Gość: magdab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 23:03 Witam, jestem konsultantką Mary Kay. Jeżeli jesteście zainteresowane kosmetykami proszę o kontakt: magdab@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iza Re: Kosmetyki Mary Kay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 14:55 Jest szansa na dostanie katalogu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achus Re: Kosmetyki Mary Kay IP: *.cable.ubr06.newt.blueyonder.co.uk 08.01.05, 19:00 bylam na spotkanie gdzie byly promowane kosmetyki Mary Kay ale niestety bylam bardzo rozczarowana jakoscia tych kosmetykow. otoz spotkanie odbylo sie w bardzo malym gronie bo bylam ja z kolezanka:( i 2 panie konsultantki, wiec sprobowalysm wszytkich kosmetykow z tej firmy do pielegnacji twarzy, make-up itd.oprocz jakosc MK bardzo bylam rozczarowaly mnie ceny!!! byly conajmniej szokujace ... za takie same pieniadze moge miec kosmetyki np. Max factor(make up)i sa sprawdzone! poza tym moja kolezanka ma podobne zdanie o waszej firmie.w jej przypadku bylo jeszcze gorzej bo oprocz rozczarowan jakosciowych i cenowych to dostala uczulenia na twarzy i musiala zainwestowac w porzadnego dermatologa. bardzo przepraszam ze tak nie sympatycznie wypowiadam sie o MK ale takie sa moje odzucia i NIE jestem konsultantka zadnej innej firmy... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś