Gość: daga23 IP: *.acn.waw.pl 20.01.05, 19:07 czy ktos korzystal z uslug tego fryzjera?a moze ktos odwiedzil Jage Hupalo? jakie wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: wojtek zielinski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 19:15 ja Wojtka pamiętam, jak jeszcze pracował u szymanskiego an wilczej, był strasznie irytujacym gejowato-oblesnym typkiem, ale chyba strzygł niexle, bo miał sporo klientek. Ja chodziłam wtedy do kogoś innego. U Jagi byłam raz, sknociła mi fryzure kompletnie, zrobiła ta swoją kretyńska krótka grzyweczkę (na kręconych włosach). Jest mrukliwa, nie mówi, co robi, a jej mąż Wolf smierdzi. Serio, okropny niechluj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: wojtek zielinski IP: *.chello.pl 20.01.05, 19:27 Jaga i jej przydupasy mają tylko dwa sposoby strzyżenia: dla kobiet grzyweczka ala garnek dla męzczyzn krótki irokez ala Beckham, nota bene jedno i drugie już niemodna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaU Re: wojtek zielinski IP: *.acn.waw.pl 20.01.05, 23:35 dziewczyny ! jesli tak krytykujecie (pewnie slusznie - ja tez nacielam sie na przereklamowane salony, z joico na czele), to moze przy okazji polecicie salon/fryzjera? pozdrawiam, aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: wojtek zielinski IP: *.chello.pl 21.01.05, 10:30 od czasu przygód moich i moich znajomych z Jagą chodzę po prostu do małego salonu na Namysłowskiej dokąd ostatnio przeniosła się moja dawna fryzjerka pani Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia zielinska Re: wojtek zielinski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 22:53 przeczytalam wiele twoich opinii na forum, jestem socjologiem, i widze ze negujesz wiele rzeczy ktore ogolne sa postrzegane jako pozytywne.uzasadnij dlaczego salon joico(chodze i jestem b.zadowolona)ktory jest przereklamowany (nie moge znalezc za duzo tej reklamy na forum)wedlug ciebie.oczekuje rzeczowych argumentow. chodzi mi o to ze to forum ma polegac na wymianie rzeczowych opinii a niie krytyce czegos na co cie nie stac albo z gory zalozylas ze bedzie kiepsko(dla zasady krytykowania).do uslyszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinasss Re: wojtek zielinski 18.02.05, 14:50 A co to ma do tego, że jesteś socjologiem??? A ja jestem psychologiem, i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga23 Re: wojtek zielinski IP: *.acn.waw.pl 21.01.05, 11:24 dziewczyny mam w taki razie pytanko-kogo polecicie?bo moja dawana fryzjerka jest na urlopie i nie mam do kogo chodzic,wybralam sie do Jacka Dzierby ale jestem srednio zadowolona...moze Janusz Szymanski?ale ponoc obsluguje pare kobiet na raz a ja bym chciala isc do fryzjera ktory sie mna zajmie od poczatku do konca,dlatego myslalam o W.Zielinskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: wojtek zielinski IP: 80.51.234.* 18.02.05, 12:09 bylam u wojtak zielinskiego na cybisa, moze to nie ten?, ale super jest, strzyze maszynka, bardzo dobrze to robi i fajnie sie z nim gada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: wojtek zielinski IP: *.acn.waw.pl 18.02.05, 14:47 dzieki ale poki co zapisalam sie do Tadasa;) Odpowiedz Link Zgłoś