Gość: Mada IP: 193.212.132.* 07.01.05, 13:26 Może ktoś ma jakieś propozycje. Dla mnie Degowscy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: najlepsi fryzjerzy w Trójmiescie 07.01.05, 13:32 skorzystaj z wyszukiwarki, parę dni temu podawałam komuś linki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xiao Re: najlepsi fryzjerzy w Trójmiescie IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 09:57 możesz podać adre? i do kogo można się tam wybrać, i może jeszcze dlaczego są najlepsi? Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa a kto cie czesze u Degowskich? 13.01.05, 14:16 Najczesciej praktykant niestty, a placisz jak za mistrza- ja juz dawno degowskich, Swiniarskiego i Pedala z Pniewskiego spisalam na straty. Duzo halasu o nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: najlepsi fryzjerzy w Trójmiescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 18:19 a ja chodze od pol roku do salonu effect w sopocie.bardzo mi odpowiada kameralne miejsce no i rewelacyjne farby Joico.Moje wlosy pol roku temu wygladaly jak kupa blond-siana.teraz sa zdrowe i blyszczace, a dalej je rozjasniam.ja chodze do p.Julity.polecam bardzo.cena za balejage ok. 180 zl. Odpowiedz Link Zgłoś