Dodaj do ulubionych

Stringo-bokserki

IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 10.01.05, 23:28
Chodzi mi o połączenie stringów i bokserek. Znacie sklep internetowy z takimi?
Obserwuj wątek
    • kampysia Re: Stringo-bokserki 10.01.05, 23:37
      Czy chodzi ci o cos takiego, jak na pierwszym zdjeciu?
      www.intymna.pl/katalog/index.php?ctk=biodr%F3wki&page_id=catalog&cat_id=165&mid=34&sizeslt=0&sess_id=
      • Gość: asiek_asiekowaty Re: Stringo-bokserki IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 10.01.05, 23:43
        No właśnie właśnie. :) Takie modele są raczej rzadko spotykane w sklepach. :(
        • kampysia Re: Stringo-bokserki 10.01.05, 23:47
          Niestety, a czesto poprawiaja optycznie wyglad pupy. Ja mam takie koronkowe
          niebieskie majteczki z H&M, wiec jak masz gdzies H&M w poblizu, to poszukaj tez
          tam.
          • kampysia Re: Stringo-bokserki 10.01.05, 23:48
            No i mozesz sobie zamowic z tego sklepu intenretowego. Ja go dopiero teraz
            znalazlam, szukajac ci tych stringo-bokserek, wydaje sie miec calkiem ladna
            bielizne :)
            • Gość: asiek_asiekowaty Re: Stringo-bokserki IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 10.01.05, 23:52
              W sklpeach net dużo takich modeli ma firma Wol-bar. Ale ja jednak wolałabym
              kupować real - jakoś cały czas boję się netowych zakupów.
              • Gość: arałe Re: Stringo-bokserki IP: *.torun.mm.pl 11.01.05, 17:42
                Polecam www.biust.pl
                Bardzo solidna firma i duży wybór bielizny i strojów kąpielowych. Kupowałam od
                nich, a gdy coś nie pasowało na mnie, zwracałam, i natychmiast odsyłali
                pieniądze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka