto Oliwkab aukcja.onet.pl/show_user.php?search=Oliwkab ..alegro niedawno zawiesilo jej konto..czemu?poczytajcie negatywy. Zupelnie niedawno trafilam na aukcje Double wear EL u uzytkownika Tomaszcx.Osoba ta pisala,ze ma do sprzedania ten podklad nie potrafila podac jego odcienia..ponoc sie zamazal..przedstawila sie jako wizazystka(zobaczcie strone "o mnie" Oliwkab.coz za zbieg okolicznosci...)ktora ma duuuzzzoo podkladow i nie wie jaki to kolor..dziwne,skoro to jej profesja to wie,ze EL ma ich w PL tylko 4 odcienie i latwo i ch rozroznic..Moja intuicja powiedziala mi,zeby uwazac na tą osobe..wydala mi sie podejrzana.Nie mylilam sie.Dzis zupelnie przypadkiem trafilam na aukcje wykonanie makijazu na studniowkę czy cos w tym stylu u uzytkownika Tomaszcx ..zdjęcia makijazy cos mi przypomnialy..Jestem wzrokowcem,mam pamięc fotograficzną.To byly zdjęcia ktore jako wlasne pokazylala tez kiedys Oliwkab!!!!!tez jako ofertę makijazu!!!!pomyslalam,ze to niemozliwe,Oliwkab ma zablokowane konto za te oszustwa z ponownym napelnianiem luksusowych kosmetykow..Weszlam na jej konto-odblokowane!-Sprawdzcie-ona kupuje sama od siebie( Tomaszcx od Oliwkab)zeby miec pozytywne komentarze!Zobaczcie ile razy powtarzala ten proceder,kupuje od siebie i sprzedaje z konta uzytkownika Tomaszcx..Zauwazcie(sprawdzcie aukcje tych obydwu osob)iz nawet opis,grafika aukcji są identyczne..Lokalizacja-jedna ŁOMIANKI ,druga-Warszawa..to tyle ku przestrodze.Pisze o tem,gdyz mialam zrobic spore zakupy u Tomaszcx swego czasu ale cos mnie tknęlo...a dzis przypadkiem skojarzylam fakty.Pozdrawiam,