Dodaj do ulubionych

Co oni w niej widzą??

IP: *.devs.futuro.pl 11.01.05, 13:26
Na pewno każdy z nas zna przynajmniej jedną publiczną osobę uznaną w mediach
za piękną, pociągającą itd, a my za żadne skarby nie możemy się w delikwentce
(-encie) tego wszystkiego dopatrzeć. Macie swoje typy? Moje to:
*) Jennifer Aniston - ponoc jedna z najpiekniejszych aktorek - hm hm
*) Gwyneth Paltrow
*) J.Lopez
*) z facetow - Kamel z 1-ki
*) Diane Kruger
To na razie tyle.
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: Co oni w niej widzą?? 11.01.05, 13:35
      z Twoimi typami się nie zgadzam :) natomiast nie rozumiem, co ludzie widzą w
      Kylie Minogue. wg mnie ma dziwne rysy twarzy.
    • aniaa_23 Jennifer Aniston 11.01.05, 14:45
      Nie mam pojęcia; w przypadku Jennifer Aniston podoba mi sie tylko jej mąż
      (mmmmmm). Paltrow tak jak Kidman wydaja mi się nieatrakcyjne, ale ja nie facio
      ani nie redaktor cosmo więc może sie nie znam.
    • Gość: aga Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.toya.net.pl 11.01.05, 15:14
      Wszystkie w/w osoby wydaja mi sie atrakcyjne choc niekoniecznie piekne. Jesli
      chodzi o opinie moich meskich znajomych to Gwyneth Paltrow zadnego z nich nie
      wzrusza.
      • charade Re: Co oni w niej widzą?? 11.01.05, 15:27
        A ja nie rozumiem zachwytów nad "królowymi nastolatek", czyli Hilary Duff i
        Lindsay Lohan. One to chyba raczej królowe przeciętności, hehe

Następna taka to Paris Hilton. Rety, robią z niej jakąś piękność, a przeciez
        ona jest szpetna i do tego takie bezguście, że aż zęby bolą.
        • Gość: julita30 Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 15:39
          A mi w ogóle nie podoba sie J.Lo...i nie wiem dlaczego robi sie z niej
          supersexy gwiazde.80% jej wizerunku to dobry makeup..w ogole ta kobieta to
          przykład jak wiele robi perfakcyjny, doobry makijaz.
          Z polek-Justyna Steczkowska,Maja Ostaszewska,Koroniewska..
        • paputerek Re: Co oni w niej widzą?? 11.01.05, 21:12
          charade napisała:

> Następna taka to Paris Hilton. Rety, robią z niej jakąś piękność, a przeciez
          > ona jest szpetna i do tego takie bezguście, że aż zęby bolą.

raczej nie robią z niej pięknośći tylko się nabijają, bo słynie głownie z tego,
          ze ma bogatego tatusia, zresztą któryś raz z kolei została nominowana do
          najgorzej ubranych...
          pzdr
          >
          >
    • Gość: ol Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 15:34
      Diane Kruger - zadna z niej piękność
      Gwyneth Paltrow - szpetna po prostu
      • Gość: selena Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.kom / *.kom-net.pl 11.01.05, 18:46
        no Kruger strasznie zjechali[tzn krytycy] po Troi-ze wybor jej na Helene byl
        conajmniej kontrowersyjny
        moje typy[i niech mnie ktos zabije trudno:)))]
        1Aniston zdecydowanie-figura ok ale twarz zupelnie pozbawiona subtelnosci
        i "tego czegos",po prostu zbyt meska dla mnie
        2.Gisele bundchen[czy jak jej tam]po prostu nieladna twarz[ten nos za wielki
        czy oczy niezbyt urokliwe-w porownaniu do vodianovej chociazby]
        Hayek jest dla mnie przecietna Latynoska-jesli juz to z tego typu urody wole
        zdecydowanie Zete Jones[chociaz Walijka:)
        Liv Tyler-troche koniowata-za dluga buzka
        a zreszta-o polowie tych babek pisze sie vel"piekna""cudowna"ect a w
        rzeczywistosci sa po prostu zadbane i dobrze pomalowane.prawdziwe pieknosci
        mozna na palcach reki policzyc.ale chyba nie o to chodzi.
    • Gość: ewa Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 11.01.05, 15:56
      jejku dziewczyny! to chyba dobrze, że każdy widzi cos innego?? Inaczej świat by
      powariował...
      • Gość: marghot Re: Co oni w niej widzą?? IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 11.01.05, 16:05
        te przyklady pokazuja, ze kobieta nie musi byc piekna, aby byc atrakcyjna.
        na tych przykladach widac ile znaczy makijaz i oglonie mowiac zadbany wyglad.
        kazda z nas ladnie ubrana i ponm
        • Gość: koala 1985 Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.01.05, 21:24
          Julia Roberts!!! I jeszcze Kylie Minogue.
    • Gość: OLki 1982 Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 11.01.05, 21:27
      Zgadzam sie z typami autorki, moze poza Gwyneth lubie ja i ta sympatia przenosi
      sie na ocene wygladu.....J.Lo-wprost nie cierpie, z polskich aktorek za bardzo
      pospolita uwazam Koroniewska, nie podoba mi sie takze Bujakiewicz, jakas troche
      wulgarna prosta(cka) uroda.
    • Gość: takasobie Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 21:52
      taaa. wszystkie macie racje. i kylie. i roberts. i paltrow. i j.lo. i te
      wszystkie inne. blaaah! też nie rozumiem, dlaczego mówią, że są piękne...
      piękna to jest zeta-jones i belluci. a aniston? a fuj...
      pozdrawiam
    • Gość: kasia20 Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 22:07
      według mnie najbardziej atrakcyjna jest Angelina Jolie, następna jest Zeta
      Jones, a trzecia Cameron Diaz
    • Gość: Kasia20 Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 22:14
      z polskich ładna jest Ania Przybylska
    • Gość: n Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.01.05, 01:19
      > *) z facetow - Kamel z 1-ki
      colin farrel
      • Gość: selena Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.kom / *.kom-net.pl 12.01.05, 09:53
        z facetow-Orlando Bloom.nie wiem jak tego zachudzonego chlopczyka z loczkami
        mozna nazywac przystojnym.to jest zdecydowane naduzycie:)
        • charade Re: Co oni w niej widzą?? 12.01.05, 10:59
          Dooooookładnie ! Orlando Bloom to dla mnie jedna z największych tajemnic w
          świecie aktorskim. Facet jest beznadziejny, wygląda jak to ja zawsze mówiłam
          nie przymierzając jak budyń z soczkiem. A już na pewno nie wygląda jak
          mężczyzna i te loczki, a fuj
          • Gość: boibo Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.devs.futuro.pl 12.01.05, 11:10
            zgadzam się co do Koroniewskiej - miss przeciętności, ale w jej przypadku to
            sprawę rozdmuchują pisma, ona sama chyba nie uważa się za wcielenie ideału
            kobiecej urody.
            Mnie np. drażni też Magda Mołek, niby wszystko ok, ale te jej lizusowskie
            tekściki i uśmiech- 24 godz na dobę, zmarszczki jej się porobią. Z Polek nie
            podoba mi się także Steczkowska, Dygant, Samusionek (zwł. ta wersja grubsza
            sprzed paru laty) i Ostaszewska - jej nos i ton głosu (w każdym filmie
            identyczny jakby ciągle grała jedną rolę) przywodzi mi na myśl
            jakiegoś...zakatarzonego polipa a nie ,,jedną z najpiękniejszych i najbardziej
            utalentowanych polskich aktorek".
          • Gość: selena Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.kom / *.kom-net.pl 12.01.05, 13:34
            witaj w klubie pt. "precz z budyniowatymi cherubinkami":))nie no facet mi
            dziala na nerwy,nie dosc ze w co drugim filmie sie pojawia to jeszcze te
            zachwyty nad jego wygladem.i co najlepsze wygrywa ciagle rankingi na
            najseksowniejszych ect.czy oni tam oczu nie maja i nie wiedza jak ma wygladac
            Prawdziwy Facet[np.taki Eric Bana czy inny Hugh Jackman czy Clive Owen]
    • Gość: Aga Re: Co oni w niej widzą?? IP: 193.0.68.* 12.01.05, 11:21
      Dla mnie zawsze najwiekszą zagadka męskiej połowy ludzkości był fakt, że
      wszyscy faceci pieją z zachwytu nad Angelina Jolie i J.Lo. Zwłaszcza ta druga,
      z toną makijażu, zbyt mocnym podkładem i fatalnym gustem wydaje mi się
      fenomenem...
      • Gość: i Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.devs.futuro.pl 12.01.05, 11:29
        też tak sądzę, nie widzę w niej (J.L) nic szczególnego, pewnie setki tam takich
        meksykanek na ulicach,ale rozdmuchali ją w mediach na boginię. Talentem też nie
        może się zasłaniać... Ciekawostka.
        • Gość: lopt Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.devs.futuro.pl 12.01.05, 11:40
          teraz czas na facetów! Nie znaoszę tych ,,męskich bóstw" w kolejności:
          - OLIVIER JANIAK!!! - czy tylko ja mam mordercze odruchy na widok jego
          wypomadowanej, przyciemnanej bużki i misternie ułożonej fryzurki yuppie? Brrrr!!
          - Kamel - mówcie co chcecie- dla mnie to facet pośredni między fryzjerem a
          kelnerem, choć już bardziej strawny od poprzednika
          - Maciek Stuhr - nieporozumienie, po tak znakomitym ojcu takie miękkie jak
          puszek homo-niewiadomo lansowany na bohatera nr 1 młodego kina komediowego
          - Johnny Deep - krótko mówiąc: ,,łeb jak sklep"
          • Gość: asd Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.upc-j.chello.nl 12.01.05, 11:50
            Ja tez na widok tego Oliwiera ma nieprzyjemne skojarzenia. Za bardzo
            wypomadowany i jakis taki ble.
            Natomiast w ogole nie zgadzam sie co do Johnego Deppa i Macka Stuhra. Mlody
            Stuhr potrafi wiecej zagrac niz w komediach u Lubaszenki. Widzialam go w innych
            rolach niz tylko zagubionych mlodziencow i jestem pod wrazeniem.

A co do Deppa to podobaja mi sie takie mroczne postacie jakie gra: Kuba
            Rozpruwacz, Edward Nozycoreki, Corso w "9 wrotach" Polanskiego, rolka
            w "Czekoladzie", czy rola w "Piratach". Gra naprawde intrygujace postaci. Na
            mnie robi wrazenie jak najbardziej na plus.
          • stephanie_s Re: Co oni w niej widzą?? 24.01.05, 08:04
            oj co do jonego sie nie zfodzę,ale moze to dlatego,ze lubie go jako aktora,co
            do meskich koszmarów to napewno"Ben Affleck,(i tu pewnie bede kontrowersyjna)
            Brad Pitt,te wszsytskie Kamele i Janiaki to oczywista sprawa nic mi w tej
            chwili do głowy nie przychodzi innego
    • Gość: asd Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.upc-j.chello.nl 12.01.05, 11:57
      A z kobiet to faktycznie zastanawia uznawanie za pieknosc takiej Gwyneth
      Palthrow, nalezacej do bliskiej rodziny samego Spielberga i corki znanej w
      swoim czasie pary aktorow. Calkiem przecietna uroda, nad ktora widac ciezko
      pracowalo wielu ludzi, zeby to jakos wykreowac i wystylizowac.
      I tak jest z wieloma gwiazdami o urodzie kontrowersyjnej.
      Z drugiej strony to troche pocieszajace ze z kazdego mozna zrobic pieknosc. Ze
      taka mozliwosc istnieje. Inna sprawa, ze trzeba miec duze pieniadze.

• Gość: małgośka Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 14:57
      No i oczywiście Doda !!! ;)
      • Gość: M Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 15:41
        Stużyńska - kosmzar!!! Był taki okres, kiedy wyglądała trochę lepiej, schudła i
        w ogóle, ale teaz znowu się spasła i to jej czereśniactwo pszenno - buraczane...
        Błeeeeeeeeee
        Po gali mistrzów sportu za paszteta uważam też Liszowską; choć z kolei
        uważałabym ją za super, gdyby miała te 15 kg mniej...
    • Gość: Yolka Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.mtvk.pl 12.01.05, 15:37
      A ja w kazdej z wymienionych kobiet jestem w stanie dostrzec urode. Moze
      niekoniecznie sa piekne, ale z pewnoscia atrakcyjne, no i maja w sobie to cos,
      co sprawilo, ze jednak sa podziwiane...

> *) Jennifer Aniston - ponoc jedna z najpiekniejszych aktorek - hm hm
      > *) Gwyneth Paltrow
      > *) J.Lopez
      > *) Diane Kruger
      • Gość: jyj Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.devs.futuro.pl 12.01.05, 22:28
        Co do Stużyńskiej to jednak trzeba przyznać, że się babka nieżle trzyma,
        przecież ma już ze trzy dyszki na karku. Kiedyś mi się nawet podobała (w
        serialu ,,Dom" chyba). Nie podoba mi się Ostaszewska I M. Mołek - niby wszystko
        jak trzeba ale nie to.
        • Gość: Lenka Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.chello.pl 12.01.05, 22:36
          Wszystko jak widać kwestia gustu.Ja z kolej nie rozumiem zachwytów nad Nicole
          Kidman-wysoka,chuda szczapa,do tego blada jak kościotrup z kiepsko zrobionym
          liftingiem(jak się uśmiecha to widać bardzo napiętą skórę).
          • Gość: k Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.devs.futuro.pl 12.01.05, 22:51
            --> Reni Jusis - okropna!
            --> Agnieszka Martyna (modelka) - j.w.
            --> Iwona Radziszewska - nieporozumienie na wizji
            • Gość: wewe Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.02.05, 13:22
              Widzialam Iwone Radziszewska w TVN Style gdy rozmawiala z Ewa Blaszczyk. Ladna,
              seksownie ubrana (ach te kozaki!), w sumie nie mozna jej wiele zarzucic.
        • koteck Re: Co oni w niej widzą?? 23.01.05, 19:06
          Gość portalu: jyj napisał(a):

> Co do Stużyńskiej to jednak trzeba przyznać, że się babka nieżle trzyma,
          > przecież ma już ze trzy dyszki na karku

No jak na te trzy dyszki na karku (31) to rzeczywiście nieźle się trzyma.....
          40 - stki to już niemal warzywa. Sorki, trochę zabawnie to zabrzmiało. :)
    • Gość: DagnyJuel Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 09:45
      Z polskich gwiazd w paskudności królują: Liszowska( nie lubię "krowiastych"
      kobiet ale to rzecz gustu), Steczowska( wstrętny nos, który powinna poprawić
      tak jak zrobiła to z piersiami, do tego zawsze tona make upu bardzo
      profesjonalnego nie powiem ale wygląda odpychajaco, do tego jej zachowanie w
      stylu "hrabina prosto z importu"), Brodzik podobała mi sę bardziej w wersji
      sprzed lat..., AGATA BUZEK TOTALNA OCHYDA...Strużyńska taka buraczano-
      jeczmienna..., no i Kożuchowska- naprawde marna z niej aktorka<patrz serial "M
      jak..."> a i jej uroda mi nie pasuje...OGOLNIE BAWI MNIE NAZYWANIE PIĘKNYMI W
      MAGAZYNACH KOBIECYCH PEWNYCH PAŃ:G. PALTROW. N. KIDMAN<rzeczywiście ma
      strasznie spiep...lifting>, R. Zelweger< cos dziwnego stało sie jej z twarzą,
      może to od ciągłego tycia i chudnięcia> a J.LO to szczyt przecietności...Dla
      odmiany zakładam nowy post : najpiękniejsze i najbardziej zmysłowe kobiety...
      • Gość: hopik Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:35
        hugh jackman, hmmmmm....... rozmarzylam sie. on jest CUDOWFFFFFNY!
        orlando bloom - zgadzam się, nic specjalnego... tzn jest w porzo i nic mu nie
        brakuje, ale do bóstwa mu daleko.
        koroniewska - ladna dziewczyna, ale do piękności jej daleko, takich na pęczki.
        aniston - atrakcyjna, zadbana, ale na pewno nie piękna. takiej szczęki nie
        powstydzilby sie gubernator kalifornii. kon,
        natomiast nie zgadzam sie co do gwyneth paltrow. uwazam ze jest subltelna i
        przesliczna. uwielbiam taka urode.
        • Gość: MISIA Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 13:20
          NAJBARDZIEJ MA SUBTELNĄ KWADRATOWĄ szczękę i wystajace kości...nie znam
          mężczyzn którym siępodoba ...no chyba,że pedofilom.
          • Gość: Nicole Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 15:46
            bellucci przestala mi sie podobac odkad dowiedzialam sie, ze poprawiala nos i
            usta, natomiast szalenie podoba mi sie uroda Liv Tyler! chcialabym byc nia :/
    • Gość: mała Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 16:20
      Kobiety:
      Julia Roberts, Jennifer Lopez, Jennifer Aniston, Cameron Diaz, Doda, Gwyneth
      Paltrow, Agnieszka Dygant, Olga Bończyk, Penelope Cruz, Joanna Liszowska,
      Pamela Anderson, Jessica Simpson, Sarah Jessica Parker, Diane Kruger.

Faceci:
      Orlando Bloom, Justin Timberlake, Tomasz Kamel, Maciej Dowbor, Tom Cruise, Ben
      Affleck, Ricky Martin, Enrique Iglesias, Fabio (taki model sławny jakieś 10 lat
      temu), książe William, Richard Gere.
    • Gość: Szymon z TorToru Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 16:46
      Idiotyczny temat...Nie masz racji bo Wszystkie są piękne(gdyby nie były nie
      zrobiły by takiej kariery),ale wizualnie,a to chyba nie powinno być
      najważniejsze.Jedyne złuszne pytanie odnośnie tych wszuystkich piękności
      to "która z tych znanych dziewczyn zauroczyła cie swoim wyglądem ?".Moją
      odpowiedzią bedzie wtedy:Aaaaa, nieważne,ale są takie;-)
      • Gość: Nina Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.toya.net.pl 23.01.05, 23:53
        Ide o zaklad,ze gdyby ktos z was zobaczyl wymieniane panie na ulicy-po pierwsze
        by nie poznal, po drugie moglby sie przestraszyc.Czasami zdarza sie znalezc
        zdjecia gwiazd "saute" i obok-oficjalne.Moja przyjaciolka jest niezla w grafice
        komputerowej-moge patrzec na swoje zdjecia po jej obrobce i zachwycac sie,ze
        jestem niemal skonczona pieknoscia:)
      • Gość: kio Re: Co oni w niej widzą?? IP: *.devs.futuro.pl 23.01.05, 23:55
        Gość portalu: Szymon z TorToru napisał(a):
        Nie masz racji bo Wszystkie są piękne(gdyby nie były nie
        > zrobiły by takiej kariery).. No nie wiem, kariery nie robi sie tylko dzieki
        urodzie - czego najlepszym przykladem sa rzesze bylych missek o ktorych dzis
        juz nikt nie pamieta, a np. taka Jennifer Aniston przy kazdej z nich to quasi-
        transwestyta a jednak to ona a nie Miss World zrobila kariere i wszyscy wydaja
        sie padac na kolanach. Pewnie ma to ,,cos"...hm.
    • Gość: EXPERT JA WAM PRAWDE POWIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 00:03
      A WIEC NIE ZGADZAM SIE CO DO ANGELINY JOLIE I KYLIE MINQUE GDYZ SA TO DWIE
      NAJPIEKNIEJSZE KOBIETY SHOWBIZNESU I WSZYSTKIE KTORE TWIERDZA INACZEK POPROSTU
      IM ZAZDROSZCZA A RENI JUSSIS MA COS W SOBIE POCIAGAJACEGO MIMO ZE NIE JEST
      IDEALEM ALE IDEALY WCALE NIE SA PODNIECAJACE A CO NAJWYZEJ LADNE , TAK JAMO JA
      NIE JESTEM IDEALEM MAM KRZYWY NOS , BLIZNE, DUZY TYLEK , MALY PENIS A KOBIETY
      I YAK NA MNIE LECA BO MAM TO COS
      • Gość: ania Re: JA WAM PRAWDE POWIEM IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.02.05, 13:55
        nie podobaja mi się:
        Steczkowska,
        Ostaszewska
        Paltrow
        Dion
        Zelweger

moim zdaniem one sa wręcz brzydkie:(
    • Gość: sam Pobije was: Martyna Wojciechowska- porazka... IP: 195.94.222.* 09.02.05, 16:09

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka