Dodaj do ulubionych

Pytanie do Was odnośnie baiłej bielizny

IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 11.01.05, 14:50
Chodzi o to, że jesteśmy kobietami i w związku z tym, co jest naturalne i
oczywiste, nasze narząde płciowe wydzielają śluz. No i właśnie... Czy nie
przeszkadza Wam ten śluz, który na śnieżnobiałej bieliźnie wygląda hmm
nieestetycznie...? Biała bielizna jest śliczna, ale z tego powodu po prosytu
jej nie noszę.
Obserwuj wątek
    • lilka.k Re: Pytanie do Was odnośnie baiłej bielizny 11.01.05, 14:58
      Ja nie wychodzę z domu bez wkładki...takiej bardzo cieniutkiej...
    • Gość: 123 Re: Pytanie do Was odnośnie baiłej bielizny IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 11.01.05, 14:59
      Pokusze się o stwierdzenie, że na kolorowej nie wyglada to wcale lepiej a wręcz
      przeciwnie:(((
      Pozdrawiam
      • Gość: kosmisia Re: Pytanie do Was odnośnie baiłej bielizny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 15:01
        no tak, ale w celu unkniecia sladow na bieliznie - w jakimkolwiek kolorze -
        wymyslono wkladki higieniczne
        ja polecam
        • Gość: asiek_asiekowaty Re: Pytanie do Was odnośnie baiłej bielizny IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 11.01.05, 15:07
          Są pewne ale - jak się spotykacie z facetem, to chyba już bez wkładki. No i jak
          pamiętam, to i wkładki, i podpaski bez skrzydełek strasznie się mi mną,
          zsuwają, odklejają... I wkładki jakieś sztywne są. :/ Chyba, że jakieś
          sprawdzone polecacie?
          • Gość: tere fere Re: Pytanie do Was odnośnie baiłej bielizny IP: *.chello.pl 11.01.05, 15:12
            Wkładki care-free się nie odklejają.
            • lilka.k Re: Pytanie do Was odnośnie baiłej bielizny 11.01.05, 15:17
              Gość portalu: tere fere napisał(a):

> Wkładki care-free się nie odklejają.

Otóż to,ja wczoraj kupiłam tej firmy jakies nowe tak cienkie i elastyczne,ze szok.
              Jestem pod duzym wrazeniem,bardzo fajne.
              jak kogos interesuje to zobacze nazwe w domu i jutro napiszę.
              • lilka.k Re: Pytanie do Was odnośnie baiłej bielizny 11.01.05, 15:20
                aha
                Przypomnialam sobie tylko tyle,ze mają w nazwie Perfect.
                • justa_79 Re: Pytanie do Was odnośnie białej bielizny 11.01.05, 15:25
                  Perfect Fit?
                  • lilka.k Re: Pytanie do Was odnośnie białej bielizny 11.01.05, 15:26
                    Chyba tak,trochę są za bardzo przezroczyste,ale ja kilka razy dziennie zmieniam,
                    więc mnie to nie przeszkadza.
          • Gość: gyny Re: Pytanie do Was odnośnie baiłej bielizny IP: *.chello.pl 11.01.05, 21:33
            lekarze nie polecają wkładek :(
    • Gość: madusiak Re: Pytanie do Was odnośnie baiłej bielizny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 15:27
      Bella robi swietne wkładki do stringów są i czarne tez do czarnej bielizny.
      • lilka.k Re: Pytanie do Was odnośnie baiłej bielizny 11.01.05, 15:32
        ale one nie mają skrzydelek i sie nie trzymają, ja uzywam tych co mają
        skrzydlka i są super do stringów :)
        • Gość: kosmisia Re: Pytanie do Was odnośnie baiłej bielizny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:51
          do stringów tylko ze skrzydełkami - jeśli chodzi o takie właśnie to
          najfajniesze są wkładki care free
    • smee Re: Pytanie do Was odnośnie baiłej bielizny 11.01.05, 15:48
      W tzw. "brudzące" dni nie wyobrażam sobie wyjść z domu bez wkładki, a potem nie
      zmieniać ich w ciągu dnia.
      Potwierdzam, że najlepsze wkładki to Carefree Perfect Fit, niesamowicie
      cieniutkie i, co najważniejsze, mają klej na całej powierzchni, w związku z czym
      się nie zaginają i nie przesuwają.
      Do stringów wkładki ze skrzydełkami, no ale tu komfort noszenia jest nieco
      niższy (buuu...), niestety.
      • merteuil Re: Pytanie do Was odnośnie baiłej bielizny 11.01.05, 20:40
        a mnie zupełnie te wkładki carefree nie przypasowały,przemieszczają się i
        rolują, o niebo lepsze są alldays i zamierzam do nich wrócić,jak tylko mi się
        to pudełko skończy:)
    • Gość: kinia Re: Pytanie do Was odnośnie baiłej bielizny IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.05, 21:49
      a nie mozesz uzywac wkladek higienicznych???
      • evel_b Re: Pytanie do Was odnośnie baiłej bielizny 12.01.05, 01:10
        wkładki All-days Discreet to jest normalnie rewelka!!! cieniutkie, w ogole sie
        nie odklejaja i do tego ten swiezutki zapach w tych zielonych!!! polecam-
        lepszych nie ma!
      • Gość: Irish Re: Pytanie do Was odnośnie baiłej bielizny IP: *.gdynia.mm.pl 12.01.05, 10:12
        no właśnie można, ale pytanie było czy z wkładką udać się na randkę :) a wtedy
        właśnie chyba sie najwiecej śluzu wydziela , nie...? :>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka