Gość: kk IP: *.jci.com 21.01.05, 17:50 co robic ze 100% olejkiem jojoba? przecierac twarz (mam sucha cere) czy lepiej nie, bo moze zatkac pory? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ani Re: olejek jojoba IP: *.devs.futuro.pl 21.01.05, 19:30 ja uzywam jojoby (a mam tlusta cere) i to jedna z niewielu rzeczy, ktora porow mi nie zatyka... Na acne.org mnostwo ludzi z tradzikiem stosuje jojobe zamiast nawilzacza i maja sie calkiem dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
zanzare Re: olejek jojoba 24.01.05, 19:37 Mam tlusta cere i troche odwodniona; z tego wynika, ze tez moglabym go uzywac. Gdzie mozna kupic ten olejek i jaka jest jego cena? Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 no i sprobowalam - rewelacja! 24.01.05, 19:17 kupilam 100% olejek, bez zadnych dodatkow, i smaruje nim twarz na noc (cala jak leci, okolice oczu tez). smaruje tez moje supersuche lydki 2x dziennie. efekty sa rewelacyjne - miekka, nawilzona skora, pory nie sa zatkane. acha, i uzywam go jeszcze jako balsamu do ust. lepszego nie mialam. no rewelacja po prostu. nic dziwnego ze go firmy kosmetyczne nie reklamuja, bo by zbankrutowaly :) serio, na twarz dziala lepiej niz EL Advanced Night Repair. ha! chyba zaoszczedze sobie spoooro kasy i jeszcze wypieknieje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katja Re: olejek jojoba IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 21:38 Ile taki olejek kosztuje i gdzie można go kupić? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: olejek jojoba IP: *.jci.com 25.01.05, 00:28 ja kupowalam w sklepie Trader Joes, $6.99 za jakies 100-150ml w Polsce to nie wiem... w sklepach ze zdrowa zywnoscia moze, jesli maja troche rzeczy kospetycznych? w apekach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk piaty dzien IP: *.jci.com 27.01.05, 19:35 i buzia jak u niemowlaka nawet mi sie nie chce wykanczac pozaczynanych 'dobrych' kremow az mi dziwnie, bo przyzwyczilam sie do dooieszcznia sie kupnem kosmetykow, lubie rozne zapachy, sklady, itp. - a tu prosty olejek bez zadnych fanaberii i taki skuteczny. Chyba bede chodzila do drogerii tylko czytac i wachac, a nie kupowac :) Odpowiedz Link Zgłoś