Gość: asiek_asiekowaty IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 10.01.05, 23:28 Chodzi mi o połączenie stringów i bokserek. Znacie sklep internetowy z takimi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kampysia Re: Stringo-bokserki 10.01.05, 23:37 Czy chodzi ci o cos takiego, jak na pierwszym zdjeciu? www.intymna.pl/katalog/index.php?ctk=biodr%F3wki&page_id=catalog&cat_id=165&mid=34&sizeslt=0&sess_id= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: Stringo-bokserki IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 10.01.05, 23:43 No właśnie właśnie. :) Takie modele są raczej rzadko spotykane w sklepach. :( Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: Stringo-bokserki 10.01.05, 23:47 Niestety, a czesto poprawiaja optycznie wyglad pupy. Ja mam takie koronkowe niebieskie majteczki z H&M, wiec jak masz gdzies H&M w poblizu, to poszukaj tez tam. Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: Stringo-bokserki 10.01.05, 23:48 No i mozesz sobie zamowic z tego sklepu intenretowego. Ja go dopiero teraz znalazlam, szukajac ci tych stringo-bokserek, wydaje sie miec calkiem ladna bielizne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: Stringo-bokserki IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 10.01.05, 23:52 W sklpeach net dużo takich modeli ma firma Wol-bar. Ale ja jednak wolałabym kupować real - jakoś cały czas boję się netowych zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arałe Re: Stringo-bokserki IP: *.torun.mm.pl 11.01.05, 17:42 Polecam www.biust.pl Bardzo solidna firma i duży wybór bielizny i strojów kąpielowych. Kupowałam od nich, a gdy coś nie pasowało na mnie, zwracałam, i natychmiast odsyłali pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś