kosmisia 18.01.05, 12:56 zastanawiam się czy takie urządzenie jak masażer czyli taka miska do masażu stóp do której nalewa się wodę jest fajnym wynalazkiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: masaż stóp IP: *.laczpol.net.pl 18.01.05, 13:00 Zdecydowanie tak.Przynosi taką ulgę jak nic innego.dziękuje komus kto to wymyślił.Zero zmęczenia a jakie to relaxjące.mhhhhhhhhhmmmmmmmmm.s uper.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka_25 Re: masaż stóp IP: *.szwajcarska.pl 18.01.05, 13:25 Ja też jestem zainteresowana bo często bolą mnie stopy. Czy możecie powiedzieć coś więcej? Jakie firmy? No i czy naprawdę działają jak trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmisia Re: masaż stóp 18.01.05, 13:27 no właśnie może ktoś poleci jakiś konkretny model czy firmę - czego używacie, bo sporo tego jest na rynku i w różnych cenach Odpowiedz Link Zgłoś
smee Re: masaż stóp 18.01.05, 14:04 Cudo, cudo!!! Ja mam Hydro Jet Spa firmy BaByliss z 7 opcjami masazu, jest bardzo, bardzo fajny. Wiele osob traktuje stopy "po macoszemu", a ich pielegnacja jest niesamowicie wazna, przeciez na stopach znajduja sie receptory odpowiedzialne za cale nasze cialko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka_25 Re: masaż stóp IP: *.szwajcarska.pl 18.01.05, 15:09 A ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
smee Re: masaż stóp 18.01.05, 16:01 Ten kosztowal cos kolo 300 zl, ale to dlatego, ze taki "wypasiony" model. Jego "wypasienie" polega wlasnie na tych 7 opcjach masazy, jakichs tam nakladkach pumeksujacych, masujacych. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: masaż stóp 18.01.05, 15:12 słuchajcie, a te wasze miski też tak hałasują? moi rodzice mają taki masażer, super przyjemność, ale przy okazji warkot duży i telewizji w trakcie masowania oglądać nie mogłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
smee Re: masaż stóp 18.01.05, 16:02 Warkot jest, a jakze, zamykam oczy i czuje sie jak na... motorowce :p Odpowiedz Link Zgłoś
kosmisia Re: masaż stóp 19.02.05, 12:03 tydzień temu kupiłam sobie! mniej wypasiony niż smee :-) bo ma trzy programy masażu i dwa rodzaje nakładek oraz masaż podczerwienią ale jest to naprawdę fajna rzecz, przynosi ulgę i relaks polecam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinasss Re: masaż stóp 19.02.05, 13:08 kosmisia a jaki kupiłaś? Bo ja też bym chciała :) I naprawdę tak super działa? Odpowiedz Link Zgłoś
anamag Re: masaż stóp 19.02.05, 13:18 Hej , podajcie wiecej szczgółow, tez mi się ten pomysł podba. Jakie firmy, gdzie, za ile... Odpowiedz Link Zgłoś
kosmisia Re: masaż stóp 19.02.05, 17:20 solac therma hydro - 139 zł w media markt ale widziałam tam też sholl - 269 (chyba) remington, rowenta- cena tak jakoś koło sholla i coś tam jeszcze było solac jest w promocji niektóre takie miski oprócz masażu mają też opcję pedicure - tzn sa rózne takie nakładki do pedicure typu pumeks itp, albo bajery typu suszenie stop lub masaż bez wody musicie poogladac, ja bylam w kilku sklepach poogladalam sobie no i wybralam ostatecznie solaca Odpowiedz Link Zgłoś
kosmisia Re: masaż stóp 19.02.05, 17:15 kupiłam therma hydro marki solac w media markt fajny jest, czuje się różnicę na stópkach po takiej kąpieli mnie się podoba, jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś